Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 790
  • 694
  •   1
Отговори
# 585
Ау, къде сте всички?  Rolling Eyes

Стажът ми започна от вчера и засега съм много много доволна  Mr. Green не очаквах да попадна в толкова хубав колектив  Heart Eyes
Дони, какъв е този изпит? как мина (сигурна съм, че е минало идеално  Party )
СМГ, браво на вас! само така!  Hug
Ани, чудесни стеееееее  Heart Eyes Hug

# 586
Да докладвам. Толкова съм изкукала, че цяла седмица се ядосвам, защото звъня в сервиза, където ни ремонтират принтера и все ми дава заето ... и вчера забелязах, че набирам собствения си номер от документа  Crazy
У нас е малка лудница. Вчера обличам Точица, обличам бебето, Точица се заля с вода, преоблякох я, бебето в това време се оповръща, преоблякох го и ... накрая излязохме аз в домашни одежди на петна от мляко, защото тотално закъснявахме. Ама не си разменям полжението за нищо на света Simple Smile)

# 587
  • Бургас/Пз
Брит, дето има една приказка - нека ме боли, ама да е готино! Весито пък казва - Може да ми е трудно, но ми е хубаво! /Веси дано не се сърдиш, че те цитирам, ама много ми хареса  Mr. Green Heart Eyes/

У нас лудницата също е голяма, но все още се издържа криво -ляво! Докато майка е тук, ще е поносимо, после не знам  Whistling

Вчера бяхме на първата разходка и на малчо му се отрази много добре! Дано и занапред е так!

Аз да ви се похваля  Mr. Green- днес 18 дни след раждането си влязох в дрехите от преди да забременея - е, малко ги опъвам, но важното е че влизам в тях, иначе имам още 5-6 кг-ми за сваляне, ама не знам как ще стане! Thinking

# 588
Ще стане, ще стане. Аз влязох в тези отпреди с Точица да забременея  Mr. Green Имам предвид - от много преди с Точица да забременея Simple Smile)

# 589
Брит, Аз да ви се похваля  Mr. Green- днес 18 дни след раждането си влязох в дрехите от преди да забременея - е, малко ги опъвам, но важното е че влизам в тях, иначе имам още 5-6 кг-ми за сваляне, ама не знам как ще стане! Thinking
Ще стане, ще стане. Аз влязох в тези отпреди с Точица да забременея  Mr. Green Имам предвид - от много преди с Точица да забременея Simple Smile)
Как го правите тоя номер, не знам?  newsm78 Аз, близо 3 години след раждането на Денис имам да свалям още 5-6 кг. и не мърдат, мамка им и т`ва си е  newsm11 newsm61
Ние сме добре. Стягаме се за планина и после малко ранно море  Blush Mr. Green

# 590
Да ти пратя Точица за седмица Simple Smile) ? Мозъкът ми се изпотява от нея.
Къде ще сте на планина?

# 591
Да ти пратя Точица за седмица Simple Smile) ? Мозъкът ми се изпотява от нея.
Къде ще сте на планина?
Прати ми и Точката и Мечо, та барем с четиримата отслабна  Laughing Mr. Green
На Велинград отиваме за 3-4 дни и после малко до морето за още 4-5 дни да се подготвяме за лятото  Mr. Green

# 592
Здравейте Момичета Аз Съм Щастлива Мама На Двама  Laughing

Като цяло сме много добре Simple Smile
Изключая,че пуснах Алекс на ясла и на 3тия ден го прибрах със сополи и кашлица и приключихме с нея,още не е спрял кашлицата и още по лошото е,че и Мити започна след него.За щастие не го изкара толкова тежко както батко си Simple Smile
Пак си се гледкаме заедно Simple Smile тати помага основно,бабите се включват когато тати е зает. Аз се чувствам прекрасно въпреки излишните кг Sad
Скоро ставаме на 2 месеца,как бързо минава времето не е истина сега се борим с колики,после се почват зъбки,прохождане и 1вата годинка  Grinning

По голямо щастие от това е още едно момченце или момиченце,а може и близнаци,винаги съм си мечтала  Mr. Green

Много,много ви целувам! Бъдете здрави!

# 593
Добро утро!

Веси, дано дечицата скоро оздравеят. Много са ти сладки момчетата!  Simple Smile

При нас всичко е наред. /пу пу/. Алекс започна и да казва за гърнето вече и е много горд, когато свърши някоя работа. Дори вече се престрашавам да излезем на по - дълги разстояния без памперс. Водихме го на профилактичен очен преглед, но той отказа да говори с лекарката и нищо не свършихме. Ще отидем след 6 месеца и се надявам тогава да не е напразно.

# 594
# 595
Веси, добре, че си ти да размърдаш темата  Grinning

И аз наминавам и като видя, че никой не е писал, продължавам нататък. Вместо да седна и да ви пиша някой ред.

Честит 24-ти май, момичета! Първо - да ви е хубав и слънчев денят и да го изкарате с цялото си семейство! А децата ни да са умни и грамотни и да бъдат горди и креативни с българския ни език. Аз с малчото днес ще отида на Пролетния базар на книгата - добър повод да му подарим някоя нова книжка  Peace

SMG, кога се провеждат очните прегледи при вас? Около третата годишнина ли? Може и аз да бъркам, но тук освен за профилактичния ортопед за други такива прегледи не се отваря приказка. Мисля, че едва преди училище съветваха да се ходи на офталмолог. А за стоматолог имаш ли идея?

Веси, какво стана с вашата кашлицата? Отшумя ли?

Чета ви и наистина си викам "кво направи тва време, що така отлетя?" Малките ни бебета станаха батковци и каки, мъниците след тях навъртяха по няколко месеца... Аз оня ден празувах 29, вече съм официално в трийсетата си годишнина, пък що така се чувствам още на 19... Коремът ми и той расте, четвъртият месец е, но ми се струва далеч по-голям от предишния път. Иначе с тази бременност е пълен кеф - нито ми се гадеше, нито някакви други неудобства. Дано я карам така и следващите месеци. Пък после, от толкова комфорт и кеф, ще трябва и аз да взимам Мечо под наем, за да отслабна Wink

И други неща щях да ви разправям, ама като забравих... Пак ще се включа. От нас с Емо целувки!

# 596
Добро утро и от мен!

Барабар, след като навърши 2 г Алекс, заведохме Алекс за първи път на офталмолог. Не знам дали има препоръчителна възраст, но тогава водихме Марина преди първи клас и решихме и него да заведем. После сменихме очния лекар и сега отидохме всички отново на преглед. На зъболекар отидохме, когато беше на 2 г и 3 м. След отпуската ще отидем отново. Тук се чака много време за профилактични прегледи, понякога дори 6 месеца. Затова обикновено ходим семейно да се преглеждаме, за да си спестим пътуването и висенето в кабинета. Wink

Да си похваля аз детето - напредъка с памперса е забележителен. От няколко дни няма пропуск, казва си, пишка и навън, а преди не искаше. Остана само нощния памперс, но за него има време.

Ние сме в трескаво очакване - след 1 седмица идва баща ми на гости. Не сме се виждали от миналото лято и го чакаме с нетърпение.

Лек ден на всички!

# 597
Честит 24ти май! Дано децата ни успеят да съхранят българската просвета,култура и славянска писменост!

barabar , мина имм вече онази кашлица.Сега аз съм много зле вече 3ти ден малко отшумява,но някак глас говоря едва с баритонски тембър Simple SmileМити и той от време на време накашля и киха,дано пак не е хванал моя вирус Sad Дай да го видим това коремче  Grinning и аз бях далеч по голяма с Мити,с Алекс имах само коремче с Мити качих пропорционално Sad((

SMG,мога да предположа колко се вълнувате всички Simple Smile Ако идвате към БГ (Димитровград ) да не ни забравите Simple Smile

Мити спи в шезлонга,а бати и тати УЖ се приспиват,но се чува само смях и веселие и днес мисията ще е неуспешна,а каква разходка направихме,скача на батут и какво ли още не Simple Smile

Хубав ден!

# 598
Ехоооо, къде сте всички?

При нас всичко е наред, топлото време се отразява добре на децата. Днес ги водих на цирк и толкова много се радваха, пляскаха и викаха. Циркът беше малък и с не голям репертоар, но децата бяха щастливи и доволни. Яздиха понита в паузата, Марина дори участва в един номер на сцената.

Нямаме търпение да пристигне и баща ми във вторник. Планували сме доста неща, само да са здрави децата.

Веси, непременно ще се обадим. Някъде в началото на август се стягайте за среща.  Hug

# 599
Добро утро!

Вярно няма никакви изяви  Confused

СМГ,чакаме ви с нетърпение

Ние сме добре,гледаме си се основно с децата. След 3 дневното посещение на Алекс в детска се въртим в омагьосан кръг стана една голяма верига. На Мити му изписаха антибиотик,но не го дадох вдигна ми 38,6 да е жива и здрава хомеопатката и с него започна да ми помага Simple Smile разминахме се този път дано и за напред да е така. Аз останах няколко дни без никакъв глас беше кошмар,а бях и с двете деца,можете да си представите как тичах с количка след Алекс,че не чуваше когато му викна  Tired Сега остана само отхрачваща кашлица при Мити и мен
Преди няколко дни изгубихме и бабата на съпруга ми,много я обичах,но така е по добре,т.к беше ужасно болна и от 2 месеца не ставаше от леглото и само се мъчеше,а и ние с грижите Sad

Надявам всички да сте добре и най вече да сте здрави вие и семействата ви! Целувки и прекрасно лято Simple Smile Още малко остана до август и се почват р-дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт