бла, бла, типичните лекарски приказки, добре, че поне се съгласи да чакаме да почне раждането.
Изкарахме деня в разходки с децата, организирах женско парти с приятелки за 28-ми /четвъртък/ и вечерта си хапнахме и пийнахме с мъжа ми и си легнахме.
- не му се вярваше, че толкова бързо ще стане.
мога да го изживея още няколко пъти.

и имало време за раждането- нищо не позна де/ След това лекарката каза, че трябва да ми прегледа белега на матката от секциото, за да е сигурна , че всичко е наред. Това беше малко неприятно, ама се понасяше де... Каза, че колегите преди нея са си свършили перфектно работата, не знам как го прецени
но тя си знае де...
)) Много съм щастлива, че ми се сбъдна желанието за нормално раждане, възможно най-естествено за болнични условия - без системи, без епизотомии, без шевове и всичко следвайки естествения ритъм. Вече съм убедена , че при второто раждане именно "външната" намеса и пришпорването на нещата донякъде е причината да се стигне до секциото, но тогава не бях толкова подготвена, като сега. Просто никога не съм очаквала, че ще стигна до опреация.
, но аз съм сигурна, че си получила прекрасното раждане, защото знаеше какво искаш и не се паникьоса или предаде. Този прекрасен момент след предходно секцио, сигурна съм е още по-удовлетворяващ
Но, най-доброто тепърва предстои
. Раждането е само началото на приказните мигове с децата ни.
Радвайте се на Матео и скоро чакаме снимки от вас.
Отскоро обаче му харесва да рита топка и иска все на двора да играе "Гооол". 
Участвахме с децата в традиционното градско бягане. Алекс и аз на 500 м, а Марина - на 1000 м. Справихме се учудващо добре и завършихме някъде по средата / от 20-на участници /. Все пак миналата година бяхме последни и си е напредък.
Марина и тя се справи с голямата отсечка, но доста се измори към края. Сега децата продължават да дивеят на двора, а аз се чудя откъде намират сили.

Прекрасни сте!!!
Кога толкова бързо порасна, не знам??? Чак спори с баща си, кои отбори от английската висша лига са на последно и предпоследно място и естествено баща му загуби баса
От 3-4 дни вече сяда и пишка, като вчера имахме само 2 чифта мокри гащи.
Но още не си казва сам, а трябва аз да го подсещам. Но и на това съм доволна засега. Сега ще отиваме с него да караме колела, колички и прочее превозни средства с децата от групата за игри. От 4 седмици не сме ходили и той много се радва. Препоръчани теми