Августинчетата всички скоро ще духнат 3-те свещички!!!

• 68 798
  • 694
  •   1
Отговори
# 555
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!АНИ Hug
Ето няколко снимки от нас.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 18:19 от Галина 74

# 556
Честит Великден и от мен, момичета!
Да ви е весело и празнично!
По едно яйце от мен Simple Smile

Ани,  newsm10 newsm10 newsm10
Много кураж! Фасулска работа ще е третото раждане, ще видиш! Wink

# 557
Христос Воскресе!!! Да сте живи и здрави, вие, вашите дечица и близките ви и бъдете благословени!!!
Галина, Пинки шапка ви свалям момичета!!! Невероятно изглеждат домашните ви гозби  newsm20
Ани изглеждаш божествено!!!  Hug Целувам те и стискам палци   bouquet
Момичета, Дениско го отървах без антибиотик, още мъничко кашля но е остатъчно, но от снощи Криси е доста зле. Започна едно зверско повръщане от 4 през нощта и не е спирал. Каквото му дам всичко повръща на секундата. Изтощил се е много и е доста блед. Нищо не иска да хапне, а каквото пийне го връща веднага! Горкото ми!!! И тази седмица май ще откараме у дома  Tired
Каприз една близка моя приятелка излезе по майчинство от Алфа Банк, ако ще си там нея ще заместваш и ще работиш до вкъщи. Тамън повод да се видиме вече  Hug

# 558
Каприз една близка моя приятелка излезе по майчинство от Алфа Банк, ако ще си там нея ще заместваш и ще работиш до вкъщи. Тамън повод да се видиме вече  Hug
Не, аз започвам в ......... Simple Smile

Какво казва педиатърката? Вирус ли е? дано да оздравява бързо милия Крис Sad

Днес съпругът ми има рд. Тичам да правя тортата, докато Венци спи (събуди се 7ч тази сутрин след като падна от леглото  ooooh!) и ще пусна снимки после  Party

Ани, хайде, чакаме новини-днес е денят!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 21:36 от caprice

# 559
Честит ти рожденик, Капризче!Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

# 560
  • Бургас/Пз
Още съм 2в1, но щастливото събитие ще е скоро да знаете!! Стискайте палци и на краката!

# 561
Ани, стискаме палци и чакаме новината. Hug

# 562
  • Бургас/Пз
В 22.20ч на 27.04 се роди нашият  МАТЕО 3900г 54см. Родих нормално и имах прекрасно раждане

# 563
Анииии браво майче, голям юнак си родила. Да е жив и здрав малкият Матео. Да папка да спинка, да слушка много кака и батко и да бъде пример за всички. Желая ти бързо възстановяване, а след това много спокойствие и силна воля при отглеждането на двамата младежи. Ти си нашата майка героиня - да са ти живи и здрави  Hug

# 564
Страхотна новина, Ани!!!!!
Много, много се радвам, че си преживяла нещо прекрасно! Или то тепърва предстои? Wink

# 565
Анииииии, честито! newsm44  Hug Hug Hug Да е жив и здрав Матео, да е послушен и щастлив! А кака, батко и тати да помагат много! Чакаме снимки и разказ  Hug

# 566
Ани, Честито! Добре дошъл на Матео! Много да ви радва и да е послушно бебе! Simple Smile

# 567
Ани, честито!Да е жив и здрав малкия Матео и много да ви радва!

# 568
Честито!Да е жив и здрав малкия Матео! Много да радва прекрасното си голямо семейство!

Ние сме добре! Бяхме на консултация на 26ти бати е 16кг 95см,а Мити 5кг 55см.от изписването е качил 1,400 не можах да повярвам защото Алекс не е качвал повече от 900гр.Нямам много свободно време,т.к не спим никак,ако заспим е празник и за Алекс и за мен иначе се носим в ръцете.Алекс на моменти се вбебешава иска биберони,шишета,залъгалки и изкарва архива си  Rolling Eyes понякога казва остави Мити и вземи мен и тн.Като цяло се справям за сега,помагат ми тати и бабите(по рядко)

# 569
  • София
Честито момченце, Ани!!!

Бързо възстановяване ти пожелавам и скоро да се появиш тук с разказ за раждането Peace

Общи условия

Активация на акаунт