Любители на котки - тема 45

• 39 046
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Много хубави котета показвате, много им се радвам  Grinning

Аз доста често се бъркам и наричам Криса - Кети. Така се казваше първата ми котка.

# 106
Мили обичашти котки хора,опитайте да гледате заедно куче и котка.Презивейте тва удоволствие.Уникално е!

# 107
# 108
Наистина е интересно,но не знам в България дали е приложимо.
Котката от клипа е трепач,каква порода е?

# 109
Оле, това бебе Богданка/Снъги, голям сладур!  Heart Eyes А как попадна при вас в приюта?

Котката от клипа не е ли египетска или по-вероятно абисинска? newsm78

Да имаш куче и коте сигурно ще е голяма веселба, не се и съмнявам.  Simple Smile Но аз за да се навия на това, трябва да живея в къща.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 11:44 от allexa

# 110
Пускам и тук няколко снимки на сивия красавец. Супер е гушлив  hug

# 111
Ау ау ау.. искам да го гушкам  Hug. Уникално красив е, британче е нали?

И бебе Богдана е много хубава, с това петънце на муцунката Heart Eyes.

Как не съм ви намерила по рано, незнам   ooooh!.

За подаръци още не съм мислила, миналата година му взех едни топки за игра, ама нещо никакво внимание не им обърна. Чак от както го кастрирахме полудя да играе с тях  Laughing. Та и тази година мисля да е нещо за игра, много се чудя и за тези точилките за нокти, ама не съм сигурна дали няма да събира прах после? Защото някой котета не им обръщат внимание.
Я да показвате със снимки подаръците, за да ми дадете идея  Mr. Green.

# 112
Сивушкото не е британче, ама си е страшен 'убавец. Същия е като моя Джими-диването, добре че само на външен вид. Де да беше и моя такъв спокоен и кротък.... сега го виждам, когато се прибирам у дома, но той винаги е много зает с обхождане на градината и строяване на останалите животни там  Rolling Eyes Когато съм готова да взема отново животно за домашен любимец, задължително ще е в комплект с още едно, разликата е огромна.

П.П. някой знае ли къде изчезнаха моя любимец Сателитко, както и Котка, Мишка и Чушка ?
Домъчня ми за тях, дано всичко да е наред.

# 113
  • София
Изпуснах ви за малко и навъртяхте 100 страници  ooooh!
Мишелка не ще да яде тревата  Thinking  Ще я предложа на друга котка...

На тази снимка гони едно такова    човече на монитора   hahaha

# 114
Момичета започвам да търся информации за разгонването и кастрирането, към понеделник се надявам да завърша статията, същевременно някой ако има материал да дава. Наистина е необходимо човек преди да си вземе животно, каквото и да било то, да се информира за всичко необходимо да се осигури един нормален и щастлив живот на животното. Те все пак не са пухени играчки, а живи същества.

# 115
Мммдам, но за жалост последното много малко хора го осъзнават...

Това ме подсеща да разкажа как и откъде имаме Миша.
Живеех на квартира с още три момичета. Имаше един заек, но две от момичетата много искаха и коте Wink Предложиха ни (на нас, другите две от другата стая) и ние се съгласихме. Взехме я... беше изключително сладка, синеочка, мъничка и бебчеста пухкавелка, всички страшно много и се радвахме, мачкахме я, снимахме я... Но с течение на времето котето порасна, започна да пуска косми, да рови в цветята им, да прави бели, да разтурва библиотеката или етажерката, да се разгонва и да омяуква света. Другата стая се превърна в непревзеаема крепост -- госпожиците дори използваха стол, за да застопорят вратата от вътрешната страна (Мишата естествено се научи да си отваря). Постепенно тя започна да търси само мен (и как няма, като другите дори са я били и пръскали с вода), да спи само при мен... Да спомена и че в по-голямата част от времето аз купувах храна и консумативи. На практика само аз я храних и поих. Милион пъти съм заварвала купичката й с вода пресъхнала, защото никой не се сеща да й сипе. А когато нямах финансова възможност да й купя храна, трябваше да се ПРИМОЛВАМ. Мдам. Общата ни котка, която взехме 4-те, с идеята да гледаме 4-те. И други страховити истории имам -- всъщност ако искате ще ги разкажа! Както и да е, на всички беше ясно, че в някой момент, когато 4-ката съкваритрантки се разтури, котката идва с мен - така и стана, от 3-4 месеца сме на ново място и никой не посмя да каже и гък, когато и Миша се премести с мен. (Имаше само сълзи  Shocked, което на фона на току-що разказаното е, вярвам, малко странно).

И така. Докато са малки и сладки всички ги обичат. Но с времето винаги си проличава на кого му пука за здравето, живота и грижата за това създание, и на кого не. А сега аз лично мога само да се радвам, че Миша е само моя отговорност, защото знам, че се грижа добре за нея, и треперя над нея като над дете  Peace

// Между другото, броени дни след като се махнахме, те си взеха ново коте. Рижо. Защото едната от мацките "винаги искала рижо коте". Миша явно е някакъв неуспешен сив първи опит. И ето ви брилянтен пример за това как някои хора си мислят, че домашния любимец може, ей така, да се моделира по твое собствено желание... Аз се моля само мъника да не го сполети сходна съдба.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 15:49 от Меичка

# 116
  • София
Наистина е интересно,но не знам в България дали е приложимо.
Котката от клипа е трепач,каква порода е?

Не знам каква порода е, но в сравнение с топчестата Каролинка ми е супер странна  Mr. Green

# 117
Аз от третия път може и да позная, ориенталска е май!  Simple Smile
http://kotkite.com/cat_6.html

# 118
  • София
Аз от третия път може и да позная, ориенталска е май!  Simple Smile

Така казват в клипчето, но за мен е напълно непозната порода Wink

# 119
 Joy Аз се влюбих в ушите и,а изражението и е супер.

Общи условия

Активация на акаунт