Любители на котки - тема 45

• 38 994
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Мило и измъчено ог глад и студ котенце си търси стопани! Той е мъж на половин годинка и се казва Бобо. Братчетото му вече загина на улицата. Прибрала съм Бобо за малко в къщи, но не мога да го задържа и скоро ще трябва отново да го върна на улицата, ако не се намерят доби хора, които да го осиновят. Там се крие под колите в големите дъждове и студа и много често е гладен до смърт. Има хигиенни навици и е много гальовен, общителен и добър! Умира за човешко внимание и милувки. Дава се на отговорни и сериозни хора!
Бих качила и снимки, но не знам как!? Затова пускам линк към негова снимка!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31229718&o=all&op= … amp;id=1162909095

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 21:26 от iida

# 151
  • България
дано бързо се намери стопанин за котенцето!много ми стана мъчно...споделих информацията  с приятелите ми в феиса.iida пиши как се разививат нещата?!

# 152
  • Козлодуй
Дано се намерят добри хора да приберат Бобо  Praynig  Peace
Аз пък много си го обичам моя рижко,но умирам за сивушковци.Арчи,двамата красавци на мис Нели(които между другото не открих в началото на темата),сега "новакът"Дани-много се кефя да ги гледам,а ако можех и да ги помачкам... Heart Eyes Породисти или не до там,сивушковците са ми слабост и чак се замислям да взема другарче на Гари.Нали казвате,че две котки се гледат по-лесно от една Laughing

# 153
  • На небето
ahasver страшна котка, толкова величествено изглежда. Голям е пухчо. А втората снимка вече ми е любима.

iida котето е много красиво. Дано скоро си намери дом. Пусни обяви на няколко места в Интернет сигурна съм че ще се намерят чудесни хора които да приберат този красавец и да се грижат за него. Аз така намерих дом и за двете си котки.  Cry

И като стана дума, намерих идеалните стопани за Мърчо. Не съм си и мислила, че може да се намерят по добри кандидати от предните. Чудесно семейство тя обожава котките, а мъжа и кучетата. Много обичат животните. Нямат деца. Живеят в незнайното за мен село Телиш. Занимават се с пчеларство. Имат огромен двор. Имат още 1 котка, която са спасили от улицата (била е полу мъртва) и 2 кучета. Котката си има собствена стая в която влиза и излиза, когато поиска, там има достъп до храна и вода, когато пожелае. А вечер след банята си ляга при стопаните си. А моя чистофайник не знам ще им се наложи ли да го къпят, тя козината му винаги блести и е в безупречно състояние. Много ми е чист.
Има приятелка която живее във Варна, и тя ще може да им го занесе, когато се прибира.
Струва ми се прекалено хубаво за да е истина. Не знаех, че има толкова идеална среда за едно животно. Хем съм много щастлива, че Мърчо ще получи това от което се нуждае, и което най-много иска и ще бъде безкрайно щастлив. Но от друга страна съм много тъжна, че ще трябва да се разделя с него. Мъжа ми ми казва, да го задържа понеже съм емоционално обвързана с него. Но, не мога. Обичам го и искам най-доброто за него, а това не съм аз.  Cry Cry Cry Пиша това със сълзи на очи, и плача още преди да съм се разделила с него. Много ми е тежко, но все още е при мен и ще мога още малко да му се порадвам.
Ще се чуем отново с хората за да видим кога и къде да им го дам.

# 154
Запис от мен  Wink
За данък една снимка на Шушка, която имахме преди Бри

...и Бри преди седмица http://www.bgphoto.net/photos/14386/o634266466486281250.JPG

# 155
  • Варна
Боже, тази Шушка да бяха я рисували нямаше да я докарат толкова сладка Grinning

# 156
За съжаление вече няколко седмици пускам обявата - но нищо. Трябваше да оставя Бобо отново пред входа, защото не мога да го задържа. Опитах се да му сложа едно кашонче в самия вход, където да спи, но той се изплаши и избяга навън. Изобщо не иска да припари във входа, все още е дивичък.
Може би ще бъде добре за него да живее някъде в двор на къща, където може да се прибира на топло и сухо в мазе или барачка. За съжаление още никой не е изявил желание да го осинови.
А навън става ужасно студено! Той милия стои под колите, дори в дъжда Sad(( Много ми е мъчно! Единственото, което мога да направя е да го храня редовно!

# 157
  • Варна
Ох, колко много са котетата, които нямат дом за съжаление Sad Като си помисля, че иде зима ми призлява, как ли се оправят навън. А Кетишонка снощи спа под одеялото между мен и мъжа ми. Глезанка, какво знае тя...

# 158
Нашите люлински котки си спят зимата в мазетата. Поне на нашия  блок почти никой не си ползва мазето - прозорците са с решетки, но широки и през тях минават котките (да му мислят дебеланковците) и вътре е много топло, понеже там минават тръбите на парното. Даже съм се учудвала колко е топло.
Та това донякъде ме успокоява...
Има и хора, които редовно им хвърлят храна (включително и аз  Mr. Green), та някой котки са станали ултра дебели. То верно, че сега е зима и се запасяват и кожухчето им става дебело, ама има един екземпляр - 8 кила със сигурност има. И като се покажа на прозореца  и викна- писи- писи... е първа пушка долу, да му се ненадява човек, че с това дебело дупе, такава скорост развива  Laughing

# 159
Мислите ли, че изобщо може да оцелее навън през зимата?  Cry
Много е странно, защото когато беше малък влизаше в мазето, а сега не, изобщо! Доста е високо между прозореца и пода, ако реши да скача нагоре, за да излезе от мазето. Може би преди е имало нещо, което му е помагало да скача към прозореца, но сега не виждам такова.
Как мога да го примамя да влиза в мазето?!И как да съм сигурна, че ще може да излезе оттам? Дали да не го пусна долу насила, за да се научи да скача нагоре или той си знае до къде му стигат силите?! Ох.....

# 160
  • На небето
iida няма ли някой който да го приюти, докато си намери дом мъничето. Не знам, защо не пуснеш тема в клюкарника, дали там няма да се намери някой да го приюти, докато си намери дом. Там котака Дани си намери стопани.

# 161
Може и да оцелее, ако е в мазето. Все пак е по- добре, токолкото под колите, където ще бъде сгазен.
Пусни обяви във фейса и на други места, пусни много снимки и все някой ще го хареса.

# 162
  • На небето
Може и да оцелее, ако е в мазето. Все пак е по- добре, токолкото под колите, където ще бъде сгазен.
Пусни обяви във фейса и на други места, пусни много снимки и все някой ще го хареса.

Да наистина снимките са много важни. Аз за фейсбука не знам. Но има сайтове които често се посещават и където повечето животинки имат по-голям шанс бързо си намерят дом.

# 163
  • София
Поздрав за всички именници  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=X3iFhLdWjqc&feature=aso

# 164
  • София
Здравейте момичета
Съжалявам, че така нахлувам в темичката Ви с едно питане направо ....търся книжката "Душата на животните" на Жан Приор. При търсене в google ми беше открило отговор в една много стара Ваша темичка, в една антикварна книжарница в София...книжнознание или нещо такова. Въпросът е, че загубих линка на сайта Sad , а много ми се иска да я намеря. В bgbooks мисля я намерих, но беше на 10 пъти по-голяма стойност  ooooh! Предполагам, че накрая ако не я намеря може би оттам ще я закупя, но все пак да Ви питам първо, ако може да ме насочите.
Благодаря предварително  Hug

P.P. многооо сладки котенца имате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт