Любители на котки - тема 45

• 39 141
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
KITTI,
съболезнования за котето Sad
моят мъж пък такъв номер ми извъртя, че ми иде да го удуша Crazy Открийте разликите:

No 1:

No 2:

Комплект:

Сто пъти му заявих, че не искам втора котка, а той днес на своя глава я донесъл. Много е сладка мацата, но първо - нямаме място, второ, уж работим за бебе и предпочитам да имаме само една котка като начало, и трето - страх ме е от болести, които може да прехвърли на Кетя. Сега като отворихте дума за микроспорията съвсем се шашнах. Пратих ги на доктор, добре че е в съседния вход. Поставих му задача да убеди майка си, че иска котка и да и я носим. Не искам животното да се озове пак на улицата, но и много мразя да ме поставят в подобно положение. А Кетя само се крие под дивана.
p.p. върнаха се от доктор, писата имала някакво възпаление на гушката, уж не било заразно. Ако Кетя хване нещо, направо ще го гръмна тоз моя мъж. Уф, много ме е яд на него.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:20 от Месечинка виторога

# 556
Месечинка, ми те са като близначки. Да не си ги гледала в огледало( разбира се последното е шега).

# 557
  • Варна
Снеж, майтапа настрана, ама е точно така Crazy Прибирам се днес и нашето ме посреща на вратата и ми се умилква. Нагушках я аз, събувам си ботушите, свалям якето и през процепа на вратата виждам мъжа ми легнал на дивана и прегърнал една котка като Кетя - викам си бе тя кога успя да доприпка до него, че и да се гушне - а то какво било smile3555

# 558
  • София
Месечинке, трудно положение Sad. Но си помисли, че има и добра страна - ако стане бебето(желая ти го от сърце) няма да можеш да обръщаш внимание на Кетя и така ще си има другарче  Wink. Дано свекърва ти се съгласи да я вземе и да ти е спокойно!

Много са сладки двете "близначки"! Ако остане у вас ще имаш снимки като на сивите лъвове или черните пантерки, но в пъстър вариант  Grinning. От улицата ли е прибрал котето? Сам ли е къпал? Много чистичка и хубава изглежда  Grinning.

# 559
  • Варна
От работата си я донесе. Завъртя се лятото и си седи там, той я хранеше - нея и един котарак и сега решил да я прибере, въпреки че категорично и нееднократно му заявих, че съм против. Не е къпана, доколкото знам, ама наистина е чиста. Ще го натиря и да я къпе, досега е мил на Кетя тоалетната, като много знае, сега ще чисти. Яд ме е, че явно не зачита мнението ми, явно приоритетите му са съвсем други, не се замисля, че бебето се бави, че ще почваме изследвания, че ще трябват пари, че аз имам нужда от вниманието му, по-важното е да направи това, дето си го е наумил, пък аз какво - то ще ми мине, нали така.

# 560
Спокойно Месечинка, сега всеки си има по една, да не се карате.
Е, пък ти си много егоист човек! Laughing Laughing Laughing

# 561
  • Между гори и планини
Месечинке, сега подразбирам как се чуства мъжа ми, като поставих пред свършен факт и доведох Кети в нас.
Не че той не обича котки, просто в този момент с малко дете, беше против. Но пък котана е толкова мила, гальовна и добра, че понякога се чудя как сме живяли без нея.
Чакам мъжът ми да се върне от път и да се влюби в нея  Heart Eyes
Снощи гледах един много тежък филм, голям рев изревах. Кети идваше, говореше ми, мъркаше ми, накрая легна до главата ми.. Как да не го обичаш това коте!

# 562
Mесечинке добре дошла в отбора на еднаквите пухчовци  Mr. Green Hug Hug Hug
Не се ядосвай,може пък свекърва ти да се съгласи да я гледа. Аз сега търча м/у 3 котки, родителите на моя ги няма сега и отговорността и гледането на малкото коте се падна на мен. Цял ден се занимават двамата със Зоро,много добре се разбират и почти не личи че има още едно при нас. Джес естествено е качена на възможно на най високото място в стаята  Joy Joy Joy

KITTI много съжалявам за котето ти. Cry Дано всичко мине добре като кажеш на малката  Peace

# 563
  • София
За щастие, тя пак не се усети за липсата на Съни, Нумбата се повъртя, но ние бързичко влязохме в хола, така че и днес се отложи разговора. Утре има имен ден, така че няма да е помрачен, а след това съм си у дома, така че аз ще си я утешавам, много се надявам да го приеме по-мъдро и философски, понякога ме изумява с подобни възгледи.

Вече реших да й кажа истината, без особени подробности, все пак на лъжата краката са къси, а и какъв пример ще й дам, ако е по-лесно да излъжеш - излъжи....

Преди 2 години буквално плачех, че заради тази микроспория направо не смея да ги погаля....тормозих се, че няма ласка за тях вече, че детето ми излизайки в коридора казва " Сни , Нумба бягайте", колко по-реазлично щеше да е ако не се бяха разболявали...
Радвам се , че последната година си игра с тях , молва ги, често тя ги хранеше...

Да са ви живи и здрави котетата, децата и вие!

# 564
Месечинка, ама как пък до такава степен са им еднакви петънцата! Иначе новата нищо, че е бездомна, е по-дебелшка и се различават. Сега си имаш кебапче и кюфтенце  Laughing Много са сладки и биха си били чудесна компания като свикнат, ако размислиш и я оставиш, въпреки че отлично разбирам мотивите за огорчението от мъжа ти.

# 565
  • Варна
Не сме с две котки вече, поне засега. Не че ми е по-добре, просто... продължава да ми иде да го гръмна. Прави едни глупости без да мисли, сега ми е криво, ни тъй ни инак. Както и да е.

# 566
Месечинке  Hug разбирам те много добре. Бебето е приоритет в момента! Но те мъжете са си такива ... не му се връзвай. Сигурно е мислил, че все пак ще се зарадваш, ще те изненада приятно...
Успех с бебеправенето  Grinning

# 567
  • Варна
Благодаря ви, мацки, Теди на теб специално, мнението ти е много важно за мен, защото знаеш добре какво е да си от другата страна. Не исках да съм гадна и да постъпвам жестоко, сега го мисля котето, но за момента това е положението. Между другото мъжът ми как реши в най-топлото време да я донесе, ако беше примерно миналата седмица като валя големия сняг нямаше да ми даде сърце да я връщаме.

# 568
  • Pb
Кити, според мен си взела правилното решение - аз също щях да предпочета истината!  Heart Eyes

Месечинке, като четох хем весело ми стана, хем и знам как се чувстваш, когато някой направи нещо въпреки неодобрението ти! Едва ли мъж ти го е направил с лоша умисъл. Поговорете с половинката, иначе яда трудно ще мине... Всичко ще се нареди!

# 569
  • Costa Rica
Месечинке, честита изненада Wink Пухчовците имат обичай да се появяват в живота ни, без да питат искаме ли. Радвай се, че поне мъжът ти е коткар.

KITTI, съжалявам за котето. Кажи истината на детенце. Смъртта е част от живота и не им правим услуга като им я спестяваме.
Дъщеря ми израсна с куп животни, които в определен момент умираха. Някакси се научи да приема смъртта, което пък и помогна, когато починаха любимите баба и дядо.

Общи условия

Активация на акаунт