Любители на котки - тема 45

• 39 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Месечинке честита нова писана.Не се ядосвай всичко ще си дойде на мястото.Пожелавам ти следваща година да ни черпиш за бебе.

# 571
  • Варна
Мерси Crazy
Писаната я няма в момента, но нищо чудно при следващото застудяване да се озове пак у нас. Постоянно я мисля сега, обаче снощи бях бясна.

# 572
  • София
Благодаря на всички за подкрепата и съветите!

Желая ви весело посрещане на празниците!  bouquet Party

# 573
Вземи я! Сигурна съм, че ще я обикнеш  Heart Eyes

# 574
Месечинке, въпреки че и аз като Таня се кефя на варианта да ни засипеш с двойно шарени снимки, не мисля, че си постъпила неправилно. КОнцентррирайте се над бебеправенето сега и евентуално след като имате добра новина, може да помислите за другарче за Кетя за да не й е самотно когато вниманието ви ще е заето.

KITTI прегръдки! много съжалявам за котенцето...Много хора на твое място сигурно щяха да ги изхвърлят като чуят за болестта, поздравления че си удържала фронта! Дано мине леко с детенцето ти!

ИКСИ, ако имаш и телефон, дай го насам Hug

Ние вкъщи сме без коледна украса #Cussing out Беконче с голям интерес наръфа елхата, после повръща, после се опита да изяде лампичките, после пак повръща...Междувременно Яйчице й се покатери до върха, свали си нах-красивите, крехки и скъпи играчки, удари им по един футбол докато нищо не остана от тях, спа между клоните, събори елхата и накрая се уплете тотално в лампичките, трябваше да го разплитаме...Преместихме я в антрето, ами почнаха да вардят вратата и да се шмугват пак да я нападат Tired Накрая я прибрахме....А такива хубави снимки им бях замислила под елхата, с подаръците и украсата...В крайна сметка, само това успях да наснимам, с много сърдене и борби от тяхна страна. Весели празници от нас!

# 575
  • Pb
Нели, втората снимка е страхотна, много мил момент си запечатала - за календар са направо! Двечки си е друго, сладури!

# 576
Някой да има мнение за храната Flatazor?
Днес инцидентно влязох в един зоомагазин, където имаше САМО от тази храна и САМО в пакети  Shocked (доста странно ми се видя).

Добре поне, че беше на промоция, та чувствам, че съм направила далаверката  Laughing

Бъзикам се. Момичето любезно обясни, че това била най-добрата храна на пазара, хипер-ултра-премиум най-висок възможен клас, фреснка...  Shocked (интересно защо не я бях чувала).

Е, какво пък, реших да взема. Чак после се осъзнах, че на етикета отзад са изредени: царевица, пшеница...  Sick пълнеж да има.

И все пак, някакви впечатления?  Blush Прочетох единствено, че е/има и лечебна.

# 577
Месечинка виторога, нямахте ли възможност да потърсите осиновители? Може би и Animal Help Varna биха съдействали да не се върне отново на улицата животинката като е видяла колко е хубаво в дом. Така и ти нямаше да я мислиш и тя щеше да е на топло и сигурно място.
MissNellie , страхотни са котаците и колко много се обичат. Аз моите не мога да ги хвана да ги снимам така, най-близкото разстояние на което се доближават е 20 см., иначе баткото раздава шамари, пък така ми се ще да си се гушкат двамата и да не ми досаждат на мен  Mr. Green.

# 578
  • Варна
И аз мислех този вариант. Ще мисля още на бистра глава, ще се свържа и с тях. Тя и котаракът нощуват в един склад в съседство с този на мъжа ми, хранят ги, обръщат им внимание, но ясно, че не е като да имат дом. Ще мисля.

# 579
  • София
Нели, олееее, ще ги изям. Много е интересно като са двамка, пък и еднакви.

Пак така ме изпълни фотосесията на Диди - с двете чернички на снега.

# 580
MissNellie, на теб сигурно хич не ти е било смешно, но на мен ми бяха много забавни описанията, особено пакостите на Яйчице. Снимките са прекрасни - и двамата ми се виждат поналяли се ... сигурно заради зимата. Отива им  Wink

# 581
  • На небето
Mесечинке различават се, стига да гледаш внимателно. При нас пък е обратно аз искам 2-ра котка, а мъжа ми дума не дава да стане.  Sad Даже и тази не бил искал.  ooooh!
Че и мераци и за куче имам. Ама скоро няма да ме огрее.
MissNellie много сте пораснали и напълнели. Моя сега леко го ограничавам, че и той е тръгнал на там.
А, момичета, ако знаете някой да търси руска синя котка. Намерих едно много евтино. Simple Smile) Момиченце на 6м. Много е красива. Само дето няма да ми позволят да я взема, че и пари да дам за нея.  ooooh! И една беличка съм си харесала.... Ама съм луда.  Joy

# 582
  • Варна
MissNellie, чудесна коледна фотосесия сте направили  Grinning   Hug

Моята мързелана изобщо не обръща внимание на никакви играчки, дори да й ги сложа под носа. Само гледа къде да положи дебелото си дупе и да полегне  Mr. Green Единствено вечер й се разхожда и иска внимание, когато на нас ни се спи  Mr. Green

# 583
  • София
Нелиии, страшни стеее  Hug От някое списание със сигурност ще ви харесат  Wink

Месечинка, приходящата маца е почти огледално копие на Кетя  Crazy  Къде е в момента?

# 584
  • Варна
На работата на мъжа ми е пак.

Общи условия

Активация на акаунт