Любители на котки - тема 45

• 39 082
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН Снежа63  bouquet  bouquet

alexxa,мерси и на мен раничко ми се стори,явно след Нова Година ще е.
Оф,егати и снега...искам да живея някъде където е вечно топло и няма никога зима Mr. Green
Чакам ваканцията повече от детето. Embarassed Embarassed
Слагам снимки на Мацко само,защото се прецакаха и тези батерии на фотоапарата и пак трябва да купувам нови.
Защо толкоз често се прецакват тези зареждащите се при мен нямам идея newsm78 newsm78
Тези дни ще взема нови и ще ги наснимам.И Арес много обичам да го снимам на сняг,но още не съм.

Има още няколко там в албума.Много е бесен милия,много.И шамари и кучетата Thinking
Драска ръце,хапе,тича,скача и се хвърля по всичко...като хала е.Как ще се превъзпитаваме незнам. ooooh! ooooh!

# 436
  • Pb
Цитат
Драска ръце,хапе,тича,скача и се хвърля по всичко...като хала е.Как ще се превъзпитаваме незнам.
Свежа кръв, кипи...  Laughing
Анджелина, може да пуснеш изследвания на детето да си спокойна (мн. е гадно като се ошашка човек, аз още дебна за пъпки по мен и детето, страх ме е да не ни нападне пак таз напаст). След НГ, като се завърнем в Пловдив мисля на Флора отново да й дам хапче, че ще сме при родителите на мъж ми (те са в къща и със сигурност ще излиза на вън), а и има друго коте там, което със сигурност не знае какво е туй хапче против паразити - как ще се спогодят не знам, ще бъде веселба. Отделно ще навъртим 1000 км, но мисля, че това няма да е проблем.

Снежа, честит празник! Хубаво изкарване и дано готвача се е представил добре!

МММ, много хубав Зоро!

# 437
Мислех да правя елхата миналата неделя, но добре, че първо ви изчетох  Peace Crazy Както пишете, май всички пухчовци се забавляват с играчките, а аз имам едни от моето детство и винаги ги слагам и пазя, че са чупливи. Ако моето чернилце, счупеше нещо, щях да умра от яд. В неделя ще украсявам само с нечупливите  Wink

# 438
  • София
Мислех да правя елхата миналата неделя, но добре, че първо ви изчетох  Peace Crazy Както пишете, май всички пухчовци се забавляват с играчките, а аз имам едни от моето детство и винаги ги слагам и пазя, че са чупливи. Ако моето чернилце, счупеше нещо, щях да умра от яд. В неделя ще украсявам само с нечупливите  Wink

Преди 12 години(след първата Коледа на Мацо) прибрах всички чупливи играчки и накупих пластмасови  Laughing. Първата година просто бутна цялата елха, а тъй като я слагаме върху един шкаф и падна от високо, имаше доста поражения  Laughing. Вече не ми пука, че може да падне, защото няма какво да се счупи  Mr. Green.

Снежи, честит имен ден!   bouquet  Празнуваш при първия сняг ли?  Wink  Рижко приготви ли тържествената вечеря?  hahaha

Диди, много сте хубави!  Heart Eyes

hahaha  Мацко е просветнал май  Joy Joy Joy. Moonlight, имаше трето пране или сам се погрижи за хигиената си?  Mr. Green  Браво на оправното момче! Това се казва характер! Ще строява всички кучета и котки, а и вас може  hahaha.

# 439
Привет, привет, поздрави от нас  http://media.snimka.bg/7750/021755956.jpg
Страхотни снимки сте показали!

Честит имен ден на Снежа!

Анджелина, на твое място и аз бих се паникьосала /изпадала съм в подобни ситуации в годините, когато Кучо беше с нас Пожелавам повече никога да не се повтаря тази ситуация!

elix, ти сиурно не храниш Мишелка  Wink, та затова дЯтито само си търси прехраната...

Вашите котета показват интерес към коледната украса, а у нас - никаква заинтересованост Sad  Миналата година, беше още малка, се вживяваше в ролята на коледен подарък, криеше се под елхата, спеше там...., тази година бутна няколко пъти топките и толкоз
Вие виждате ли я, тя нищо не е направила

Дидитка, скоро не сме имали онези странни изпълнения, но пък и бяхме разгонени до преди 2-3 дни, та ще видим по-нататък

# 440
Танче,нямаше коткопер,ще взема да го простуда накрая и без това е джезве кокали...
Аз елха съм сложила само в стаята на големия ми син,защото само там нямат достъп котките.Една година направих грешката да сложа в хола и се зарекох,че за последно ще е.То я обръщаха на нощ по сто пъти,то играчки чупиха..чудеса ooooh!
Мацко е луд за връзване.На една от снимките даже таман се засилваше към фотоапарата да напада newsm78
Одеве го пернах малко,защото искаше да влезе в шкафа и той се обърна и той ме перна.Не можеш да го погалиш-хвърля се да играе веднага.Ресането е ужас-хапе и дере със все сила,побеснява а трябва всеки ден защото много му се оплита козината.По-дълга е от на Сателит.Сателит бяга от него като дявол от тамян като го споменах.
Мацко дори като си ходиш изтичва отнякъде,метка се на крачола и увисва ShockedИли дпугия номер му е да захапе и да не иска да пусне,дори като си вдигнеш ръката или нещото дето е захапал увисва замалко.Откачена котка е колкото си иска Crazy Crazy
Първите дни само беше много кротък.

# 441
Анджелина, може да пуснеш изследвания на детето да си спокойна

Ако не ми мине тия дни шаш-ът ще го заведа.

И Криса напада фотоапарата, не мога да я снимам Simple Smile

# 442
  • София

elix, ти сиурно не храниш Мишелка  Wink, та затова дЯтито само си търси прехраната...
Така си е Доби, на коледни пости е в момента  hahaha    Офф, олекна ми, повърна го  Crazy
Пърси е фърст морска убавица  Hug

Диди, много сте сладки  Heart Eyes

Забравих да ви кажа Мишелка как се чуди на снега, нали за първи път вижда  Shocked Ходи на пръсти, души го, абе много е интересна  Joy

# 443
А за снега моите са много смешни и по-скоро Зак. Минава Дара, а той ѝ минава по стъпките  Mr. Green Ама бавно, щото лесно ли се целят...ма много ми е изнежен  Mr. Green

# 444
Мацко е толкова сладък и красив! Но не ти завиждам за усмиряването. Поне растат бързо и ще се кротне скоро. Като гледам и слушам за малките фурийки, пък като малки наистина са ултра енергични, благодаря на късмета си че когато отидохме до приюта бяха свършили бебоците и взехме пораснала котка. Какво щяхме да правим с такъв щур дечко, представа си нямам... пък и по цял ден ни няма защото сме на работа. Някой ден искам да си вземем и котенце, просто защото са толкова сладки, но определено ще изчакам подходящия момент когато ще имаме повече помощ - деца, куче и т.н.

Снеже, честит имен ден и от мен!

Адашке, много са готини пантерите. Особено с коледно украсените вратлета.

Стари книги на добри цени се намират на този сайт, тъй като много от тях са от собственици, които си разчистват библиотеките.
http://knizhen-pazar.net/

Благодаря ти за линка! Има ги на този сайт всичките книги на Джой Адамсън - ето тук. Някои издания даже имат същите корици като книгите които четох едно време, спомням си ги. Така че който все още ги търси, може да си ги вземе от тук, не са много скъпи. Сега понеже вече мога, мисля да си ги препрочета в оригинал, така че ще ги търся на английски.

Богданка не напада фотоапарата, но за сметка на това пък идва и залепва нос върху обектива, и започва да му се гали... което общо взето има същия ефект - не мога да я снимам. Много е добра в провалянето на снимки. Трябва все да я дебна или да избягвам да я гледам в очите, защото погледна ли я, започва да приказва и идва да ме пита какво правя  hahaha

Завиждам ви за снега, момичета. Порадвайте му се от мое име.

# 445
  • София и Морето от време на време
... Завиждам ви за снега, момичета. Порадвайте му се от мое име.

Слушам!!! Смятам тази зима да наваксам последните 5-6 и да прекарам на ски 3-4 месеца, така че да знаеш, ако нещо те заболят крачетата - от това ще да е - особено тука до края на месеца.  Laughing

# 446

Слушам!!! Смятам тази зима да наваксам последните 5-6 и да прекарам на ски 3-4 месеца, така че да знаеш, ако нещо те заболят крачетата - от това ще да е - особено тука до края на месеца.  Laughing

О, супер - не само сняг, ами и ски! Дори и да завали тук, ски няма да ме огреят поне до следващата зима, заради операцията. Така че и ските ще изживявам косвено. Страхотно да си изкараш!

# 447
  • София
Ох, хубаво нещо са ските Simple Smile Хубаво изкарване Simple Smile

# 448
  • София и Морето от време на време
Мерси, мерси. Със сигурност ще е страхотно - поне така беше допреди 10г. Сега само сме поодъртели на възраст - ама на акъл ...  newsm78, а и 2 деца в повече отпреди 10г. Ма ще купонясват и те с мама, нали колегите и те така - вече с деца ... та вкупом ще се веселим - и малки и големи.
Той големия отсега ми обяснява как бил искал в мойта група да кара - шъ кара, ама ако го огрей.  Mr. Green Там принципа е: дай ми твойто, на ти мойто, щото иначе се лигавят. Навремето колко деца на колеги ми минаха през ръчичките пардон - скичките ... ама сега вече те самите са ски-учители и ... ще връщат - имам 2 ремаркета за раздаване  Mr. Green Laughing

# 449

Завидях ти благородно
На мен тази зима ще ми се разминат ските
Ще си гледам снимките от предната, когато имаше мнооооого сняг ние като ходихме

Общи условия

Активация на акаунт