Любители на котки - тема 45

• 39 112
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
 smile3508 Тина, казвай идеята за подарък, че няма да спя цяла нощ сега...

Ние ще запишем каката на ски при Люси, че хем се познават с мъжа ми от години, хем ни е комшия.
Дядо Коледа ще й донесе пълно ски оборудване.

# 466
  • тъгата в мен
Помислих,че съм объркала темата с "Любители на зимните спортове" Laughing
Нинджата ми сътвори замък за Димитраки.
Голяма игра и дебнене пада.

# 467
  • София и Морето от време на време
Здравейте, съжалявам, че толкова късно, ама чак сега се освободих.

Тедка, възможно е да се засечем, стига Мони да не е на Ветровала. Аз ще съм на Алеко във Витоша ски.
Котково - по темата за недоволството от Мачирски - не сте попаднали явно на добър учител. Във всяко училище има и много добри и добри и не добри учители. Понякога е въпрос на късмет къде и при кого ще попаднеш. Познавам хора и доволни от всяко едно от училищата на Витоша и такива недоволни от всяко от тях - явно е въпрос на гледна точка.
Моя син ходеше в Марина, там и помагах чат-пат. По ред съображения избрах друго училище, където да работя, но нито едно от тях не е свързано с това, какво е качеството на обучение в даденото училище, а по-скоро с това какви дивиденти ще имам, работейки тук или там.

Сега за идеята: възможност да се направи индивидуален парфюм.
Може да се избере готов аромат или дори сам да създадеш свой аромат от готова база и до 3 допълнителни (те са композиции - не само 1 нещо). След това избираш между 20 флакона, 2 пръскалки, 20 капачки за флаконите, 20 кутийки. Можеш да си сложиш надпис в рамките на полето за надпис на съответния флакон (има 6 шрифта) - каквото поискаш, стига да се събере. Свободно може да се играе със смяна на флакон, капачка и т.н. докато ти хареса това, което правиш. Има и набор от картинки, които могат да се слагат. Може на флакона и кутията да са еднакви или пък различни надпис, картинка. Има и опция собствено лого да се сложи.

Изобщо - въпрос на въображение.

Това се прави онлайн. Е, помирисването на готовите парфюми и правенето на собствен аромат не е онлайн де - на живо е.  Wink  
Направила съм си и сайт и има линк точно към идеята с парфюма под банера на подписа ми, на мястото за сайт.

И за да не е съвсем спам поста да кача и някоя снимчица.

Един дебел, свит на кравайче:

Един изпънал се колкото може:

И една муцуна, която отдавна не съм снимала:

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 00:33 от TINA.K

# 468
  • София и Морето от време на време

Хаха, да има такъв момент. Затова пък ела да видиш в темата на мамите скиорки - за йедене и пиене се говори предимно - не за ски.  Joy
Замъка е страхотен, като Димитраки - сладък бебок.
Това наш'то малкото диване не мога да повярвам колко бързо порасна - сякаш вчера беше една малка синеока топчица ... , а сега е един дългуч станал.

# 469
Клипчето не ми се отваря  Sad Но инстинктите си ги имат всички котки, били те къщни или дворни. Пък останалото си е до характер - има мързеливи къщни, както и мързеливи дворни; апартаментни ловци, и дворни ловци.

Добре се е уредил Димитраки със замъка, браво.

Аз понеже нямам нови снимки, пък и като стана дума за лъвицата Елза, да ви покажа няколко "снимки" от играта, която споменах - ето я лъвицата:

Гепардът в акция:

Леопард на клон:

И семейство лъвчета:

Кой казва, че видео игрите са само за стреляне и трепане?  Mr. Green

# 470
Диди, много добра графика има та зигра, напиши й пълното име на английски, да я търся довечера по торентите. Децата ще полудеят по нея.

# 471
Тина, влязох в сайта, но от там май не мога да си избирам или поне аз не видях откъде. Ще ми обясниш ли на лични как стават нещата, че ми стана много интересно  Simple Smile

# 472
  • На небето

Това е много идейно. Веднага щом ми попадне кашон, ще го направя. Моя Мърчо много обича кашони, но появи ли се такова чудо, го изяжда. Е не го яде де, ама го къса със зъбките на малки парченца. Да имам да мета по 5-6 пъти на ден не за друго. Намира ми работа момчето, че моите мъже не ми осигуряват достатъчно работа явно.  Twisted Evil

Диди, много добра графика има та зигра, напиши й пълното име на английски, да я търся довечера по торентите. Децата ще полудеят по нея.

И аз я искам, да я дръпна за моя син.   Blush

# 473
Здравейте и от мен!!!
Вчера :

Днес:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=175202095833936&set=a … d=100000324405023 Зоро смелчагата

Дидитка каква е тази игра?

# 474
  • Между гори и планини
Здравейте момичета и котета от заснежена Варна!
Моята глезана дори и неподозира какъв студ и сняг е на вън, цял ден спи - ту по средата на килима, ту изтегната пред климатика. Вечер се разиграва. Купих й една мишка играчка - голямо гонене пада.
И на мен ми стана интересно за каква игра говорите? Аз имам Симс 3, пак си строиш дом, търсиш приятели, можеше да се ожениш, имаш деца, работиш... Един виртуален свят. Игарая си от време на време, защото има хубави каталози и мога да си проектирам на нея  Wink

# 475
Топъл дъжд те и мойте не подозираха,но аз насила ги изритах навън  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green На Зоро му хареса,но Джес се сви до стола и не мръдна,само трепереше иххиихихих

# 476
  • София
Didi Hris котетата ти са невероятни!Страшна красота!

# 477
  • На небето
*Didi_Hris* много са сладки котаците. Как се целуват. И моя Мърчо така ме целува. Да те питам те от едно котило ли са? Толкова добре се разбират.
Мърчо не иска и да припари навън, гледа снега от прозореца. Хем има мерак да излезе, но като отворя и като го лъхне вятъра и бяга навътре. И вчера цял ден драска на балконската врата да му отворя (нали е любопитен иска да види снега). А като отворя бяга навътре и не иска да излезе. Много е зиморничав. Цял ден спи под климатика.

# 478
Estell не са от едно котило. Прибрани са от различни места, по различно време. От време на време доста се разбират,но сега Джес нещо не може да го понася и все бяга и го съска. Снимката е направена малко преди тя да му перне един шамар  Mr. Green

# 479
  • На небето
Е те котетата са по-особени. И се бият от време на време, това е нормално. Но като цяло ми изглежда, че се разбират. Мърчо с мъника не се доближаваха. Ако случайно се доближат, малкия веднага скачаше да се бие и съскаше.
Много си приличат, толкова са сладки.

Общи условия

Активация на акаунт