Любители на котки - тема 45

• 39 142
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • In a surreal moment!
За цената на кастрацията ИМА значение пола, разбира се.
За Маша платих 45лв., пак имаше малко увеличение, защото ми предложиха и избрах щадяща упойка и някакъв антибиотик в допълнение.
При нашата лекарка всичко , което сме правили е минавало повече от леко. Маша дори беше успяла да забременее.
Котките ми бяха в съзнание още на операц. маса , дет се казва. До половин час и двамата драпаха да излизат от кафеза и се катереха по диваните.
за 2-3 часа бяха напълно възстановени.
Това, което съм чела тук като лош опит за мен е непонятно, защото нищо такова не съм видяла при нас на практика... Благодаря на Бог , че си имаме такава добра ветеринарка!

# 511
Добре дошли на Amar и Алис!  Hug

Мару ми е голям любимец. Чак и интервю си има, голяма знаменитост е станал значи. Преди малко разбрах че също така е участвал в реклама на котешка тоалетна Fresh Step - точно тази която ние ползваме  Grinning Ама нали не гледам телевизия, не съм я видяла. Добре че е интернет.

У нас котешкото кьоше вече е украсено:

Много беше смешна след като сложих украсата. Явно от нивото на пода клонките й пречат да види основата, и не може да прецени как да скочи, та бая време се гъзи под катерушката и обикаля, аха да скочи, пък се спре, наднича отдолу и се чуди какво е това рошавото дето й пречи на видимостта  Mr. Green

Ето и още една коледна:

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 03:35 от Дидитка

# 512
  • На небето
Дидитка втората снимка е като от списание. Много е хубава.

# 513
  • Варна
преди няколко дни едно от осиновените бездомни котета от фейсбук почина. Оказа се, че в клиниката не са поддържали необходимата хигиена и са я заразили при кастрацията. И се случвало доста често Sad

Ето затова не мога и не мога да се престраша да кастрирам Кетя. Имам доверие на нашите ветеринари, освен това досега не съм чула или прочела нито едно негативно мнение за тях и все пак това си е операция, може рискът да е 1:1000, откъде да знам дали ние няма да попаднем в тази единичка.
Добре дошли на новите и поздрави на старите, много готини снимки сте качили Simple Smile Ето една и на нашето светофарче Laughing

А ето я и като си гони опашката Joy

http://vbox7.com/play:5cb4970b

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 10:35 от Месечинка виторога

# 514
  • In a surreal moment!
Ох, прекрасно, красиво и много сладко дИте е Кетито!
Месечинка не страхуйся, ами действай, че едно изтърване и ще станеш баба одма...личен опит Embarassed
Като знаеш, че ветеринарите са ОК и няма рекламации от тях не се колебай.
Аз съм видяла нашата докторка как насипва от шише спирт или дезинфектант някакъв и търка и бърше след всяко животно. Не приема в предоперационната без да е дезинфекцирала и изтрила и пода дори. Но то си личи , че е опрятна още по външния вид на жената. Не е голямо като площ пространството на клиниката, но е много, много чисто....и за всеки човек и животно има по някоя ласкава дума. Аз ходя с огромно удоволствие там...за дичата не съм сигурна Wink Маша мълчи и звук не издава, макар в колата да е мучала на умряло, но Писанчо буйства и хапе...последния път така нахапа сестрата калпазанина...в срам потънах...

Дидитка - вие сте пирфектните стопани, искам да съм другарче на Богданка/Кити...малеее каква къща, какви подаръци..охоооо....Принцесата ми тя, красавица пухина, мамина!!!

# 515
  • София
Месечинка, много сладко клипче, тя и разбира, че е център на внимание  Grinning
Нашата никога не си е гонила опашката  Flutter
За кастрацията, ние също не искахме, но като нямахме вече избор, лошото беше, че вече беше на 7 години и го понесе по тежко  Rolling Eyes
Дидитка, много ти хубава коледната украса  Heart Eyes

# 516
  • София
И третото ми дете скача на бънджи  #Milti 

# 517
ИКСИ, може ли да ми дадеш координатите на Ветката в Горна Оряховица? Hug

Еликс, големи сте сладури! hahaha  Това ми напомни за една друга снимка, с един котарак който се беше нагласил в количката на бебка и готов за разходка, май Томастико, или беше на Котково? Thinking

Дидитка, как ми припомни за тези книги ехххххххххххх.... мислех си че само аз съм ги чела, преди години изровени от прашен рафт на градката библиотека. След като ги прочетох, като ме питаха каква искам да стана като порастна, казвах изследовател в Африка или принцеса. Амбициозно,а? Mr. Green

Искам да поздравя и всички нови членове, добре дошли и благодаря ви, че сте отворили сърцето и дома си за (още) едно пухкаво създание!

п.п. за включване в списъка на 1стр. - пишете ми ЛС Hug

# 518
Здравейте, момичета  , много обичам да ви  чета , защото  и аз като вас обожавам пухчовците .И  ето , днес се реших и аз да се включа в темата  , с моя опит , който  е  доста голям  . Откакто  се помня  , в къщи все съм гледала  котка   ,  а  в момента  имам три броя  - една  госпожица / Еда / ,  сина  и  Пепко  и  още един мъж -Роко , който е  доста  възрастен - почти 17 годишен. Разбира  се  ,  качвам  техни снимки   , че  хем да си платя таксата , хем и да   се  похваля с тях .

http://bgnikdi.snimka.bg/daily/diana.521912

Сега  ще  уточня  , че на първата снимка  е  Еда  ,  а  черния  хубавец  е Роко  ,  котарака с шапката  е  Пепко  , който  на снимката  е рожденик , тогава  навърши 1 год , а  сега на Стефанов ден   , ще  стане  на  3 . Единствено него  си  запазихме от котилото на Еда , по разбираеми причини   ,  а на  някои снимки  се  вижда  и цялото котило  , мънички  бебенца. Бяха страхотни  ,  слава богу  на  всички  намерихме  домове  , където   се чувстват прекрасно .

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 20:21 от котана-глезана

# 519
Май загубих Заки  Cry

# 520
  • Между гори и планини

Какво е станало? Как така си го изгубила?

П.П, моля, пишете мен и Кети в началната страница. Възрастта й е около 1-2 години, незнам точно. Ето я и нея http://olince.snimka.bg/animals/kote-keti.555053.21804511

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 20:32 от Топъл дъжд

# 521
Ами...не мога да го намеря навън, за първи път! Винаги идва като го повикам и винаги е с Дара, сега тя беше сама, а него просто го няма!

# 522
  • Между гори и планини
Котките имат тази способност да изчезват от време на време, особенно щом имат двор. Спокойно, аз толкова страдах като малка по един котарак който изчезваше с дни. После идваше с ухапано уше (след бой със съперник), прегладнял, но доволно обиколил половин Варна. Дано скоро се прибере, че е студено.

# 523
  • София
Да се похвалим  Laughing. Имаме си и голяма кака в къщи. Мъро - Лъвското сърце се скри за по-сигурно и не се показа поне 1 час  ooooh!. Така и не знам от нея ли се крие или от куфара(той си има фобия от приготвяне на багаж )  hahaha. Дори и на подаръка си не обърна много внимание  Mr. Green. Сега релаксира след стреса, залепен за мен  Mr. Green.

Котана-глезана, добре дошла с хубавите мацета!   bouquet  А пухкавелкото от 3-4 снимка и той ли е твой?

Снимката с Богданка е точно като картичка!  Hug

И клипчето с Кетя е много сладко!  Heart Eyes  Мишелчето пък спортистка го дава  hahaha.

Трейси, спокойно! Сигурно ще се върне! Може и да оглежда съседските мацки  Wink. Стискам палци да се похвалиш след малко, че се е върнал.  Praynig

# 524
Таня , радвам се  , че хареса  моите  съкровища. Забравих да  спомена пухкавелкото  , както  го нарече   . Той е  таткото на  мъничетата .Страхотен кротан беше  миличкия  ,  а  наша  Еда  е много дива и лоша    ,  и  постоянно го  биеше .През цялото време  , докато беше у нас - 2 денонощия, де  ,  тя  не  го  остави на мира  , само бой   ,  аз дори по едно време  помислих , че няма да стане  работата   ,  още не вярвам как стана , че тя  целта на  гостуватето  беше  да направим Едка  мама.

Общи условия

Активация на акаунт