Eвтини пердета - от къде в софия ?

• 11 039
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
това е въпроса ми.... трябват ми и плътни и прозрачни , също и релси (корнизи май се казват). Извинявам се че по лесния начин но съм с малката винаги и немога да обикалям кой знае колко....

# 1
  • Сф
Ами, пиши поне в кой квартал живееш, защото нали се сещаш, че ако си в  Дружба, едва ли ще се разкарваш до Люлин. Иначе там на Кооперативния има готино магазинче.

# 2
  • София
до  ст град съм  Rolling Eyes

# 3
  • Сф
АААААААА, това трябва да е студентски град, нали? Хи хи , пръво си помислих, че е стария град и се шашнах.... #Crazy
Еми не мога да помогна, но си пусни темата- Откъде евт. пердета около Студентски град?- сигурно ще отговорят доста от Младост и наоколо....Успех, ако веч не си ги ушила  Laughing

# 4
  • Luxemburg
ако не можеш да намериш в твоя район, има хубав магазин на бул.Ситняково с/у Подуене (от Мадрид втората или третата нова кооперация). От към булеварда се вижда магазина и има голям надпис. Има пердета на различни цени и корнизи всякакви. То е малко и като склад, че са на топове, а не само мостри. Аз търся пердета за детската стая, но съм си навила че трябва да тънки и на пеперуди. Ако знаете такива пишете  Wink.

# 5
Не лоши, готови и евтини пердета има в Айко и Комо.

# 6
  • BG
Копирам от темата за пердета: "в София,на Братя Миладинови 12 има един магазин с много хубави пердета на килограм!Казаха ,че са внос от Белгия- аз за 50 лв си взех пердета за спалната,хола и детската.Има и блекаут на 10 лв килограм"
А можеш да попиташ и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505604.315

Общи условия

Активация на акаунт