Сърдечни малформации- тема 7

• 70 494
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Бубчеее,извинявай,какво е ДН? ThinkingКак сте вие,мила?Хайде дай добри новини Praynig Naughty Hug

# 721
ДН-дихателна недостатъчност.За момента ще се въздържа от коментари как е детето, защото и аз вече незнам.Искат да се храни често, по-малко....трябвало да наддава....да ама детето не иска да яде през 2 часа  Crazy.Едва ли не майката е виновна, че не може да го нахрани.Ами там специалистите за какво са?Нали затова са в болницата....минават, заминават...много съм ядосана и ще спра коментара си  ooooh!

# 722
бубчее много се радвам че бебо е вече с мама Simple Smile желая му много здраве и скоро да си го гушкате всички вкъщи  Hug
 за храненето ако е на АМ? да не би да не му харесва млякото и за това..пробвайте със друго.. Thinking

# 723
Благодаря, Николета.Не можем да пробваме друго мляко защото в болницата не дават да си внасяме отвън.Каквото те дадат - ако дадат топло-топло ще го пие детето, ако е студено- ще не ще такова ще яде.Фризолак, Фризопеп, Хумана, Мил-Мил, Нан...ман.....каквото е такова.Това е реалността в България. #Crazy #Cussing out #2gunfire

# 724
Бубче,аз ще съм критична,но доскоро се молехме Валентинчо да оцелее,а сега имате претенции за дребни кахъри  Crossing Arms  Naughty Heart Eyes Heart Eyes
Ще го “охранят“,бъди сигурна в това!Най-вече в 1 градска.Там са най-добри в това.Детето яде и повръща,яде и повръща  Laughing И от там сме минали мила  Hug
Ако нещо те интересува,пиши на ЛС да ти обясня и за там   Grinning
Предпочитам да си спестя,защото 3 гр. ще ти се види РАЙ пред 1 гр.  Wink

Ние днес минахме преглед и пише,че сме имали пареза на лявата диафрагма,а сега пише хипокинезия на лява диафрагма.  Thinking newsm78 Не беше очаквания др.Маринов и никой нищо не ми обясни,а аз си погледнах епикризата чак вкъщи  Embarassed 5 часа се отвисяхме там и с баткото и станаха на кълбета от нерви.Влади е все усмихнат,а там рева като магаре.Още помни абокатите на 2 дни  Grinning

# 725
Вече у дома  Laughing Hug Hug Hug Praynig Praynig Laughing Laughing

# 726
  • София
БРАВО! Дано всичко да бъде наред!  Hug

# 727
Бубчеее много се радвам за вас Hug сега малкото геройче ще се оправи мнооого бързо когато всички сте около него и мама го гушка Grinning

# 728
   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning newsm44 newsm44 newsm44  Много се радвам bub4e за вас.

# 729
Бубче и от мен честито, че бебчо си е в къщи.  newsm10 newsm44
И стискам  палци всичко да е наред с бебчо и да се справите с ДН  newsm17 

# 730
Благодаря Ви мили мами  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 731
Бубче как се радвам само!Дано влизаш само с добри новини  Hug Heart Eyes

# 732
Честит празник ,мили мами!  bouquetБъдете здрави и щастливи и горди българки! newsm51

# 733
# 734
Ние пак сме болни  Sad А давам и бронховаксон  Confused От 2 дни сополи,днес се включи кашлица,взе да вдига Т и повърна.Чакам педи да стане от леглото и да звъня.Все така става-когато мъжът ми  е на работа,а педи почива   ooooh! Нямам количка,нямам кола,а и бате е с нас.Направо сме пълен цирк.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт