Сенки, пигменти и палитри за очи

• 69 211
  • 631
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • USA, Steak State
http://cgi.ebay.com/NIB-Christian-Dior-DIORSHOW-Mascara-BLACK-09 … sh=item3cb4069a8a

Малко помощ за любители на Диор спиралите. Цената е сравнително ниска и продавачът шипва из целия свят.

# 332
Зравейте Hug Досега с интерес следях коментарите Ви на различните продукти (което всъщност е доста полезно, защото откакто го правя се справям мн по-добре в избора си на различни козметични продукти/ защото по-принцип имам мн чувствителна кожа Sad /)...Но сега се регнах, за да Ви помоля да ми помогнете в избора си на нови сенки Cry и по-точно ...бяха ми подарили http://x31.xanga.com/386c223b62233164777172/w124436425.jpg -4 FLEURS DE CHANEL YEUX-EYES  Cry Cry Cry НАЙ- Хубавите сенки,които някога съм използвала Cry Мн приятни цветове и текстура,но естествено свършиха...Не мога да си позволя на този момент сенки на подобна цена и най-важното - не мога да намеря сенки с толкова приятни и леки цветове и едновременно с това - с приятна текстура.... Някой може ли да ми даде някакъв съвет? *Вече обиколих  козметичните магазини,но повечето ми предлагат доста по-...искрящи сенки и изобщо не ми допадат * Ако някой има добри идеи,моля да ги сподели! Praynig

# 333
  • USA, Steak State
Пробвала ли си с палитрите на Руби Роуз?

# 334
  • Стара Загора
Да, може да се провери за Руби Роус - те имат разнообразие.
Импала имат такива светли цветове, но са прахообразни. Страхотна пигментация, трайност и блясък.  Peace Едни от любимите са ми.  Peace

# 335
Да, но стоят малко изкуствени Tired  а на Импала не съм виждала,но ще проверя Simple Smile Благодаря Ви!

# 336
  • Стара Загора
Да, но стоят малко изкуствени Tired  а на Импала не съм виждала,но ще проверя Simple Smile Благодаря Ви!

А какво значи "стоят изкуствени"?  newsm78

# 337
  • USA, Steak State
Нови придобивки  Mr. Green

Urban Decay Eyeshadow - Midnight Cowboy Rides Again

Urban Decay Eyeshadow - Stray Dog

Too Faced Eyeshadow Duo - Totally Toasted

# 338
  • София
Здравейте! Случайно да знаете, къде освен в Бонжур мога да намеря сенки на Радиант?
Там вече нищо не е останало.. Sad А колкото повече ги ползвам ( с базата на Арт деко) ,толкова повече ми харесват. Искам да си купя още в по светлата гама.  Praynig

Имам и още един въпрос - Севънтийн съпоставими ли са с Радиант? Текстура, издръжливост? В случай ,че не намеря каквото търся да си попълня липсите с цветове от тяхната колекция?

Благодаря!   bouquet

П.п. Честити , бляскави придобивки! Simple Smile

# 339
  • София
Много ме е срам, но лаковата ми мания премина в козметична...

През последната седмица си купих 3 пигмента на МАС, 2 на Сефора, 2 на Yamamay, сенки на Сефора, които нямат нищо общо с редовните им, много по-силно пигментирани са и една палитра на Карго

Палитрата на Кaрго в момента е намалена на 40лв. в Сефора, имаше 2 или 3 останали като я купувах.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:08 от nad_tab

# 340
  • София
Наде, пробва ли вече сенките на Карго? Добре ли стоят на окото, не става ли много тъмно?  Thinking Много ме изкушават.. Blush

# 341
Наде, честити много са хубави.  bouquet
Маниите преминават в други често, най-вече поради пресищане и това това не е лошо има разнообразие.

# 342
До колко работят Сефора днес newsm78, ще смогна да отида чак след 8 ...
Палитрата на Карго в момента е намалена на 40лв. в Сефора, имаше 2 или 3 останали като я купувах.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:41 от elhi4ka

# 343
  • USA, Steak State
Наде и аз чака да кажеш за Карго мнение.

# 344
Много хубави сенки сте показали, аз си взех 4 малки палитри, един комплект четки и започвам да се обучавам, досега карах с по един цвят в редки случай, но вече искам нещо по-така  Flutter
В Сефора има намалени комплекти, от 20-30 лв на 9-12.

Общи условия

Активация на акаунт