Сенки, пигменти и палитри за очи

• 69 204
  • 631
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Момичета,а от кои марки евтини сенки сте доволни,ако има такива? Grinning
Ruby rose и Flormar /единчните, от четворката въобще не съм доволна/, вероятно и други, но само тези съм пробвала и съм доволна. Иначе от масовите доволна съм от Арт деко, Буржоа и Манхатън

# 436
Момичета,а от кои марки евтини сенки сте доволни,ако има такива? Grinning

От най-евтините - Мис Спорти и някои на Есънс (двойките главно), а иначе Ейвън имат много хубави сенки, и почти винаги са в намаление. Препоръчвам четворките и едни кремообразни, за които скоро ще пиша пост на блога ми.

# 437
Аз пък четворките на Ейвън хич не ги харесах.Иначе имам на Флормар и съм си доста доволна,но ми се ще да допълня колекцията и с нещо друго по-евтинко,защото за някакви цветове,които рядко използвам,не ми се дават много пари,а искам да ги имам. Blush
Ще проверя Руби Роуз.

# 438
  • USA, Steak State
Stardust Не са много трайни обаче, имай го предвид. Иначе са със страхотен блясък и цветове.

Hellinger  Всички разбрахме рекламата на блога ти, но не искам повече да се правят подобни лични реклами в тази тема.

# 439
от евтините съм доволна от Есенс и от Флормар, имам и една палитра на Катерин Арли, на която ползвам само един цвят - също е добър като трайност и наситеност

# 440
Hellinger  Всички разбрахме рекламата на блога ти, но не искам повече да се правят подобни лични реклами в тази тема.
Аз пък искам - стига само чуждите - Темпталия и т.н...тук непрекъснато се правят препратки към блогове. Само чужди  за съжаление - иска ми се да чета и такива на български. Който не харесва дадено нещо, да не го чете.

# 441
Stardust Не са много трайни обаче, имай го предвид. Иначе са със страхотен блясък и цветове.

Правя препратки към блога си, защото не мога да поствам всичката информация, която съм споделила там и тук. Не го приемай като реклама, а като опит да съм полезна - все пак наистина има препратки към блогове на английски, а нито един на български за тези, които не разбират чужди езици. Част от причините да започна този блог беше точно тази.

Благодаря на Елхичка за подкрепата Simple Smile

# 442
на Алверде от евтините имам чудна двойка - добавка към предния ми пост

# 443
Само да попитам - в няколко поста момичета казват,че са си купили сенки и база от Сефора. До колкото видях са от София. Да разбирам ли, че става въпрос за магазина на Сефора в мола на Цариградско или?

# 444
Палитрата на Кларинс много ми допадна. )

От евтините сенки (то зависи кой, какво разбира под евтино), доволна съм от Севънтийн, с добра база отдолу, нямат мърдане.

# 445
Само да попитам - в няколко поста момичета казват,че са си купили сенки и база от Сефора. До колкото видях са от София. Да разбирам ли, че става въпрос за магазина на Сефора в мола на Цариградско или?
Да. Peace

# 446
Доволна съм от сенките на Лумене, имам една палитра на Ейвън, също много добри. Имам на Есънс също..
Ако някои сенки ми дойдат слабо пигментирани ги нанасям с навлажнена четка.

# 447
  • София
И аз от Ейвън не съм особено доволна,като им сложа база и стават,но без са гола вода.
За тези говоря

Една приятелка има на Джордани (Орифлейм),на нейното око стоят страхотно,аз на Джордани имам едни перлички,много си ги харесвам и ме е яд че не си поръчах и в сиво

# 448
момичета имали ли сте идея да направим тема за размяна на сенки палитри и общо взето неща които сме купували и не ни трябват

някои да е срещал нещо подобно по магазините в бг http://www.amazon.com/Color-Design-Glitter-Eyeshadow-Makeup/dp/B … 79391&sr=1-36

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 16:45 от Didkaaa

# 449
момичета имали ли сте идея да направим тема за размяна на сенки палитри и общо взето неща които сме купували и не ни трябват

Много хубава идея.
Аз я подкрепям и смятам, че такава тема би била много полезна.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт