Сенки, пигменти и палитри за очи

• 69 191
  • 631
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Досега от Ягодата не бях поръчвала..Тъкмо се засилих , по съвет на мила и находчива съфорумка  Heart Eyes и разбрах , че вече отиват на митницата!  #Cussing out

# 61
  • София
Досега от Ягодата не бях поръчвала..Тъкмо се засилих , по съвет на мила и находчива съфорумка  Heart Eyes и разбрах , че вече отиват на митницата!  #Cussing out
Еееее,защо и откога така?  Sad Много кофти новина.

# 62
  • София
Еееее,защо и откога така?  Sad Много кофти новина.

Май от миналата седмица и моята поръчка е на митница, утре ще трябва да се разправям  Sick

# 63
  • София
Незнам , прочетох само последните 2-3 страници от темата за Ягодата.. Blush Някои идват и в пощата, но не разбрах на какъв принцип става това..на късмет може би. Thinking

# 64
  • София
Днеска щях да пускам поръчка за не малка цена,добре че сте вие ... то май вече ще е все тая от Ягодка или от Бюти зоновете Sad

# 65
  • София
Незнам , прочетох само последните 2-3 страници от темата за Ягодата.. Blush Някои идват и в пощата, но не разбрах на какъв принцип става това..на късмет може би. Thinking
Тотално разводнихме темата  Laughing
Мисля че тези от Швеция идват на митница, тези от Хонк Конг си идват в пощата, обратно на каквато и да е логика  Sick

И за да не е спам ето малко снимки  Hug
Визията от вчера, без основа, просто пробвах пигментите...

Основа MAC Naked, очертах леко с Blue Brown и добавих Virgin, на Urban Dekay под веждата.

Blue Brown, нанесен леко, по-силно, в/у основа и мокро.

МАС Teal, без основа, с основа, мокро.

За първи път снимам грим и снимките не са перфектни, другия път ще оправя веждите преди да снимам  Mr. Green

# 66
  • Варна
Наде, много нежно си го направила на хубавото си око, много ми харесва! Аз харесвам точно такъв тип грим - естествен, ненатрапчив и само подчертаващ.
Благодаря и за пробите по ръцете, приказно е синьо-кафявото   bouquet

Аз открих снощи сред моите съкровище едни сенки Make up forever, които са уж бели, а са точно с такъв метално син отенък и сега ще пробвам да си направя съчетание с нещо кафяво от наличните ми.

# 67
nad_tab, изглеждат супер естествено на окото. ) Харесват ми определено...)
Скоро не съм давала по 50-70лв за сенки.....) почваш да ме замисляш....)

Ето и от мен две снимки, с 2та сенки от колекция Здрач на Есенс. )
За сефте правя такива снимки, моля за снизхождение. )

двете очи
и само едно

Сега съм метнала на търг няколко палири на Ести Лаудер в ибей. ) Някой ползвал ли е техни сенки? Че аз до сега не съм.

тази е едната, даже с подарък. )
палитра
тази другата

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 16:16 от Mirama

# 68
Препоръчайте ми някаква пудра или руж, с който да се прави хубав контур. С тъмна пудра не стой трайно, а ружовете които съм взимала са блестящи и пак не стават.

# 69
Препоръчайте ми някаква пудра или руж, с който да се прави хубав контур. С тъмна пудра не стой трайно, а ружовете които съм взимала са блестящи и пак не стават.

Не знам дали си пробвала това, не е толкова силно пигментиран колкото изглежда и очертава лицето перфектно. Аз съм доста светла и нямам проблеми, но внимавам и гледам да не остава много по четката. От английския ebay си го взех. С доставката ми излезе 24 лв, а официалната цена му е 28$, дойде за 4 дни. Изобщо съм много доволна.

# 70
  • USA, Steak State
Mirama, имам първата палитра. Сенките са хубави, не са силно блестящи, нито са матови.. точно по средата на двете определения.   Mr. Green

# 71
Mirama, имам първата палитра. Сенките са хубави, не са силно блестящи, нито са матови.. точно по средата на двете определения.   Mr. Green

Е, чудесно, ще действам тогава. ))))

И току що спечелени, пак ИСЛ.)

# 72
  • USA, Steak State
Mirama  в Бей Бей понякога изобщо не са ниски цените специално за сенките. Разучавай хубаво преди да бидваш, а и доста ментаци има, особено на Мак И Хелоу Кити.

# 73
TheBlackWidow, знам, а и проверявам преди това. )
Но в общи линии това, което купувам го знам как се движи.
Въпросните, които току що показах, спечелих на 1/3 почти от реалната им цена. Не ми се дават, а и не мога да отделям по 100лв за сенки. )

# 74
  • София
Mirama,честити,много са хубави,абе ти едно тото да вземеш да пуснеш,лакче,сенки ...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт