Отговори
# 105
kroelahai, Честит рожден ден на красивото ти стрелче! Да те слуша и да е много здрава и да преуспява във всичко с което се захване!
А сега виждам, че и Ели има рожден ден!
Ихаааа!!! Много стрелци! Супер! Честит рожден ден мила! Леко бременеене! Да си обичана и все така усмихната!

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 09:29 от tutti frutti

# 106
Eли бъди жива и здрава ,обичана и обичаща жена ,
а АПРИЛ най щастливата мама на две слънца .  bouquet Hug

# 107
честит рожден ден на Аделина и Ели.Нека животът ви да е изпълнен само със здраве и щастие!

Аз ходих на ФЕ на 3.12 и док каза че всичко е наред със сърчицето на бебето. newsm44
Не съм купувала нищо за бебто понеже имам доста неща от Кристиян.Ще видим вече като започна да ги приготвям ако излезе нещо ще го купувам тогава.Лек ден момичета Hug

# 108
  • София
Момичета,

ако някоя от вас се интересува, пускам инфо за дни на отворени врати през декември
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

Хубав ден и много да са щастливи рожденичките!

# 109
m.mega ,много се радва за теб  Hug Hug Hugразбира се мила ,Април ще си горда мама ,на жив и здрав юнак ,ох сега е моя ред на 13 съм в 3-та Градска за сърчицето на моя Бебо .
стискай те ми палци ,всичко да е 6 и при нас Praynig Praynig Praynig.
Благодаря ви за пожеланията  Hug.
и аз почнах да се глася за младежа ,че нищо нямам мъжко ,нали се мадами и всичко си е женско и е в розово с дантели ,панделки и не стават ,но вече си имам място в гардероба ,което е само с дрехи на Бебо ,отсега съм откачила ,представям си март месец как ще обикалям като луда по магазините.
ох оставям ви ,че днес ми е много приповдигнато ,едно готино настроение ,и най важното за сега ми е добре нищо не ме боли  :Lil:,май има ефект от хаповете  NeWS78.
хубав ден на всички  Hug Heart Eyes Hug.

# 110
  • Варна
Честити рожденни дни:) Живи и здрави. Нека Ви се случват само хубави моменти, не пропускайте да ги изживеете с много емоции и радост.

# 111
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на Ели и Аделина! Да са живи и здрави и винаги много усмихнати!

Аз да ви се оплача, че моят мъж не ми дава да купувам нищо за бебето! Покрай нас се случиха няколко нещастни случая напоследък и той нещо се е впрегнал, а за двете деца всичко бяхме приготвили предварително! Отгоре на всичко една от най-близките ми приятелки отвори магазин за детски дрешки и има разкошни неща , та вече тотално ме сърбят ръцете! Надявам се поне като отидем на 15-ти при д-р Марков и след това да се поуспокои малко!

# 112
  • Русе
Добро утро, благодаря момичета, че сте се сетили за мен  Hug
Днес само русенки ще черпят в темата май  Mr. Green
до кафето си представете нещо вкусно по-ваш избор, за да не ви изкушавам с картинки  Heart Eyes
kroelahai , да ти е живо и здраво порастналото момиче, много късмет и любов и пожелавам! И ти стискаме палци за 13-ти ще видиш, че няма защо да се притесняваш  Hug

# 113
Честит рожден ден на празнуващите! Вчера най- накрая сложихме коледната украса. Разбира се всичко това бе съпроводено със сериозно чистене, а вечерта имахме гости. Легнах си в 1 и цялото тяло ме болеше. Май вече не трябва да се натоварвам толкова. В петък не харесах никакви подаръци и добре че на мъжа ми една джаджа се счупи, та ще му купя нова, с което си реших проблема с това какво да му подаря за Никулден. Четох расъжденията ви за раждането- и аз мисля понякога за това, но все още предпочитам да не се вълнувам. Почти сигурно ще е с операция, най- малкото защото засега бебето върви доста по- едро. Но има още време дотогава. Днес вече и принас е облачно Sad, но въпреки това пожелавам готин ден на всички!

# 114
  Честит рожден ден на Аделина и Пиле!!!   bouquet  Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти на всяка от вас! Все банални неща, но най- важните  Peace

# 115
Здравейте, момичета. Благодаря на всички за подкрепата. А на мъничкото детенце стискам палци, всичко ще бъде наред. Ние пък вървим с три седмици назад на ехографа и дано няма нещо притеснително

# 116
Честит празник на рожденичките!Да са живи,здрави и много щастливи!

# 117
  • София
Честит рожден ден на Ели и Аделина!! Всичко най-хубаво!! Честито и на тези, които имат имен ден днес     bouquet
Новата тема е много сладка и коледна, но чак сега успях да изчета всичко   smile3501
За клизмата да си кажа и аз. Не съм раждала, но са ми правили май 5 пъти клизма и не е нищо особено. Важно е с каква нагласа си и доколко са внимателни, разбира се. Но се преживява със сигурност. Катетър са ми слагали само веднъж, но седях с него 24 часа и изобщо не усетих нищо, дори при поставянето му. Изобщо съм се убедила, че е по-добре човек да не е съвсем наясно какво го очаква, защото само се панира   Naughty
Относно ритничетата - един ден са силни и начесто, друг почти не го усещам - различно.
Сигурно и друго исках да кажа, но вече забравих   Embarassed
  Laughing    Hug

# 118
Честит рожден ден на Ели и Аделина! nbirthday nbirthday nbirthday

# 119
Здравейте, приемате ли нови попълнения?
Темата е страхотна, с много и изчерпателна информация, за което благодаря на създателите й.
Аз съм за април, но точната дата ще разбера на следващия преглед, когато е и феталната морфология.
Леки и безпроблемни оставащи месеци до незабравимата среща с нашите бебчета, пожелавам на всички!

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 12:02 от nikita_m

Общи условия

Активация на акаунт