Отговори
# 585
ЕлБиЕн  , в края на третия месец питах и двамата си доктора до кога да пия. Едниният ми каза до края на 4, а другият, на когото имам повече доверие, ми каза да я спитам щом минавам третия. Послушах последния  Heart Eyes

# 586
Момичета, аз пак да питам за фолиевата киселина. Пиете ли я още и до кога. Има разминаване в мнението на двамата ми лекари и сега се чуда какво да правя?!??!?
фолиевата киселина я пих до средата на 5 месец по препорака на доки,не се притесняваи тя може само да ти помогне но не и да ти навреди

# 587
  Чистата фолиева киселина и аз спрях в 4 месец. Но отскоро пия Прегнакеър и той я съдържа в същата доза. Предишната бременност пиех едни други витамини за бременни, които също бяха с фолиева киселина, което ме навежда на мисълта, че ако не всички, то поне повечето от комбинираните витамини за бременни я съдържат. Нали до края на бременността тя пази от преждевременно раждане... Та, не вярвам да е проблем да се пие до края, иначе нямаше да я включват навсякъде  Thinking

# 588
  • Червено знаме 11:)
ЕлБиЕн  и моят доки ми я спря в 4тия месец,и не пия никакви хапове сега,чета противоречиви изказвания за нея,едни казват че са я пили дори и когато са кърмили,други казват,че нямало смисъл след 3тия месец,незнам,сама трябва да прецениш.
Диди и аз си го помислих за махмурлука,хихи,ще видим,така или иначе съм там на 1ви,и сигурно моят доки няма да го има,че се има за важна клечка и не вярвам да работи на 1ви,но пък ще чуя и друго мнение от дежурния лекар,който ще бъде на смяна.Хайде,ти разбра ли вече имате ли си пишле,или....мишле Laughing
Аз правя един кекс,ама дали ще ми се получи... #Crazy

# 589
Здравейте на всички,  от доста време само чета и все не смея да напиша нещо.  Embarassed
 Аз се присъединявам към отбора на розовите гащи - доста напредваме с размерите, миналата седмица малката беше 670гр, незнам как е при вас - но  доста често усещам ритничетата й.
 Hug

# 590
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug Hug Hug Ще допия опаковката, която имам и я спирам!!!

tatarcheto, честити ви розови гащички!!!

# 591
Здравейте момичета!Днес не сте толкова активни в писането,но го отдавам на хубавото време, което ви е накарало да излезнете навън може би Grinning.Вчерашния сняг при нас почти се стопи.И аз излизах днес на разходка,но ми беше много трудно вървенето ooooh! по неизчистените тротоари.
За фолиевата киселина моят доки ми каза да я пия до края и било хубаво, ако се кърми ,да не се спира.Аз до 4 месец я пиех 2 по 1,но сега я намалих на 1 таб.защото пия феро-фолгама,а в нея се съдържа в голямо количество.Някъде четох,че тя не се наслагва в организма.
Момичета, незнам дали на вас ви се случва,но на мен вечер ,като си легна, ми се запушва носа и през цялата нощ спя с отворена уста.Направо е ужасно Sad.През деня го нямам този проблем Confused

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 20:45 от asq81

# 592
Здравейте. Момичета за съжаление днес мога само да се оплаквам. Приеха свекърва ми в болница с хепатит. Живеем заедно и сега ще треперя дали някой от мъжете не се е заразил(за щастие мен не може да ме повтори). Просто незнам какъв е този късмет горе- долу в една година и двете да се заразим. И мъжа ми утре заминава за няколко дни по служба и направо ме е налегнала депресия. Иначе бебка е много активна. Вчера ми се наложи да пътувам от Пещера през Пазарджик до Велинград и обратно. Няма да ви казвам какви танци върху пиочния мехур изигра това дете Simple Smile И по дефилетата няма бензиностанции и тоалетна...Беше си преживяване. Но пък поне я усещах през цялото време.
Искам да попитам онези от вас, които са на Прегнакеър, всеки ден ли го взимат. На мен ми препоръчаха да го пия през ден-два.

# 593
Момичета, вижте ми щъркела на първа страничка  smile3502 (термин 27ми)   newsm47

# 594
Здравейте момичета! Надявам се, че всички сте добре Simple Smile Аз не съм писала май доста отдавна, но по едно време нямах време за форума, а вие пишете толкова много, че после не мога да смогна да ви изчета  Blush Все още чета старите теми, но като гледам с какво темпо наваксвам, реших да се разпиша преди да съм ви настиганал, че иначе може и да родим, докато се разпиша  Mr. Green

Не съм много в час какво обсъждате, тъй че само ще пиша какво има покрай нас, а се надявам следващия път да се включа по-адекватно  Embarassed

Днес бях на ФМ, не бях си виждала малкото човече от края на септември, направо нямах търпение. Всичко си му е наред, докторът го гледа доста подробно, показва ни и на нас и обяснява. Потвърди, че ще си имаме момиченце (предния път още септември каза, че най-вероятно ще е момиче). Даде ни и мнооооого снимки, ама като ги гледах сега и на някои нямам идея даже какво се вижда  Laughing

Другата седмица заминаваме за 2 седмици в Мексико Simple Smile Тази година решихме да не се прибираме в БГ за празниците, че полетите бяха много кофти и в крайна сметка се решихме за там. Сестра ми също ще идва с мъжа си и племенника, както и братът на мъжа ми, надявам се да си изкараме добре, поне ще си починем малко. Само не знам ако там нямаме нет и не мога да ви чета, още колко ще изостана  ooooh!

Каката само идва да ми целува корема и разправя на всички какво щяла да прави с бебчето, много й се радвам. Само дето днес каза, че искала братче, а не сестричка, ама другия път  Laughing

Хайде да не прекалявам, лека вечер на всички  Hug

# 595
Момичета, вижте ми щъркела на първа страничка  smile3502 (термин 27ми)   newsm47
Ураааа,познах,ето я снахата беееее Hug Hug Hug Бравооо,Диде,признавам таткото CrazyБравооо,честито!

# 596
  • София
Здравейте коремчета  Hug
Аз да се похваля днес бях на ФМ при Мазнейкова, всичко ни е наред  Heart Eyes Страшни се успокоих, че от няколко дена ме беше налегнало едно притеснение...ама аз съм си виновна, като не ходя на работа и по цял ден в нета чета глупости  Embarassed Потвърди ни и пола - 100% девойка  smile3522 Даже реших жиовот и здраве ако всичко е ок да раждам там.
Искам да ви попитам за мнение. Загледала съм се в тази количка http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3504208 … ame=STRK:MEWAX:IT как ви се струва  newsm78
Много положителни емоции за всички  Heart Eyes

# 597
Ехеее бравос.Днес четири моми.Супер.Ани,Диди много се радвам за вас.За двете нови майчета също и добре дошли.
 Ани освен двойните предни малки гуми(които не одобрявам) мисля,че и дръжката е от тези,които се обръщат в двете посоки.Ако е така-много се чупят,точно на пластмасовия механизъм!

# 598
  • Свиленград
bvl ама че новина. За всичко което изчетох за хепатита знам че ти не можеш да се заразиш, но можеш да бъдеш носител на вируса. Най- хубавото е че това не влияе на бременността, защото вирусът на хепатитА не може да мине през плацентата.Така че дано свекърва ти скоро се оправи, а ти не се притеснявай.
За фолиевата киселина аз я спрях, но сега  пия феро- фолгамма и в едно хапче се съдържат 5мг, сигурно не би трябвало да е вредно.
LadyDiDi честито ти розово щъркелче.
Добре дошли на новите априлки, няма да изброявам че сигурно ще пропусна някоя.
А сега да се оплача.Дадоха ми В12 да си слагам, на четвъртата инжекция открих че двете ампули са с изтекъл срок на годност,а днес пък едната ампула вместо от 500гами е от 1000 гами.Проверих всички други са си наред но ако не бях видяла това.Просто съм възмутена.
Ох май се отплеснах.Лека вечер на всички.

# 599
  Ехеее,  честито розово щъркелче Диди! Най-накрая и твойта мома се разкри  Mr. Green
 Добре дошли на новите мами  welcome и пак имаме розова вълна, поне няма да мислим наште мъже откъде ще си търсят моми  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт