Отговори
# 600
Eeee, Диди, честита ти девойка. Много да ви радва Simple Smile
Добре дошли и на новите мами. А да знаете, че мадамите няма да ги даваме без кастинг  Laughing
Иначе аз говорих с АГ-то - стерилна урина и при колегата за рецепта (тя заминава на семинар, но съм си записала час при нея на 20.01 Simple SmileSimple SmileSimple Smile). Ще гълтам хапове и това си е  #Cussing out

# 601
 Grinning Девойките лекинко започнаха да се увеличават.Те обикновенно по късничко си показват затова така.Jane като колички са супер,но и парите им са стабилни.Аз ще си търся пак пег перего като предната ми количка,много бях доволна

# 602
Благодаря ви, момичета Simple Smile Вече и ние си имаме гащи и сме много доволни  hahaha Девойките винаги идват със закъснение, все пак те са мацки  Laughing

Само да припомня за утрешната лекция Бебешка Хигиена в Бейби Мол от 11ч., ако има свободни мами да заповядат, аз ще съм там да попивам знания  hahaha  smile3529

редакция: сега видях, че минаваме 40та страница, кой ще прави следващата тема?! Аз пропуснах да прочета няколко страници и може и да сте се разбрали вече, но да питам все пак  Wink

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 21:41 от LadyDiDi

# 603
  • Пловдив
Хайде и аз да честитя новите моми в темата - Ани (за количката спрямо цената е екстра, ама ми се виждат малки гумите, иначе според мен не е зле да са двойни отпред, за обръщащите се дръжки и аз съм чувала само лоши отзиви) ,Диди,  kupa (весело изкарване в Мехико Wink ), tatarcheto  newsm51
asq81 - моя нос също се запушва и скоро бях питала, но никой друг не сподели моя проблем, предполагам че не се среща често просто , но четох че се случвало по подобни причини, както кръвотечение от носа и кървави венци.
Ел Би Ен - за фолиевата киселина на мен Даскалов ми каза да я карам до края, а Мерджанов да я спирам вече, ама като ми изписаха мултивитамините реално пак си я взимам, а и във Ферофолгамата я има, така че не вярвам да е вредна, иначе надали щяха да ми ги изпишат и двете едновременно все пак (при това ми ги изписа втория лекар). Аз също съм чела, че няма натрупвания при нея и дори мисля да й пия след раждането отново или с мултивитамини или отделно както в началото, защото знам , че е добре при кърмене.
bvl - щом си карала хепатита не се притеснявай излишно, явно риск за теб и бебо няма, дано жената се възстанови бързо и никой друг не е засегнат от семейството.
vadada - голяма излагация тая с витамините, от аптеката ако са ти ги продали така са направо за разстрел!  #2gunfire Вярвам ,че няма да имаш проблеми, но все пак е неприятно такъв гаф особено като си бремена  Naughty
chorlamata - много неприятно наистина с тези бактерии, но пък дано като са хванати на време да се излекуват бързо и да не ти създават никакви главоболия повече, а че трябва да се пият хапове - гадно, ама като няма друг начин ще пием каквото трябва  Whistling
Да се похваля и аз от днешната ФМ : страшно съм доволна как мина. Бяхме тримата с таткото и малкия батко, който се държа очудващо добре - кратко и сравнително тихо, да му се ненадява човек. Бебчо е добре- всичко си му преброихме с док, а той този път толкова много обясняваше (незнам дали присъствието на таткото не повлия за това, че предния път като бях само всичко мина доста посно) и ме питаше дали виждам каквото ми обяснява , провери кръвотоци, всички органи, плацента и пътна връв, огледахме му и личицето отново доколкото позволи , че беше много срамежлив мъника. Снимки много направи, ама за пред хора няма - само си слагаше ръчичките пред личицета, май му развалихме съня и се опитваше да ни изгони, ама ние едни нахални...  hahaha Важното е за мен че е добре, и със сигурност е момче, вече съвсем се успокоих по въпроса - нали от началото това си исках  Flutter Баткото като му показвам снимките викаше ГУШ и ги целуваше - това вече съвсем ме зарадва, днес ми е хубав ден. Вчера малко се бях притесниля, че не можах да реагирам когато баткото ми седна върпху корема със засилка и така ме заболя, а и едни луди контракции почнаха, ама с Ношпа се размина беля и днес съм ок за щастие.
Хайде да довършвам домашните задачки, че така ми се спи...  Rolling Eyes

# 604
тъкно гледах снимките от срещата,много сте готини.Наталка къде се загуби,не си писала отдавна?а и тук да не пропусна,Диди честита девойка smile3501добре дошли на новите мами и дайте повече инфо.на мен също ми спря докито фолиевата след 3 месец.и витамини не пия,само магнезии.напоследък съм много изнервена и плача непрекъснато.много ми е мъка за бг и приятелите,а и като само  си седя в къщи още по тягостно ми става. Sad.започвам да правя коледната окраса,че да се развеселя малко.извинете ме за тъжния пост,ама няма с кого да споделя,гледам да не товаря хората около мен излишно.

# 605
  • Червено знаме 11:)
vadada кьде ти ги дадоха  тия ампули?Идиоти!
Диди,честито,най после се показа срамежливката,реши да го направи на БГ земя!

# 606
  • Сопот, Пловдив
Ей, все не мога да ви изчета, бях три дни на гости на сестра ми, и вие сте изписали 10 страници  Laughing. Нека, само да не ми се сърдите, че аз не съм така активна и не чета всичко   Embarassed .
Добре дошли ма новите мами и да честитя на Диди момиченцето и тук! Трябва да има и девойки за нашите мъже!  Crazy
А аз само да попитам, към кой трябва да се обърна,  за да се оцвети моето шъркелче в синьо или вече в следващата тема?

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 22:37 от Rois

# 607
  • Пловдив
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&langpair=en|bg&u=http://www.babycenter.com.au/pregnancy/complications/placentapraevia/&rurl=translate.google.bg&usg=ALkJrhhEgJa6iJfh7zBOgHSeIyZXXMO8hw - това за мамите с чуденки относно ниско разположена плацента ( на повечето места казват, че се вдигала след 26та седмица, тук до към 34та пише, така че не се притеснявайте, явно често се среща и при други проблеми освен наблюдение и ненатоварване излишно няма проблем ) Hug Стискам ви палци и при вас да се получи така и да ви дадат избор за начина на раждане!  Peace

# 608
Честито на мамите разбрали пола на newsm30!
Момичета, като гледам, вие сте си накупили много неща за бебоците,а ние още нищо не сме ConfusedОт нялолко дни раглеждам количките,но ми се струва много трудно да избера.За близнаци не е толкова голям избора, както за едно бебе.Ако мамите на близнаци са се спряли на нещо, нека да помагат.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 01:09 от asq81

# 609
Честито на мамите разбрали пола на newsm30!
Момичета като гледам вие сте си накупили много неща за бебоците,а ние още нищо не сме ConfusedОт нялолко дни раглеждам количките,но ми се струва много трудно да избера.За близнаци не е толкова голям избора както за едно бебе.Ако мамите на близнаци са се спряли на нещо нека да помагат.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydispl … 1_14051_10001_140
ето няколко предложеня Simple Smile

# 610
Добро утро  Hug  Hug  Hug
Пия кафенце и наваксвам с четене Simple Smile
Добре дошли на новите маминки,много се радвам,че стремглаво се увеличаваме.
Честито на всички,който знаят пола на съкровищата си  Hug
Ние сме добре,снощи спорехме с моя мъж в кой месец съм единия вика в 5ти си другия в 6ти и обяснявах 10тина минутки и по седмици и ... накрая дойде и той на моето  Mr. Green Аз почти не спа,ставам по 10 пъти и заради баткото и ме хващат дяволите докато заспя пак . Ние сме на преглед към Коледа и нямам търпение.Вчера трябваше да съм на консултация,но нямаше кой да ме води и кой да гледа малкия,а и то голямата консултация де  Mr. Green Laughing

Хубав ден!

# 611
  • España (Плевен)
Добро Утро !!!  cold yu5 Flushed

По едно чайче да почерпа, че аз нещо с гърлото не съм добре, а и вън е доста студеничко...
Да кажа и аз вече, че знаем какво ще е засега /другия път ще потвърди със сигурност/ - ще си имаме още едно момиченце.  stork-girl
Татито малко е недоволен - искаше му се момченце този път. Казва, че докторката се е объркала нещо... Ще видим..  Grinning
Иначе всичко е наред при нас и утре летим при него. Толкова се радвам и все пак съм леко притеснена за полета.

Лекичката от мен..  Hug

# 612
Кати,честито ти второ момиченце  Hug Живи и здрави и  мама и бебка през април  Hug

# 613
Добро утро и от мен ,
честито на мамите узнали пола  Hug
Кати нашият тати му беше все тая какво ще е ,даже клонеше към девойка ,за разлика от мен ,на мен 2 мадами ми стигат :Lil:.
vesito Az,ти още малко и ще влезеш в 7 месец ,за какъв 5 си говорите,сега се сещам като бях бременна със Александра баща ми все викаше ,че съм в 6 месец и след 20 дни родих  :Lil:,хабер си нямаше човека ,после се сетих ,че може би си мисли ,че сме като слоновете по 12 месеца да ги носим tooth.аз съм на консултация ,чак на 27 Дек. .Кога почвахме да ходим по 2 пъти на месец ,някой сещали се  NeWS78.я да ви оставям ,че мой те ме чакат да закусват Heart Eyes.

# 614
ДОБРО УТРООООО  Hug Hug Hug.

Все хубави новини чета - БРАВО. И малко проблеми де, но то си е нормално. Добре че стана студено, че с тези вируси вече ми омръзна.

Днес гледах на прозореца на колата ни се бяха образували едни много красиви снежинки и си представях ако ги беше видяло бебето как щеше много да се радва. Нямам търпение да се роди и да го гледам как научава нови и нови неща и как се радва на малките неща в живота - на снега, на падащите листа през есента, на пясъка, на морето, да ги гледа с ококорени очи и да пита "Мамо от къде идва снега?"  Grinning Grinning Grinning.

Относно запушването на носа - и на мен ми се запушва, основно вечер без да съм болна. Четох, че е нормално и явно така ще сме си до края. Това да ни е проблема.

Благодаря за инфото за нискоразположената плацента. Ще чакам до края с надежда де се вдигне. Моя доктор каза, че има голям шанс и да не се притеснявам от сега. И той каза, че усложненията които могат да настъпят са в третия триместър под натиска на бебето може да има кръвоизливи, но тогава просто се лежи до края. Досега /да чукна на дърво/ след кървенето в 8 седмица не съм имала проблеми с това /правим си и секс, но внимателно/. И наистина трябвало секцио да се ражда, защото плацентата е на пътя на бебето.

Пожелавам ви хубав и топъл ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт