90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • пак там
Знаех си, че този плодов ден ще ми изяде главата... Олях се тотално, отивам да се срамувам в ъгъла, и от утре - с нови сили. Само че вече няма да правя плодови, а водни.

# 46
Бърборанке, белтъците не се смесват по правило, а всеки процедира както си реши. Повечето смесват до 2, затова си видяла и подобни рецепти.
Убила си си хубавия първи ден с тия сокове...
За еднаквите обяд и вечеря пак е всеки за себе си..

Днес плодове:
з - 1 парче варена тиква
о - 3 мандарини и 1 малка ябълка
сз - банан
в - 3 кивита
Днес 1 хапване в повече, нооо... пред МЦ няма спирка.. Оправдавам си се  Mr. Green Утре съм на свинско и зеле под разни най-разнообразни форми  Laughing

Рися, дръж печено!  Hug

# 47
  • На топло...
Записвам се с надеждата да видя Хари пак в редиците Hug...

# 48
Здравейте... нова съм в темичката, но от доста време чета и резултатите ви ме стимулират.
Започнах и аз 90-дневната диета.
Днес ми е Въглехидратен ден, но имам въпросче за белтъчния- мога ли да ям млечна салата? newsm78
Благодаря предварително... Дано успея и аз да се похваля с доста свалени кг.

# 49
  • София
г-ж Христова
Уведомяваме Ви че ще присъстваме на срещата.
С такси ще дойда че едно винце ще пийна  Outta Joint

Уведомена съм. Благодаря.
И аз ще дойда пеша, че да ти правя компания  Mr. Green

# 50
Рися, не си прави плодовите водни, голяма грешка ще е, организма ти ще се запаси и тогава кантара ще мръдне ама цъ. Варианти точно за плодовия много - сурови, печен, сушени плодове, ядки, неовкусени сурови зеленчуци, с топлинна обработка, но неовкусени...
Nymphetamin, да, можеш да ядеш млечна салата в белтъчния, за снежанка говорим, нали, с пресни краставици, че в киселите има захарчица.
Нана, Ива, ама кви сте лоши само, направихте срещата след като ви свърши режима, сега ще пийвате винце и ще изкушавате режимните, само да се издънят и ще ги снесете публично  Mr. Green Приятно изкарване, момичета  Hug
Бубичка , наред си моме, защо да е 1 хапване повече, в плодовия са разрешени 5 пъти, но да са през 2 часа.  Hug
Тъй, аз като най-ранобудна да ви сервирам кафенцето , плодчетата са по избор

# 51
Добро утро!  bouquet

Днес съм на плодове и още чакам някой да каже АБ с плодове удачен вариант ли е? Пия го на 12 часа в 12.30.

# 52
Добро утро!  bouquet
Днес съм на плодове и още чакам някой да каже АБ с плодове удачен вариант ли е? Пия го на 12 часа в 12.30.
Няма проблеми, аз точно преди 2-3 дни изкарах плодов и водно-плодов на АБ. Тази сутрин ми е последния прием. Затова и не направих последния воден. Въпроса е да се хапне нещо, като се пият лекарства, а дали ще е плод или нещо друго - няма значение. И бързо да оздравяваш  Hug

# 53
Няма проблеми, аз точно преди 2-3 дни изкарах плодов и водно-плодов на АБ. Тази сутрин ми е последния прием. Затова и не направих последния воден. Въпроса е да се хапне нещо, като се пият лекарства, а дали ще е плод или нещо друго - няма значение. И бързо да оздравяваш  Hug

Благодаря за скоростния отговор  bouquet Не ми се искаше да оплесквам точно плодовия и без това съм почти на финала на диетата. Остават ми още 20 дни. От сега тъгувам... И то точно по празниците. Дали ще пречи да направя още две завъртания след 90- ия ден newsm78

# 54

martin4e - все забравям, да ти пиша, че изглеждаш невероятно. Страхотна мадама си станала  Heart Eyes И наистина си свалила не само килограми но и повече от 10г.

Аз няма как да не се оплача, днес съм 55,8кг. А вчера ядох /тук новите да не четат - зрънчо, бисквити, салати а вечерта мъж ми ме кара да пия с него и имам и малко алкохол и 5-6 парчета луканка/

Днес трябва да съм на плодове по план, но ще видим дали ще се разберем с мъж ми.
Направо вече се плаща. Като нищо ще приключа диетата на 55кг.  ooooh! Мерките са ми вече 92/67/91.
Но сега вече забелязвам, че 2 раждания си казват думата и талията ми се е разширила с поне 5-6см.

Лек и минусов ден ви желая.

# 55
Хехе, Мартинче, за мен е повече, защото до сега все на 3 съм била и в плодов.  Peace А ти изглеждаш чудесно! Simple Smile  Hug

Елинорче, радвам се да те видя!  Hug Спами ни по-честичко  Heart Eyes

Аз вчера си купих дреха за първи път от началото на диетата... и маааалко се надцених... теснее ми в циците, но то там да е проблема  Joy Ще се снимам с новата покупка за отчет след диетата.  Party

# 56
  • Бургас
Цопппп, да не ви изтърва края  Crazy

Семирамида, аз раздвижих процеса като един ден се нахраних с космически порции режимна храна  Peace

# 57
 GrinningДобро утро момичета в този дъждовен ден навън.Днес кантара ме зарадва с още минус 400гр и вече махнах гадния плюс от 1кг от преди три дни.Днес ми е воден и се надявам да го издържа на кафе .вода и чай ако много огладнея.За сега съм добре и не съм гладна но има време.Деничка 1990 с теб ще си правим комрания днес;стискам палци да успеем.Много усмивки днес! Grinning

# 58
Добро утро!!!
"Искам в събота да напиша ИЗДЪРЖАХ САМО НА ВОДА!!! Ето написах го ... както съветва Джон Кехоу   , значи ще успея." - това е мой цитат от преди водния Simple Smile ............. е УСПЯХ, чак не вярвам.
Отчет за вчера: 4л топла вода, 1 кафе, много работни срещи, още повече студ  и 1кг. по-малко  Peace
За 1-вият цикъл свалих 9 кг (с едното кг-че от водния),от 87- сега 78. За другите 2 целта ми е 10кг Praynig
Със сантиметър не се меря, донесох си от село едни дънки от преди 2 години, когато бях 70 и те са ми мярката, а за бюста...  Laughing не ме е страх, той и без това  е силиконов и не може да отслабне много много.
Това е равносметката за мен, хайде КОТЕТО чакам те в изповедалнята иии само да ти кажа, следващия ни воден е на 01.01.11 е това е късмет  Laughing
Дени, LIDYA късмет днес с водата!

Страхотен уикенд момичета!!!

# 59
  • София
здравейте момичета:)
днес плодове-даже се радвам, винаги ми е лекичко на плодове:)
а утре пред Никулден смятам да си хапна рибка, че в понеделник съм на оризче:)
вчера вуглехидратния мина чудесно
з: кафе, пак нямах плод..
о: салата от зеле с чеснови хлебчета
в: сладки сълзица(нищо общо нямат с тези от детството ми Sad ) и черен щоколад

хубав ден на всички и нека дъжда отмие негативното:))))))

Общи условия

Активация на акаунт