90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички  bouquet
След вчерашния воден днес обичам кантара -1100кг newsm44 smile3508 и така отчета за първи цикъл е -3кг и по 4см разлика в обиколките на талия ,ханш и бедра Laughing много съм доволна от постигнатото и дано не си върна това кило от водния  Praynig така че ми остават още 3=4 кг за другите два цикъла.
zuzy kaк е при теб,чакам да споделиш Hug
И сега да питам по-знаещите фиданки задържа ли се дълго този резултата след водния newsm78

# 61
  • София
ДУ
Мартинче,в тоя дъж как да идеш на режимна кръчма и да пиеш вода.
Не с такси ами с гондола ще дойда ooooh!

# 62
Привет и от мен, вчера ми беше ден на варива бях режимна на ябълка сутринта, а за обяд и вечеря по купичка леща. Все още си стоя на -1кг. от първия плодов Confused. Днес въглехидрати намислила съм бутер банички с маслинена паста, като се зная как ми се отразяват въглехидратите нищо чудно утре да съм с "+". Хубав ден на всички от мен.

# 63
  • Стара Загора
Отчет за последен плодов за 1ви цикъл
На 3ч ще гледам да ям. Имам мандарини и моркови. Утре цял ден гладна Sad Аз няма да мога да кажа с какви мерки и кг съм след 1я цикъл нямам нито кантар нито см.  ooooh! Дано за 8 не се изложа и на 10 като се прибера да ме зарадва кантара Simple Smile

# 64
Здравейте момичета!
След вчерашния плодов съм с 400г в минус Simple Smile Днес протеини. Менюто е долу горе плодове и кисело мляко.
decuto няколко странички назад прочетох едно твое меню  за ВХ:
 "Днес въглехидратен
з: 2 мандаринки и 2 чая
о и в варена тиква"
Тиквата нали е плод? Това е чист плодов ден, къде са ти въглехидратите? Аз ли не съм разбрала нещо? Simple Smile )
Успех на водните момичета днес Simple Smile

# 65
  • Стара Загора
Варена е със захар затова е във въглехидратен Simple Smile И ако е печена също така. Много обичам печена тиква с мед и орехи Simple Smile Ако е без никакви подсладители ще е за плодов Simple Smile  Peace

Цитат
Цитат на: tndr в Четв., 23 Септ. 2010, 13:15
Може ли да се яде варено-печена тиква в плодовия ден или тя е за въглехидратния?
Примерно вместо тиквеник 1-2 парчета тиква?

tndr,ако е варена без захар-плодов, ако е печена със захар-въглехидратен.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:53 от decuto

# 66
Здравейте!Днес ми е 10-ти ден от 90 дневната.Чувствам се много добре.Днес съм на варива:з-2 ябълки,о-салата от зрял фасул,а вечеря:варени картофи.Питам ви кога мога да ям туршия ?Идали е задължително обяда и вечерята да са еднакви?

# 67
Здравейте Simple Smile Моят първи воден ден започна  Shocked

LIDYA как си засега? Simple Smile Аз вече се чувствам много гладна, но ще се справя Simple Smile
Последните 2 дни изпих доста солидно количество вода и посвикнах Simple Smile

Разбрах, че е по - добре да си отчета резултата преди водния нали? Та значи за първи цикъл:
  • -4,5 кг
     -5 см ханш
     -4 см талия
     -1 см от двете бедра и от двете ръце

Имам чувството, че свалям много неравномерно. 5 см от ханша и само по 1 от краката, а по принцип там имам най-голяма нужда.....
Хайде отивам да си намеря някакво занимание, че да ми мине по-бързо деня Simple Smile Успех на всички!

nasinto мисля че туршията е за въглехидратния Simple Smile

# 68
 GrinningДени аз още не съм гладна.Изпих към 2 литра вода;но аз пия по много ;по 4литра на ден и понякога повече.Иначе вися на компютъра;но няма никаква работа;ще изкарам до 16.00 часа и посли съм на йога така че в 18.00 ще се прибера и тогава ще са ми изкушенията.Поздрави и успех с водичката;може да си направиш и чай Grinning

# 69
Здравейте! Познайте! -500гр  Party а съм в първи ден на МЦ. Много съм доволна!  Hug
Днес съм на ориз с домати. Любимо!

И аз се чудех за тиквата, тъй като я обичам печена със захар. Щом е към въглехидратния ден утре с голям кеф ще папкам тиква за вечеря.  Party

Бубичка, щом е всеки за себе си е друго.  Peace Който е чел принципите на РХ, каквито тази диета твърди, че следва, макар и по дни, а не по часове, ще знае защо повдигам въпросите. Wink Сок съм изпила 1 чаша. Като гледам кой как си нагажда диетката, май не съм съгрешила чак толкова. Добре че и кантарът мисли така.  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:04 от Бърборанка

# 70
  • Където си поискам:)
Здравейте, мацки. Да се отчета за вчерашната вечеря. След дълга чуденка и благодарение на вашите отговори си поръчах една салата/ състояща се от печен домат с босилек, печен пипер и печен лук на скара / и едно парче сладоледена торта.  HugХапнах си супер.
Днес съм на плодове и до сега едно кафе и една мандаринка.
След малко ще отида да си напазарувам още плодове , за 1 ви път сама с колата  Whistling Blush умирам от страх, но вече няма за кога да отлагам Sad
Връщам се да чета !
Пожелавам ви много минуси   bouquet
martin4e, мерси много за кафето. Hug Сега успях да ти видя снимките, изглеждаш страхотно Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:28 от Smile_K

# 71
  • Варна
Здравейте , фиданки!
Голямо  smile3501  на преплувалите вчера коТето и zuzy и успех на днешните русалки denichka1990 и  LIDYA Hug
Отчет за вчера -варива
закуска - банан
обяд - варен картоф и половин краставица
вечеря-лапад с ориз и салата зеле

Днес въглехидрати
закуска -грозде
обяд в движение -брускети марети
вечеря -пълнозърнести макарони с доматен сос

Хубава и режимна събота на всички ни.

# 72
martin4e благодаря  bouquetкато нищо щях да си направя салатата с кисели краставички.
Днес ми е въглехидратен.
Закуската ми беше 1 малък банан и кафе
Обяд- спагети и за вечеря още се чудя какво да е newsm78

# 73
Здравейте,
martin4e,и аз ще видя как са кг при мен,защото много лесно качвам,и може би ще потретя и аз заедно с теб режима - то разликата ни е около седмица,ще си правим компания Grinning
Nymphetamin ,добре дошла при нас и успех с диетата!
Рися, martin4eto те е посъветвала много добре за плодовия.Ти пък да се ядосваш,че си прекалила в плодов - още по-добре,приела си повече витамини, не е като да си прекалила с баклава  Laughing
Нана, като отговорник за реда и дисциплината в храненето на фиданската среща,ако може да ти поставя още една бойна задача - щракни една-две снимки - да ви се порадваме после и ние,които не можем да присъстваме.
Бубичка, ами тя блузката си теснее на правилното място де Laughing
Lera, щом не искаш да отслабваш повече,не прави плодов ден - след него май се отслабва най-много.Малко ти остана до финала,нали?Ще пуснеш ли снимки преди-след?
nasinto, туршията,ако е със захар, е за въглехидратния,ако е без - става за всеки ден,без плодовия.Хапвай по-добре пресни салатки на всяко хранене.Хапва се еднакво в белтъчен и в бобов ден,във въглехидратния,ако обичаш сладко,то се полага за вечеря.
denichka1990, и при мен най-малко и най-трудно отслабват бедрата,а имам нужда от отслабване точно там.Успех днес!

Браво на водните - всички с примерни отчети и хубави минусчета!Успех на водните днес!

# 74
  • пак там
Момичета, за съжаление не ме разбрахте... Изложих се, тотално! До вечерта се тъпчех с плодове, но умирах от глад, и на вечеря се наядох като прасенце  Embarassed От днес пак си спазвам белтъчния, само че без закуска (че се успах)... Но следващия плодов май ще е повече зеленчуков, отколкото плодов. Просто мразя плодове и въобще не се засищам с тях...

Всъщност за девет дни това ми е единственото прегрешение, така че се надявам да остане и единственото докрая... Да видим... Добре, че майка ми за Никулден е купила шаран (не го понасям), та с чиста съвест ще си спазя въглехидратния  Mr. Green

И като заговорихме за празници: на именния ми ден ми се падат варива. Приемам всякакви рецепти като за празник, че да не седя цяла вечер на една салатка.  Embarassed

На преплувалите - браво!

Уф, още едно питане. На 19-ти (пада ми се плодов) започва детокс. Той е три дена - от 19 до 21, на 22-ри е захранване. А на 24-ти ми се пада първия воден ден. Та питанката ми към ветеранките  е следната: на четвъртия ден с какво да захраня, защото по план трябва да ми е въглехидратен, на 23-ти - плодов, и после воден. Дали няма да се натрупат прекалено много гладувания за кратко време?  newsm78 И в крайна сметка как да ги съчетая правилно?

Общи условия

Активация на акаунт