90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Рися,от това наяждане може и да зациклиш,надявам се да не стане.Режима не се смесва нито с луна нито с детокс нито с дюкан....Оставяш ги за почивката.

# 76
Ах, Рися, Рися...наистина не те разбрах че си оплескала пейзажа в плодовия  Laughing Та...за детокс забрави докато си на тоя режим, съвсем сериозно. Избираш си, или едното, или другото. След режима може. За варивата - салата зеле, моркови и царевица, също зелена салата и царевица, картофените кюфтенца на Пети (ама режимните, има ги в темата с рецептите), лозови сърмички с ориз, ако ти се правят, идеи наистина много, мерак да имаш  Laughing
Smile_K , престраши ли се с колата, казвай съгражданке, кога да не излизам  Stop Hug
Taniaa , с удоволствие след 8-ми март догодина, пак ще сме заедно  Hug

# 77
zuzy, страхотни резултати   bouquet

Тръгнали сме от едни и същи килограми и аз бях 87 и вчера видях 79!!! Голям кеф е да видиш друга цифра на кантара. Аз имам една четворка останала дано да сваля още малко за приключването на първият цикъл.

Вчера белтъчен -пилешко на скара със салата
днес бобов- пълнени пиперки с ориз и гъби

Лека вечер на всички при нас е 6 и половина сутринта бързам за работа

# 78
картофените кюфтенца на Пети (ама режимните, има ги в темата с рецептите)

Би ли споделила къде точно се намира тази рецептичка? Всички рецепти, които намирам в нета за карт. кюфтета са с жълтъци и брашно или И със сирене...

# 79
Оххх много съм гладна бе момичета  Shocked  Shocked  Shocked
Пия вода - топла, студена, топла, топла.... минава за малко и айде пак....
Направо ужас... ама ще издържа и дума да не става  Crossing Arms

# 80
# 81
  bouquet Изглеждат и звучат страхотно и съвсем здравословно! Simple Smile Още следващия път ще ги направя!

# 82
Реана Hug Heart Eyes жерно голям зор е този воден,добре че преди него е плодовия и малко се е свило коремчето Laughing и в този ред деничка пийни малко чай,засища за известно време,ментов Peace и друго,ако можеш легни си по-рано аз вчера в 21.30 бях в леглото Crazy
днес белтъчна и на работа
пилешки каренца със салатка,същото и за вечеря и да споделя че имах голямо притеснение как ще ми се отрази месото след почти 2 дена глад,но го понесе добре Wink

# 83
  • пак там
Благодаря ви, момичета!

Наистина се надявам следващия плодов ден да ми е по-успешен, просто ще намаля плодовете, само сутрин и на обед, а ще вечерям някакви зеленчуци, тях поне си ги хапвам.

# 84
За 3 четворки - 3.5кг, доволна съм, пролича ми, въпреки че имам доста за сваляне Simple Smile

Чета ви редовно, въпреки че не се включвам често, радвам се заедно с вашите успехи, особено ме надъхаха резултати от рода на 9кг

за 1 цикъл, тази диета е направо вълшебна, даже за мое огромно учудване любимия ми ден се оказва плодов Simple Smile

Няма какво да давам отчет за тези дни...общо взето съм си съвсем режимна, като изключим, че прекалявам със солта, и доматка хапвам

в плодов ден пак със сол, та даже се надявам повече да съм свалила, просто да задържам вода, и водичката си пийвам вече все

повече... общо взето да си се похваля доволна съм от себе си  Laughing Laughing Laughing както и от всички вас   bouquet

До скоро, отслабващи дамиииииии Simple Smile

# 85
LIDYA как си? Как върви при теб? Аз съм гладна като вълк, но вече мога да кажа, че си приключих първия воден ден  напълно успешно bowuu
Дано ми се приспи по-скоро, че не издържам вече  Shocked

# 86
  • София,
Шуши мерси, и аз ще ги пробвам тези картофенки кюфтенца,  Peace

# 87
  • София
Срещата беше много приятна,момичетата са чудесни  Hug
Всички режимни да ги похваля,Нана обаче не ми прави компания в бирата Twisted Evil режимства,ама другия път ще ида да и изям питката,която меси Laughing

# 88
  • София
Здравейте дами!
Браво на русалките, хайде, то не остана. Май, само му се плашим на водния предварително, иначе не е толкова страшно.

Днес съм на варива. Направих си отново картофените кюфтета на Пети. Виждам, че и рецептата е пусната отново. Много са вкусни, аз редовно си ги правя. А и на мъжкото съсловие у дома също се харесват.
з - кафе и 1 мандарина
о - картофени кюфтета, салата домати и лук и няколко маслини
в - картофени кюфтета, салата зеле

Днес съм половин килограм минус, ако смъкна още малко, до водния във вторник, ще имам доста добър резултат за втори цикъл, като се има предвид голямото задържане след първия ми воден.

Лека нощ на всички!

# 89
Шушоната вече е отговорила  Hug Страхотни са и режимни, с чиста съвест да се хапват!
Ама за срещата тъй няма да се разберем, искаме снимков матр'ял Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт