90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, аз не зная дали ще правя повече воден ден, наистина се прочиства организма и т.н. , но днес цял ден ми е едно такова отпаднало. Отидох на фитнес и изтичах едва 20 мин и ми стана много много зле и останалите 35 мин аеробна тренировка ги правих на кростренажора. Не съм сигурна дали си заслужава, за мен е по-добре да съм 1кг нагоре, отколкото да се чувствам както днес.
Ето и отчета: З: 1 ябълка, О:1 голямо пилешко бутче и салата от ряпа, В: бейби пилешко бутче и салата от зеле
Еххх доядох ги вече тия бутчета  Laughing един път купих 1 плик тарелки с бутчета и ги опекох всичките наведнъж и после в камерата Laughing Сега мисля да мина на риба пак със същата процедура, иначе няма начин да седна да готвя всеки път.
Приятна вечер!!!

# 91
zuzy , мацко, аз лично във воден и плодов не препоръчвам да се спортува, съвсем честно. В къщи имам кростренажор, и предния път като правих режима го ползвах, е, сега се измързеливих, но имам наблюдение, че най-ми е споряло в белтъчен и въглехидратен ден. В плодовия си почивах  Mr. Green Съвсем нормално е да не се чувстваш добре, та ти не си приела ни една калория, а хабиш, как да стане. Аз ти препоръчвам да не спортуваш във водния и плодовия, пък ти ако искаш не прави воден, това си е лично решение.

# 92
Марти, аз вчера бях на вода, нарочно днес обядвах и чак към 4h отидох да тренирам. Офф още ще го мисля за това с водата имам 28 дни за размисъл Laughing . Мерси за съвета, добре,че ви има опитни фиданки!!!

# 93
  • София
Фиданки ето и моят край се вижда-на 15ти е третият воден.Досега съм 68 кг като се надявах да стигна 65 кг но уви.Ни6то и без това се чувствам много добре и със свалените дотук 12кг.  Laughing Може и да я повторя напролет ще видим!!!

# 94
ЗДРАВЕЙТЕ ФИДАНКИ
и аз да се включа относно тренировките. При мен е точно обратното когато съм на плодов се чуствам най добре (аз ходя нна пилатес 3 пъти в седмицата и то вечерно време) упражненията ги изкарвам без проблем и се чуствам много тонизирана. Може би защото този тип упражнения не изискват натоварване на сърцето и гръдния кош защото се правят бавно и със стягане на съответните мускули. 
Обаче когато съм на белтъчен ми е най тежко да ги правя тогава се потя страшно много Joy Joy Joy
при воден не съм ги правила но следващия ми воден е на 28.12 и това е вторник и тогава ми се  пада и да съм на трениромка така че ще кажа тогава какво ще е положението Joy

# 95
Минавам да се отчета, с надеждата да отлепят отново килограмите....
Вчера плодов - 100гр бадеми, два портокала и три ябълки
Днес белтъчен - за обяд кремвриш с кашкавал.Знам че не е идеалния избор, но вече съм на принципа да ям това, което ми се яде, защото иначе що мисля цял ден и вероятността да си хапна, когато вече съм обядвала или вечеряла е голяма. Затова си хапвам това, което искам. Вечерята беше пилешка пържола с шопска салатка.

# 96
Добро утро,фиданки.

Тези дни нямах време да пиша,но пък ви хвърлях по едно око.

Браво на русалките много добре сте се справили този ден наистина не от наи трудните ,но и аз много го мисля.
Днес въглехидрати утре плодове(НА НИКУЛ ДЕН),но ще изпратя домочадието при едната баба за да не ме дразнят и на 7.12 русалка с sunny_tedy ,ще се подкрепяме.
Днес съм -200гр и съм точно 60 кг маи така ще си остана ,най много да покаже 59 след водния.
Доволна съм и то много от диетата ядеш и сваляш.
За въглехидратния съм замислила да правя баница с спанак и праз.
STELLEE -водния ти ден съвпада с лунната диета ще имаш добър резултат успех.
: elinoriks -за тези 3 кг няма смисал да я правиш още веднъж диетата опитаи да си правиш 1 път седмично плодови дни с фазата на луната за да ги свалиш аз така съм замислила да ги запазя и ако може и да сваля защото аз тези 60 кг съм от поне 6 год и незнам дали ,ще мога да ги смъкна или ще ми е много трудно.
Лек ден от мен.

# 97
 Simple Smile Нещо интересно за вторият ден - ако изберете леща, няма да сбъркате.
Богата на леуцин – аминокиселина, стояща в основата на процеса за бързо изгаряне на мазнините.
http://www.lekar.bg/news-50/info-4025/Хитрости,.с.помощта.на.които.се.отслабва/

Без да съм подозирала редовно през този ден си правех леща. Simple Smile

# 98
  • Асеновград
Здравейте, момичета!
Май не съм писала дълго време. Първо искам да поздравя Мартинче - мацко, извикай екипа от Пълна промяна да видят как без много средства се постига  Hug 
Чета ви всеки ден, но не ми се пишеше. Почетох, че имаме и нови попълнения. Добре дошли! На правилното място сте.
Днес ми е въглехидратен ден - З-мандарини, О- филии с лютеница, В - наточила съм се на едни меденки, но дано остана само с тях.
Приятна почивка!
Момичетата, които бяхте на срещата, къде сте! Мислено бях с вас.   Hug

# 99
Здравейте фиданки,

Вече 2 четворки след първия воден задържам, въпреки че днес най-после смъкнах някакви грамчета, но аз докато не видя -1 не ги броя за нищо. Успокоение е, че не качвам а и този организъм трябва да тренира да задържа, че като свърша диетата.....да не си позволява своеволия  Grinning

Днес белтъчен: рибка и салата

Много се надявам за този цикъл поне 3 кг. да паднат, но колкото толкова. Браво на всички които издържаха водния.

Успех на всички.

# 100
Здравейте фиданчици,искам да попитам вреди ли диетата на бъбреците,защото ми намериха  песачинки и малко камаче и незнам дали да продължа диетата,а ми се иска,но здравето ми е на първо място все пак,аз засега съм си -6 кг нещо кантара не мърда,надявам се да получа отговор,Много минусчета на всички

# 101
Не знам дали някой ме чете, но аз да си споделя.  Mr. Green За 2 дни от началото на диетата -700гр, при това в цикъл. Аз съм страшно доволна, но все пак (и вчера питах, но никой не ми отговори) - според вас добре ли е?  newsm78

Днес за обяд съм на пица с дом. сос, чесън и босилек и кекс ИЛИ печена тиква със захар за вечеря. Кексът си е режимен, нали?  newsm78

# 102
Бърборанка ако въпросът ти е дали 700 гр са добре за 2 дни, мисля че е много добре Simple Smile А за кекса режимен или не аз съм яла на въглехидратен Wink

Наистина има ефект от този воден ден, но той е само временен нали? Тази сутрин съм 52 кг. Това е -1,5, но се чувствам страшно отпаднала, някакви сили нямам. Добре, че е неделя Simple Smile

LYDIA как мина при теб?

# 103
bisinka -  Според мен храната в режима няма как да вреди на бъбреците ти. .По скоро ако увеличиш количествата вода (както аз всеки ден се насилвам на тези 2л.) е възможно да се получи някакво раздвижване на песъчинките и камъчето в опит на организма да ги изхвърли по естествен път, което не е много приятно. По добре обсъди това с лекар.

# 104
Не знам дали някой ме чете, но аз да си споделя.  Mr. Green За 2 дни от началото на диетата -700гр, при това в цикъл. Аз съм страшно доволна, но все пак (и вчера питах, но никой не ми отговори) - според вас добре ли е?  newsm78

Днес за обяд съм на пица с дом. сос, чесън и босилек и кекс ИЛИ печена тиква със захар за вечеря. Кексът си е режимен, нали?  newsm78

По принцип има напълно режимни кексове. Незнам твоя какъв е. За два дни 700 гр изобщо не е за оплакване. А за обяд по-добре хапни само пицата, а за вечеря кекса или тиквата.На обяд се хапва соленка, а за вечеря сладичко.

Общи условия

Активация на акаунт