90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №119

• 31 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Поздравления на всички, които са на минус, само така! Аз след вчерашния ден на ориз и на обяд и вечерта съм (уж) с 400гр надолу.  Ако и след днешния тестян ден утре съм на минус ще си затвърдя наблюденията, че след тези 2 дни свалям, а след плодовия и белтъчния или качвам малко или задържам, което ми е суууупер странно!!!  Shocked Може ли цял ден да си на 3-4 плода, сирече глад и на др ден да си вместо на -, на +? Има ли и други 'странни' като мен??  newsm78  Laughing
Аз за мен също бях стигнала до този извод с храните.
Иначе няма нищо странно във факта, че при плодов може да нямаш минус и в същото време да имаш хубави минуси след варива и въглехидратен. Това доказва че организма не обича да гладува. Когато е ощетен от към храна (количествено и качествено) тялото минава в режим на самосъхранение. Спира процеса на сваляне и чака да види кога ще получи отново храна. Един вид си казва, че няма да сваля повече защото не се знае кога ще получи добра храна. И започва да се пази от загуба на тегло. И дори има момент когато като получи храна след глад или оскъдно хранене веднага да прави йо-йо.
Заради това често пъти се е случвало да давам съвет да се яде добре и засищащо. Глада и оскъдното хранене временно дават минуси на кантара и след това свалянето зацикля. А от моя си опит  с такова зацикляне знам че е много кофти период (много нерни, много разочароващо)
Това е обяснението Peace

инсп. Гаджет прати ми данни на ЛС ако искаш Peace
Нана да кажа и тук че си невероятна-страхотни минус 38кг. за последните 9 месеца и два цели цикъла на диетата. Браво мила  bouquetHug
capricorn наистина от режима се научават много полезни навици и много неща за храните, които преди това не се знаят. Аз стартирах отслабването си с 90 дневната и от нея научих изключително много полезни и важни неща Peace

# 691
Да се отчета  за първите 29 дена! Макар че вчера не можах да остискам да е воден, но все пак приключих първия цикъл! Започнах на 61.600 , днес сутринта бях 57.300 – резултата е -4.300 ,просто невероятен! Целта ми е 54! На обиколки също съм отслабнала , но незнам колко , но по дрехите усещам!
Лек ден на всички!

# 692
  • София

Нана да кажа и тук че си невероятна-страхотни минус 38кг. за последните 9 месеца и два цели цикъла на диетата. Браво мила  bouquetHug

Жани, благодаря   bouquet Надявам се, след третия цикъл да закръглим едни 45 кг например  Mr. Green

# 693
Здр момичета!Виждам ,че при вас нещата вървят много добре , което много ме радва! Simple Smile Grinning Grinning При мен също 1 цикъл приключвам на 26,12,2010 и в понеделника ще има отчитане!След 1 -та четворка не съм се мерила повече защото когато не падат кг малко или много се демотивирам!Последната 4-ка ще ги разменя малко дните за да ми пасне с празниците , но дано много не ми се отрази!  Laughing Laughing Тези дни да ви се оплача как се подух изведнъж вчера сутринта нищо ми нямаше и след обяд като ми се поду корема като топка краката също направо имах чувсктовото че съм качила най - малко 2-3 кг а бях напълно режимна!Но това може би е защото чакам цикъл пък и и днес е пълнолуние! Някой друг напълнява ли по време на пълнолуние или преди него?  Cry Cry

# 694
Добър вечер, аз днес писах, но сега ми стана любопитно тъй като обичам много кисело кога мога да ям, и зелевата чорба кога мога да я пия.А също свинско със зеле или със боб разрешено ли е /аз бобът и свинското не ям но киселото зелце в гозбата обичам/.

# 695
  • София
Добър вечер, аз днес писах, но сега ми стана любопитно тъй като обичам много кисело кога мога да ям, и зелевата чорба кога мога да я пия.А също свинско със зеле или със боб разрешено ли е /аз бобът и свинското не ям но киселото зелце в гозбата обичам/.

предполагам питаш за кисело зеле - можеш да го ядеш със свинско. Зелевият сок не е препоръчителен, тъй като е много солен и задържа течност в тялото.
Свинско с боб не може. Кисело зеле с боб - може във варивата.

# 696
хайде и от мен едно от4ет4е фиданки днес въглехидрати
ох от този ПМС мнооооого ми се яде ама мнооооогоо
з-ябълка
о-макарони варени
в-ориз с зелен4уци и 2 бонбона
оххх знам 4е смесих ама мнооого ми се яде 4есно аман от ПМС мразя го и това 4е ми се яде и него го мразя
лека ве4ер от мен и утре много минуси

# 697
  • на малък остров в океана
Оризът е за съвсем друг ден. Няма място във въглехидратния.

# 698
  • Където си поискам:)
Здравейте, днес  2ри воден ден мина успешно на вода, чайчета и едно кафе Peace
Днес се притеглих нормално ли е да съм свалила само 2 кг. за целия 2ри цикъл newsm78 Днес се притеглих и съм 51 кг-това пак с дебелото дълго палто, шалове , шапки..и всичката зимна екипировка. Тоест предполагам съм към 49 и нещо 50 кг. А аз искам да сваля още 1 кг. а имам още цял цикъл. Не искам да ставам по-слаба. Така си се харесвам, по-скоро трябва да правя малко коремни преси да се стегна. Simple Smile Как мислите да правя ли 3 цикъл. Страх ме е да не надебелея пак, защото не знам как да се храня след диетата, а също и ме е страх да не стана много слаба newsm78
Лека вечер и много минуси, сладурки Hug

# 699
Възможно е да си свалила само 2кг. защото имаш малко за сваляне.Според мен си изкарай и 3 цикъм, но не се ограничавай колкото до сега щом неискаш да сваляш повече от 1кг.Все пак нека и другите си кажат мнението.  Hug

# 700
  • София
Добро утро! Бързам да си отчета вечерята снощи, много съм доволна, че на коледното тържество си бях на режима. Дадоха ми две гарнитури (грах, царевица, ориз и моркови), вместо месо с гарнитура и прясна салата от домати и краставици. Пропуснах мезетата, пържолата и десерта.
Днес съм на въглехидрати, още не съм решила какво ще ям, сигурно талиатели за обяд. Вечерята ще я мисля.
Хубав ден на всички!

# 701
Фиданки искам да питам нещо. В началото на диетата, когато още не се бях научила да пия големи количества вода порциите на храните ми бяха малки. Имам чувството, че откакто пия много вода - средно на ден 2,5 литра, стомаха вместо да се свива с течение на времето ми се е разширил и затова не мога да намаля порциите. Дали да не намаля водата? Какво ще кажете вие?

# 702
Здравейте фиданки.
Днес последен плодов ден.
При предната 90 дневна стопих 7-8 кила. Този път са  по-малко, но от сърце. И на това съм доволна, макар че исках да видя петичка на кантара.
Ето и отчетчето за това тримесечие:
Килограми -5
Ханш -4см
Бедро -2см
Талия - 3см
И всичко това с прегрешения при това. Доста задоволително за мен.
На пролет може пак да се завърна.
Много весел слънчев и усмихнат ден и Весели Празници придружени с много минуси.

# 703
  • София
Фиданки искам да питам нещо. В началото на диетата, когато още не се бях научила да пия големи количества вода порциите на храните ми бяха малки. Имам чувството, че откакто пия много вода - средно на ден 2,5 литра, стомаха вместо да се свива с течение на времето ми се е разширил и затова не мога да намаля порциите. Дали да не намаля водата? Какво ще кажете вие?

Ако намалиш водата, няма да свалиш и толкова.
Стомахът не може да се разшири от изпиването на 2,5 литра вода дневно, по простата причина, че ти не я изпиваш на един път.  Mr. Green

# 704
  • на малък остров в океана
Поздравления, мама на иви!  Успешно задържане Simple Smile

Аз днес съм 65. Толкова бях и след първия цикъл, а имам само два дни до края на втория.  Sad  Странна работа. Или това ми е оптималното тегло или инсулина ми разказва играта. Януари съм на ендокринолог и ще стане яснио кое е от двете.

Нана, стискам ти палци днес! doctor

Общи условия

Активация на акаунт