Колко време след абразио забременяхте отново?

• 1 936
  • 8
  •   1
Отговори
Искам да попитам колко време след аборт се пазихте? На мен док. ми каза да изчакам 3 месеца и тогава да действам. Ако пробвам още на втория - дали има някакъв риск?

# 1
При моя аборт докторат ми беше казал 6 месеца , така че мисля че на тебе ти е казал мин. като време.

# 2
buffy ,ако не греша,ти беше в Юнската отчетна,съжалявам за това че си загубила бебчето си!Аз бих се съобразила със съветите на лекарите,но всеки сам взама тези решения!Личното ми  мнение е да изчакаш още малко-аз забременях  4 месеца след раждането!Попитай в „Рискова бременност“.Пожелавам ти скоро да се похвалиш и да се радваш на успешна и красива бременност! Hug

# 3
elisalou там сме се засякли значи  Hug, да загубих го  Sad, много ми се иска да стане колко се може по-бързо, но май наистина са ми дали кратък срок, който може би е редно да спазя  Peace, ще преценя, пък живот и здраве може да пробвам още февруари  Praynig

# 4
buffy защо бързаш толкова много. В крайна сметка всичко си е драснато кога и как да стане. А ти аборта по свое желание ли го направи или ......

# 5
buffy защо бързаш толкова много. В крайна сметка всичко си е драснато кога и как да стане. А ти аборта по свое желание ли го направи или ......

Ами бързам защото искам децата ми да са с малка разлика, не ми се връща на работа, всичко още ми е прясно, прясно, после като те завърти ежедневието, знам ли дали ще ми се иска или не, годините също ме притискат, под 35 съм, ама все пак  Thinking. Май достатъчно мотиви имам  Simple Smile А бремеността прекъснахме по мед.причини, ако беше по желание, едва ли щях да искам пак толкова скоро  Whistling

# 6
buffy и ти си права за ежедневието и за работата /хич не ми се връща/, а за малката разлика браво че искаш , аз не бих го понесла една калпазанка ми стига, за сега де по нататък ще видим  Grinning

# 7
buffy забравих , пожелавам ти когато искаш тогава да стане и този път всичко да е наред и да имаш една безпроблемна бременност  Hug и в най скоро време да се похвалиш  Wink

# 8
Дано  Praynig да стане скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт