И Христиан ходи на градина с огромен кеф, има 5-6 приятеля с които си играят и на които сутрин носи колички и 2-3 приятелки които все го бият според него
Но тази седмица е болен горкия-ужасна ангина кара...Но за сметка на това всеки ден обмисля какви подаръци иска за Коледа. Определено игрите са му по-важни от рисуване, пеене, стихчета и т.н . Бяхме го записали само на английски, но той се разплакал за танците и сега ходи и на народни и на модерни танци и само повтаря в къщи "стъпка, стъпка раз , два, три" иначе в игрите е много креативен...мн често сам си разиграва постановки. Страшно съм доволна от държавната градина за разлика от частната, просто разлика от земята до небето. С храненето е малко труден, не обича много готвено а обожава сандвичи и спагети.
Пробллем ни е и обличането, има определени слипове с които иска да ходи и блузи с микимаус и ако не му я предложа сутрин започва голямо тръшкане и сега само гледам дрехи с мики да купувам.
Гледа филмчета на РС-то и с ютуб се справя сам, аз само задавам темата напр. банани с пижами и той си разцъква клипчетата, много съм доволна от това защото преди искаше да вися до него да му пускам различните клипове...
Целувки от нас и коледно настроение на всички

Без "синята вода" изобщо все едно не си ги е мил и се сърди. Иска и конец да ползва, но засега само го дъвче; понякога оставя аз да му чистя зъбките с конец, и до една година вероятно ще успява и сам. Крум естествено иска да подражава на брат си и той постоянно дъвче една четка.
и съответно и пред блока става да се играе с него. Тукашните деца освен снежните човеци, пързалянето с шейни, играта със снежни топки и портретите в снега, си играят с него и като с пясъка лятото. Пълнят кофички със сняг и правят формички или пък си заледяват вода във формички у дома, даже я правят цветна и после ги използват за строителни блокчета навън на студа. Но честно казано най-често са по магазините и моловете.
Доскоро много ни хранеше, но скоро не се е сещала. Сега продължава да ни преглежда, да ми прави прически, да работи като продавачка /с една пазарска каса/... 
Той Декември преполови вече....
А знае много добре, защо дрехите се прибират, мен никога не ме е виждала да си оставям нещата разхвърляни, но явно си е такава. С тати си най-много обичат мен да питат "Къде ми е...?" Любимият им въпрос, на който би трябвало те да знаят най-добре отговора 
, но се надявам тези дни и това да свършим. Чудя се дали да е естествена или изкуствена 
Децата има с какво да си играят вкъщи, т.е. намират си, но ми се ще да излизаме повечко.