7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Някой да има задачите от олимпиадата по физика за 7кл.за София... Ние си имаме г-жа, която ни се кара, че се явяваме на олимпиади.... Синът ми се е класирал за втори кръг на олимпиадата по астрономия и тя му вдигнала скандал, че се явил без разрешение, а сега ходи и непрекъснато го пита дали е убеден, че иска да участва на втори кръг... Притеснявам се, че и да се е класирал за втори кръг по физика, като нищо ще си затрае и няма да му каже, за да не трябва да се занимава... Така че, ако някой ги има, то моля да ми ги дадете...

Това поведение на учителката е много странно, не мога да си представя дори какви може да бъдат причините. Виждала съм на сайта на РИО София списъци с класираните на общински кръг дечица, които отиват на областен, та може оттам да разбереш дали се е класирал.

Благодаря за качените задачи - много полезни са за упражнение дори на такива несъстезателни фигури като дъщеря ми   bouquet

Пожелание за бързо оздравяване на болните деца! Praynig

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 14:30 от Перископ

# 586
  • навсякъде
Къде се губите всички, снега ли ви затрупа? Каката още е на олимпиада по физика, дано се справи. Вчера прегледа задачите от Силистра - лесни били. Хайде събудете се  Heart Eyes

# 587
  • дълбоката провинция
бихте ли изпратили в общата поща задачите по физика от общинските кръгове (ако децата са ги запазили)!!!

# 588
  • Sofia
forttuna , трябва да снимам задачите и да ги кача. За съжаление преди събота не знам дали ще успея .
 За протокола :олимпиада по физика - 30 т. от 30 възможни. По математика също е с максимален резултат  Laughing. Човекът е много щастлив и уморен! Надявам се да избута до края на месеца , пък после ще поеме глътка въздух!
 Хайде , похвалете се и вие  Hug!

# 589

За протокола :олимпиада по физика - 30 т. от 30 възможни. По математика също е с максимален резултат  Laughing. Човекът е много щастлив и уморен! Надявам се да избута до края на месеца , пък после ще поеме глътка въздух!
 Хайде , похвалете се и вие  Hug!
А на сина ми госпожата по физика е казала, че за 7 клас максималният брой точки по физика е 29 – едната задача носела 9 точки (може би това е само за темата от нашия общински кръг). Той има 29 точки без нито една грешка. По химия продължава на областен кръг с 98 точки от 100 възможни. По математика резултатите ще са готови в петък – очакваме максимален резултат. Уморени са децата, но се очертава да почиват едва пролетната ваканция – през март са областните кръгове на олимпиадите и нац. тестове по БЕЛ и математика.

# 590
Ali_sun, math_mother , браво на децата ви  smile3501

Моята не знае колко точки има по БЕЛ, защото нали не ходи на училище вече втори ден, а се очертава и утре да си остане вкъщи.

# 591
Браво на децата! Ние сме по химия 97 от 100. А по математика 21 от 21  Grinning Направо ме разби с последния резултат  Shocked Не сме винаги толкова перфектни  Mr. Green И на другите олимпиади не сме се явявали тази година.

# 592
  • Sofia
Поздравления на всички набори и от мен  Hug.
 Лети , бързо оправяне на Бети   bouquet!
 По химия изкара 93 т. Яд го беше , че не е с максималните , защото е допуснал грешки от бързане и недочитане.
 math_mother, точките при нас са 30 / така пише и в регламента/.
 Иначе почивка и пролетната ваканция няма да има , защото ще ходи на курсове. Смятам, че като мине февруари , поне в неделя до обяд ще почива / че сега нали всяка събота и неделя има олимпиади и състезания/.
 Честно казано се радвам , че т.г. не го записах на курсове по английски.
 Все не вярвах, но явно , че в 7 кл. си е голямо натоварване!
 Хубав ден   bouquet!

# 593
Поздравления момичета за отличните постижения на дечицата   bouquet

Аз няма с какво да се похваля, освен че сме здрави и престъпно спокойни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Както и да е, все ще го преживея някак си  Joy

Хубав ден на всички  Hug

# 594
  • с/у ОколоМръсТното
Поздрав за алеята на славата   bouquet

Ние от съседната алея... тази на "престъпно" спокойните си трайкаме и се готвим, но за какво ли  Rolling Eyes

Бетката бързо да се излекува, че няма време за болежки   bouquet

# 595
Благодаря!  Hug Въпреки че ние не сме постоянни обитатели на алеята на славата, ами попрескачаме- ту насам, ту натам  Laughing
Бети от грип ли е болна или е настинала? Дано не е грип.

# 596
  • навсякъде
Ние все още нямаме резултати, уж по физика и математика всичко била направила ама докато не видя и аз... Браво на всички които са се справили   bouquet Какви изпити бяха предвидени за почивните дни 4-6 март?

# 597
  • София
Браво на всички деца,които са се справили!Поздрав и за тези,които са "престъпно спокойни"!Спокойствието понякога носи и полза,не само вреда.
Аз чакам официални резултати по химия и математика.По химия се е класирал с 97 точки.По математика също се е класирал,но не е с максимален брой точки,нали е оплескал най-лесната задача  ooooh!.По БЕЛ имам усещането,че няма да се класира...
Само да е жив и здрав,че от средата на януари всички уикенди са му заети с пробни изпити,олимпиади и така до края на месеца.Отделно ходи на курс,от който няма да има почивка и през пролетната вакнция,напротив...Ходи и на език...Натоварен е,но не се оплаква.

На 6.03 мисля,че е областният кръг на олимпиадата по БЕЛ.

Бързо оздравяване на Бети!

# 598
  • София
Изпратих в общия мейл задачите от общинския кръг на олимпиадата по физика плюс още 2 задачи, които са им ги дали в СМГ, за да определят 3 деца, които да ходят на "някакво" състезание.
Forttona, хиляди благодарности за силистренските задачи   bouquet Свършиха много добра работа. Че моичкият се беше засилил да учи авансово други уроци, а се оказа, че е забравил някои неща, на които бяха задачите. Още не знам резултата - бил се бил справил и с петте задачи. Изхвърча набързо, но то може да е защото празнувахме рождени дни (на него и на брат му) веднага след олимпиадата. Crazy
Още не знам резултатите.

# 599
Поздравления за успехите на децата и пожелания за успех на предстоящите състезания в събота и неделя! Някой знае ли подробности за условията (точки, оценки), при които дете се класира за следващото ниво и при каква оценка се зачита за бала при кандидатстване?

Общи условия

Активация на акаунт