7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 209
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Много благодаря за задачите по физика!!!

# 601
Успех на всички в събота и неделя.
Перископ,
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/20 … sast_bel-7klt.pdf

# 602
  • дълбоката провинция
mamamilk, и аз благодаря за задачите (нашата олимпиада е утре)! Да ти са здрави децата, много да те радват и малко да те ядосват Wink

"някакво"-то състезание Wink, най-вероятно е националното пролетно състезание по физика, което ще се проведе на 26-27 февруари в Търново

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 16:21 от forttuna

# 603

Благодаря, Elly1   bouquet, много ми беше полезна информацията. Все си мислех, че повече деца ще бъдат възнаградени за положените усилия и да им се зачитат резултатите за оценки, а не само първите три на националното ниво. Сигурно си имат аргументи за това, но явно ние ще ходим на олимпийския принцип и за сверка на часовника.

# 604
Благодаря, Elly1   bouquet, много ми беше полезна информацията. Все си мислех, че повече деца ще бъдат възнаградени за положените усилия и да им се зачитат резултатите за оценки, а не само първите три на националното ниво. Сигурно си имат аргументи за това, но явно ние ще ходим на олимпийския принцип и за сверка на часовника.

То точно това е идеята - децата да се подготвят и да се запознаят с формата на изпита. Да се случиш сред трите първи деца е с пренебрежимо малка верятност и не това е смисълът да се пробва човек.

# 605
  • Sofia
Перископ , на националните състезания май почти всички ще ходят на олимпийският принцип  Wink.
 По БЕЛ, дори и да се стигне до 2 кръг , няма да отидат доста деца , т.к. датата съвпада с тази на областния кръг на олимпиадата по математика.
 За национално по математика - целта на моето дете е да стигне до национален кръг . После каквото-такова Laughing.
 Да не говорим, че изпитът за кандидатстване ще бъде по-лесен от тестовете на 3-тите кръгове на националните състезания / лично мнение  Peace/.

# 606
Ali sun, math mother, cayenne, Ali & Meli какво друго може да каже човек освен огромно и искрено БРАВО на децата.  smile3501Хубаво е да виждат, че положените усилия дават резултат. Пожелавам им достойно представяне на областния и, дай Боже, на националния кръг. Заслужават го.

# 607
  • София
Браво и от мен!
Щастливи майки сте!

# 608
Ali sun, math mother, cayenne, Ali & Meli какво друго може да каже човек освен огромно и искрено БРАВО на децата.  smile3501Хубаво е да виждат, че положените усилия дават резултат. Пожелавам им достойно представяне на областния и, дай Боже, на националния кръг. Заслужават го.

И аз да поздравя дечицата!
Драго е като види човек такъв труд и упоритост. Аз пък днес бях на РС - ноооо вече съм друг човек, вече ме избива на смях  Rolling Eyes Confused щото то за нас се е видяло, че няма как да прескочим огражденията на "алеята на славата" Laughing Laughing Laughing, ама ... каквото - такова .... то има нужда и някой да копА в таз държава  Twisted Evil

# 609

Ние от съседната алея... тази на "престъпно" спокойните си трайкаме и се готвим, но за какво ли  Rolling Eyes

Ние се готвим за езикова гимназия, с първи език немски или френски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Купона е пълен  newsm78  Чак ме е срам да кажа, че девойката иска езикова, пък не се трогва да седне да почете или да порешава задачи  #2gunfire

# 610
  • гр.Варна
Браво и от мен на всички амбициозни и упорити деца.  bouquetИ дъщеря ми иска да кандидатства в ЕГ,но не полага никакви усилия. Mr. GreenЕ,като изключим тестовете ,които решава по БЕЛ,но по принцип тя е по-зле с математиката. WinkНо задачи трудно сяда да решава.Не знам какво ще прави,вече вдигнах ръце.На теста по БЕЛ не можа да отиде ,нали бяхме в грипна ,но въпреки това го направи вкъщи.Не беше много доволна от резултата:85т.,допусна елементарни грешки и беше много нещастна. Wink

# 611
Някой да е ходил на пробен по БЕЛ в СМГ на 06.02? Знаете ли дали има изнесени резултати?

# 612
  • София
Lennyh,а колко майки могат да се похвалят от разнородни интереси на децата им от история...до математика?
Вярвам,че сте изпаднали в моментно състояние,от което в най-скоро време ще излезете.

Аз довечера съм на родителска среща.От успеха не се притеснявам толкова.Но като знам пуберските изцепки на класа...не ми се мисли.Сигурно и моят ще се окаже някъде сред тях.

За едно сте прави момичета...добрите резултати стимулират.След като разбра,че на двете олимпиади се е класирал струва ми се,че започна по-задълбочено учене/решаване на задачи.А може би е и заради факта,че всеки уикенд има допълнително мероприятие/мероприятия различни от курса.
В крайна сметка,каквото такова...само да са живи и здрави децата ни!

# 613

Бети от грип ли е болна или е настинала? Дано не е грип.

За съжаление е много тежък грип Sad Вече цяла седмица не е на училище и дано се оправи за другата. Притеснява ме, че и много материал губи, особено по математика и БЕЛ. Уж преподавателите казали, че нямало много да преподават и дават домашни, заради многото болни, ама ме съмнява, че цяла седмица ще тъпчат на едно място. Дано Бети успее да навакса...

# 614
Здравейте,

някой да ме "просветне" - къде е общия e-mail? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт