7клас, ІІри срок, готвим се за лъвски скок,

• 37 247
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз открих това в сайта на РИО София:

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
ВСИЧКИ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Напомняме Ви, че общинският кръг на олимпиадата по български език и литература започва в 8:00 часа на 13 февруари (неделя). Това се отнася за всички училища и за всички класове.

Съгласно указанието на МОМН подробният преразказ за учениците от V клас и преразказът с дидактическа задача за учениците от VІ клас се прочитат от учител по български език и литература два пъти и НЕ се предоставят на учениците.

Темите за общинския кръг на олимпиадата по български език и литература ще бъдат качени на сайта на РИО – София-град в 8:00 ч. и ще бъдат свалени в 8:15 ч.

ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РИО - СОФИЯ-ГРАД

# 571
Странно, беше много убедена, че пак са от 9.

Да не би да е "техническа грешка" в писмото на РИО-София? Няма как да знаем, затова при това положение май ще е по-добре да се отиде преди 8:00.

# 572
  • София
Момичета имам спешно питане.Утре олимпиадата по БЕЛ в София от 8.00 или 9.00 часа е?
...
Намерих го,от 8 часа е!

Ali&Meli, олимпиадата по БЕЛ утре е от 8.00 ч. "Достоверния ми източник" каза че трябва най-късно в 7.50 да са заели местата си.
Успешно представяне на всички дечица, които ще се явяват утре! Peace

# 573
Успех на седмокласниците на олимпиадата по БЕЛ - съчинение-разсъждение на тема "Одата "Опълченците на Шипка" от Иван Вазов - спомен за славата".

# 574
Някой знае ли къде мога да видя тестове от националното по БЕЛ? Предварително благодаря  bouquet

mili.m , заповядай      http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/sustezania_7kl.html, дано ти свърши работа.

# 575
  • София
Успех на седмокласниците на олимпиадата по БЕЛ - съчинение-разсъждение на тема "Одата "Опълченците на Шипка" от Иван Вазов - спомен за славата".

Благодаря!Не успях да хвана темата в сайта на РИО София.

# 576
Момичета, ако за някого представлява интерес, на общия мейл пратих задачите от общинския кръг на олимпиадата по мат.- Варна. След известно време ще ги изтрия, да не се препълва пощата.
Моят хубавец не е се представил впечатляващо, ще има най- много 11-12 точки. Със сигурност не може да реши втората подточка на 3 зад., но другите ...., вкъщи ги реши, но каква полза? Поне втората би трябвало да му е изцяло вярна.
Успех на всички, на които им предстоят олимпиади.  Peace

# 577
Аз имам едно питане - всеки регионален инспекторат отделни задачи ли дава на олимпиадите общински кръг? Защото ако е така, мога да ви кача задачите от инспектората Хасково.

# 578
  • Sofia
Аз имам едно питане - всеки регионален инспекторат отделни задачи ли дава на олимпиадите общински кръг? Защото ако е така, мога да ви кача задачите от инспектората Хасково.

По принцип / според моите наблюдения/ задачите са различни. Досега всички общински кръгове от минали години върху които се е упражнявал са различни.
 Така че - предварително благодаря за задачите  Hug.
 Олимпиадата по физика е била лесна. Задачите са били от типа на тези , които са решавали в училище. Очакваме близък до макс. резултат. Жалко е само , че няма да може да се яви на 2 кръг  Tired.
 По математика си е решил вярно задачите. Евентуално може да му вземат някоя точка , защото не е съобразил навреме нещо за модула!
 Я споделете за олимпиадата по БЕЛ! Какво е мнението на децата? Как им се е сторила темата?
 Много ме е яд, че хич не му се отдава на моичкият тази литература.
 Хубава вечер на всички  Hug!

# 579
Някой да има задачите от олимпиадата по физика за 7кл.за София... Ние си имаме г-жа, която ни се кара, че се явяваме на олимпиади.... Синът ми се е класирал за втори кръг на олимпиадата по астрономия и тя му вдигнала скандал, че се явил без разрешение, а сега ходи и непрекъснато го пита дали е убеден, че иска да участва на втори кръг... Притеснявам се, че и да се е класирал за втори кръг по физика, като нищо ще си затрае и няма да му каже, за да не трябва да се занимава... Така че, ако някой ги има, то моля да ми ги дадете...

# 580
Момичета, при нас отново има грип Sad И май е много по-сериозно от преди. Бети е болна, както и по-голямата част от класа и. Днес са били само 9 деца, от 25. Чух, че и в другите класове положението било подобно. За грипна ваканция обаче нищо не се говори.

# 581
  • навсякъде
Някой да има задачите от олимпиадата по физика за 7кл.за София... Така че, ако някой ги има, то моля да ми ги дадете...
има в общата поща
Момичета, при нас отново има грип Sad И май е много по-сериозно от преди. Бети е болна, както и по-голямата част от класа и. Днес са били само 9 деца, от 25. Чух, че и в другите класове положението било подобно. За грипна ваканция обаче нищо не се говори.
при нас всеки ден ги броят като пилци, но нямаме грип все още. Дано не се завръща. Скорошно оздравяване на Бети, да пие витамини и да яде много плодове.  Hug

# 582
Някой да има задачите от олимпиадата по физика за 7кл.за София... Така че, ако някой ги има, то моля да ми ги дадете...
има в общата поща

Не ги откривам... В общата поща видях задачите от олимпиадата по физика от Силистра

# 583
  • навсякъде
Извинявай dkostowa подведох те, аз си ги разпечатах, че нашата олимпиада по физика е утре и изобщо не погледнах-пише силистра  Blush

# 584
Благодаря, крем карамелHug дано наистина и се размине по-леко. Нещо последната година е все болна. Явно имунната и система трябва да се подсили или може да боледува по-често, защото спря плуването. Докато години наред тренираше, дори и в най-големите студове не е никога боледувала, а сега.... Cry
Не може обаче да яде плодове, защото вирусът е от този с разстройството Sad

Общи условия

Активация на акаунт