Подарък за Коледа на 5 годишно момче

• 3 611
  • 10
  •   1
Отговори
Нека това е тема в която да обменим мнения за коледните подаръци на децата ни, дано ни е от полза на всички newsm78

# 1
  • София
Коледа наближва... няколко теми по- надоло. 31 страници кой какво ще подарява на децата си....на най-различни възръсти.

# 2
Да теми има, но в 90% не се пише подаръка за колко годишно дете е, да не говорим че на човек му трябва сума ти време да прочетеш всички постове в които пише какво ще подаряват на приятели, гаджета татковци свекърви и колеги и за децата се пише като че ли между другото,
тази тема е конкретна и е напълно ясно за колко годишни става въпрос

# 3
  • София
темата е за децата предимно, рядко има за друго.
моят е на 5 - мина му рожденият ден преди 2 седчици, получи голям влак с релси, рейс, плей до зъболекар, комплект бен тен - бинокъл, компас и фенерче, фермата на симба, пъзели, фулмастри, флейта, книжки и разни други дреболии, на всичко се радва много, всъщност са все неща, които сам си поръча.
за коледа - все си сменя желанията - но някои от тях бяха - барабани, китара, глобус, самолет с дистанционно, трамвай, плей до фабрика, онова дървото, дето го рекламират, да си правят разни неща от него, хот уилс, които си сменят цветовете бебе с количка Simple Smile, каща на три етажа за кукли ooooh! newsm78, аз пък мисля в една по-друга посока - тип куфарче с пиратски съкровища(много играе на пирати), сес комплект направи си съкровище, калейдоскоп, кристали, http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/12684 това ми харесва, някакво плей до, някака настолна игра, тустър, пеперудите...или нещо от сорта...

Другото ако няма - детски лаптоп например, също всякакви камиони, строителни машини, легота и т.н.

Истината е, че дете на 5 има всъщност ясно изразени желания и интереси и би трябвало да е лесно...може просто да предложиш на детето да напишете писмо до дядо коледа....

# 4
Синът ми е писал писмо до Дядо Коледа в градината и си е поискал писта hot wheels, количка hot wheels (в пистата има 5, така че това го броя за едно желание) и робот-играчка. Робот не знам дали ще получи, защото вече съм подготвила освен пистата лего от типа 3 в 1, базова книга за шаха, книжката "Коледни писма от Феликс" и няколко бакугана.

# 5
Ами ние писахме но точно там е проблема, писа че иска 3 играчки и толкова, а и на 8 има рожден ден и не знаем какво ще му подарят и какво да търсим ние а като гледам цените на играчките направо ми се изпправя косата, че аз за голямото ще накупя сума ти неща за цената на една хубава играчка за малкото, единственото което конкректно той иска сме му го взели за рождения ден и сега сме в патова ситуациа на изчакване да мине рождения ден че да знаем какво да търсим за коледа и нова година че у нас и двамата дядовци идват Mr. Green
пуснах темата за да споделим какво ще подаряваме и да се ориентирам в желанията на 5 годишните мълчогани, то вярно че всички имат различни интереси и желания но общото е че гледат еднакви реклами а аз не мога да ги гледам че съм на работа

# 6
  • София
ами то зависи, моят от рекламите нищо не иска Simple Smile иначе по детските сайтове има обикновенно секции - играчките от рекламите.
Може би ако кажеш какво обича да прави, ще е по-лесно... в смисъл да допълвате неща които си няма...
аз за моят например бях харесала много това.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/10587 което преди месец в джъмбо беше 60-тина л, ако не са го дигнали като тръгнем да търсим подарък...може и в крайна сметка това да е. По-малките от серията подводница, линейка и т.н. бяха по 39 лв май.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … t&x=0&y=0

иначе също има това - страшно много ежедневно играе с него, хем го получи за подарък преди 2 години - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4542

то изобщо може би ако обича истории с пирати всеки кораб би била добра идея...има и разни от карибски пирати и други...

ако обича да строи - легата са идеални...
ако обича да прави нещо с ръцете си - всякакви пластелинени, моделинени комплекти, грънчарско колело
ако обича да играе на полицаи и т.н. нещо което си няма - пожарна кола, полицейски хиликоптер...
може и комплект за фокуси също Simple Smile

също ако е фен на някое филмче конкретно винаги може и тематични играчки с героите от филма.

просто първо определи с какво детето ти наистина обича да играе.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 18:08 от Angel_Dust

# 7
Ние сме на 4 г и половина и мисля че спокойно се вписвам в темата  Simple Smile
Нашите желания са Бакуган -  BakuGauntlet и писта на Hot Wheels. Някой има ли впечатлиния от тях??? Затруднена съм тъй като въобще незнам какво правят особено първата.  А за Пистата с водата ми се струва че ще тече и пръска навсякъде и направо ме  е страх да я поръчам.

# 8
Забравих да напиша, че най -   голямото желание му  е костюм на Зоро, вече сме го купили дори

# 9
От легото вече ми втръсна, имаме самолети, катери, пожарни, пистови колички, от книжки за сега нямаме нужда че имаме не само нашите но и на бате са в употреба та даже се дублират, грънчарско колело няма да купя- четох за него във форума и се уплаших да не затънем в глина в къщи, за рождения ден купихме бакогани комплект дето стават на робот, пластелини имаме и вече не сме толкова заинтересовани от тях, отдавна рисуваме и боядисваме и като погледна освен някаква писта то друго не остана, преди 2 години купихме барабанче-не го купувайте-това е наказание за родителите Sick, а също и китара-ужас, за детски лаптоп не си мисля, гледах ги но това въобще не е лаптоп-малкото много добре знае какво е лаптоп защото там си гледа част от филмите и чатиме с братовчедка му та не може да го залъжем с този дето го продават, уф сложно, много сложно е за нас когато дойде декември newsm78

# 10
  • София
лаптопа не е за залъгване Simple Smile моят син знае и компютър и лаптоп какво е...но неговият си е друго...всъщност са образователна играчка по-точно...

а нещо с дистанционно управление, сега рекламират едни колички с вакуум които следват лазере лъч и се катерят и по стени и по тавана Simple Smile около 80 лв обаче бяха. Ако мислиш, че ще е интерестно.

Някакви екшън фигурки (мот понеже не играе с такива неща и не познава гормити, спайдърмени, батмани и нинджи не се и замислям за подобни, но е вариант).
Електрически влак, писти, аутобани, гаражи, също са варианти...

Може да разгледаш играчките на нешанъл джиографик и подобни ако има изледователски накклонности....

Другото ако мислиш чее дорастнал - ТВ игра, плейстейшън или портативна някаква игра.

Общи условия

Активация на акаунт