Парфюмни размисли и страсти - 88

• 30 998
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А някоя добра душа, би ли обяснила на обучаващите се още  bowuu ,какво е шипърWhistling та да знам, харесва ли ми на мен или не?  Laughing

# 106
  • София
Заповядай кратко описание на шиприте и разновидностите им Флорален шипър и Плодов Шипър, както и представители   http://www.fragrantica.com/groups/chypre.html    bouquet (това за добре дошла, пък и да си защитя новопридобитата титла  Crazy )

# 107
Атти,ме е изпреварила Heart Eyes
Хубаво е да прочетеш,но имай предвид,че въпреки това няма да разбереш харесва ли ти или не,твърде различни са и дали харесваш даден шипър ще стане ясно само след тест на съответния аромат Peace

# 108
  • София
Мерси момичета, горе долу ми стана ясно.  Hug От тези парфюми обаче познавам само One Man Show, който е любим на баща ми и който даже му закупих за Коледа (как ще се зарадва, защото си мисли, че не го продават вече  Party).
П.П. Сега видях за Флоралните шипри и видях Chance, а в Плодовите - Mademoiselle, значи имам познайници .  Heart Eyes

# 109
П.П. Сега видях за Флоралните шипри и видях Chance, а в Плодовите - Mademoiselle, значи имам познайници .  Heart Eyes
Не тези не ги брои за шипри. Simple Smile

В момента пък същия го сравнявам с Пимент брилянт/Денси,много е хубав/,ама много пари бре ooooh! и все пак да си кажа,туй дето щях да го казвам-мислех че си приличат доста,но уви,нишовия печели....и все пак няма да си го взема,най-вече заради това,че супер рядко ще имам настроение за него.
Нали страшен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но наистина се носи само в подходящо настроение. Голямо шише и делба, това е  явно истината за тези скъпи парфюми, иначе е просто убийствено,особено при големи количества. Hug

# 110
  • София
мацки, хелп  Praynig

на Черния кристал много ли се различават ЕдП и ЕдТ .. видях дъното на една отливка (ЕдП) и е ясно, че ще се купува, но се чудя на коя версия да се спра  newsm78

# 111
  • Sofia
Разликата е незначителна, дотолкова, че не съм сигурна дали не си я внушавам.  Grinning

# 112
мацки, хелп  Praynig
на Черния кристал много ли се различават ЕдП и ЕдТ .. видях дъното на една отливка (ЕдП) и е ясно, че ще се купува, но се чудя на коя версия да се спра  newsm78
Вземи си ЕДТ на добра цена и то малко количество, защото този парфюм омръзва много. 30 мл. ги влача от две зими. Hug

# 113
  • София
Лелее,колко сте изписали....
Да се отчета по темата- мъжки и унисекс парфюми не ме блазнят, не ползвам и за сега нямам подобни намерения . Но за това пък, в повечето случаи  избирам сама  парфюмите на ЛМ-от което се подразбира, че съм тотален егоист Crazy Но  до сега рекламация или недоволство не е имало,което пък  значи, че добре се справям. Mr. Green  Лошото е,че в последно време се подхвърлят намеци ,относно  разнообразието в моя полза- което не било честно.  newsm78
Та в тази връзка и понеже съм добро момиче, днес съм капнала от виалче и  изучавам  ей този: http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-Uomo-1039.html На първо четене ми допада и мисля да го зарадвам тези дни. Laughing
За сметка на това, съм разочарована от Баба Виви  и  Палавата Алиса – няма никаква провокация,няма  интрига  cry Същата скука като SinGarden. ,че и удивително ми  прилича  на него.  Но ще и дам още един шанс, преди да отиде в размените! Просто класическият  Будоар си остава  the best, поне за мен!

Ели, аз съм за edt Peace

# 114
  • София
благодаря на всички за бързата реакция  Heart Eyes ще ви се доверя  Hug

# 115
Станахте ми много симпатични с коментарите тук Wink Ще си позволя да се запиша и да следя темата  Wink

# 116
Здравейте,аз да си кажа,че мъжки парфюми харесвам само на мъжка кожа и то не на всяка Mr. Green
Унисекс аромати-същото.Дори и намек на мъжка нотка може да ме накара да помазя харесван за мен парфюм.

# 117
Преди малко зарових нос в едно старо шишенце от отливка. Много прилепчиво това Идоле, по дяволите Laughing

# 118
Преди малко зарових нос в едно старо шишенце от отливка. Много прилепчиво това Идоле, по дяволите Laughing
Смарти,носих го миналата седмица и доста нахално се държеше,но на мен пък това ми харесва. CrazyВ топлото време не ми стоеше така натрапчиво.

# 119
Момичета имам нужда от хелп при избор на Jadore  Simple Smile
Наскоро го открих и сега хем го искам, хем съм леко объркана от многобройните му варияции. Единственото в което съм сигурна, е че предпочитам едп първия вариянт пред този най-новия Jadore, който са пуснали едт е май и само 50мл (двата са ми много различни - почват съвсем различно, като новия ми е даже малко гаден в началото, развиват се до един момент в които са почти идентични и след това пак стават доста различни поне за мен, но много приятни и двата)
Все още не съм тествала парфюм абсолюта, едт-то и летния вариянт, които съм виждала че има на живо, а да не говорим за едк и пп които видях че има в нета. Общо взето съм в шах, помагайте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт