Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 000
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • виртуално
имала съм EDP и Абсолю - според мен няма разлика

лично аз бих купила класическото EDP  Peace

# 121
В момента пък същия го сравнявам с Пимент брилянт/Денси,много е хубав/,ама много пари бре ooooh! и все пак да си кажа,туй дето щях да го казвам-мислех че си приличат доста,но уви,нишовия печели....и все пак няма да си го взема,най-вече заради това,че супер рядко ще имам настроение за него.
Нали страшен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но наистина се носи само в подходящо настроение. Голямо шише и делба, това е  явно истината за тези скъпи парфюми, иначе е просто убийствено,особено при големи количества. Hug

Денси,то хубаво,ама нали се сещаш,че при делба единия все ще е ощетен откъм бутилка,а и ние да не сме с по два парфюма,че да не се притесняваме за някаква отливка дето може да се развали Rolling Eyes Laughing

Но пък не мога да му отрека интересното развитие,макар че лютата чушка при мен не е чак толков люта,но пък като поулегне ми мирише на домашен шоколад,не купешки,а този който майка ми правеше в една огромна купа,а с брат ми изяждахме за половин час Heart Eyes
Ще си измажа виалчето с кеф Crazy

# 122
В момента пък същия го сравнявам с Пимент брилянт/Денси,много е хубав/,ама много пари бре ooooh! и все пак да си кажа,туй дето щях да го казвам-мислех че си приличат доста,но уви,нишовия печели....и все пак няма да си го взема,най-вече заради това,че супер рядко ще имам настроение за него.
Нали страшен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но наистина се носи само в подходящо настроение. Голямо шише и делба, това е  явно истината за тези скъпи парфюми, иначе е просто убийствено,особено при големи количества. Hug

Денси,то хубаво,ама нали се сещаш,че при делба единия все ще е ощетен откъм бутилка,а и ние да не сме с по два парфюма,че да не се притесняваме за някаква отливка дето може да се развали Rolling Eyes Laughing

Но пък не мога да му отрека интересното развитие,макар че лютата чушка при мен не е чак толков люта,но пък като поулегне ми мирише на домашен шоколад,не купешки,а този който майка ми правеше в една огромна купа,а с брат ми изяждахме за половин час Heart Eyes
Ще си измажа виалчето с кеф Crazy
Честно да ти кажа "дреме ми" за бутилката. Mr. Green Whistling Отливките, малките, са едно от най-добрите неща за притежание на редки и скъпи аромати. Те трудно вървят и иначе цялата бутилка рано или късно отива в боклука.
Лютото чили е много силно при директно напръскване няколко пъти. При мазане е по-слабо. Шоколада е така както си  представям да са го правили едно време индианците, родителите на домашния горещ шоколад.

# 123
Ламята, и аз споделям мнението на Рапунцел - бих се спряла на класическия ЕДП. Него имам и съм го сравнявала с ЕДТ и летния вариант. За мен ЕДП е по-гъст/плътен от ЕДТ и по-малко флорален от летния.

ПП: Спам е , но не мога да се сдържа - подписа ти ме радва максимално  Heart Eyes Пристрастена съм към СН почти толкова колкото към парфюмите.

# 124
Ламята, и от мен един глас за ЕДП версията  Peace
Този новия http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/J-Adore-L-Or-10371.html също е много хубав, но 50мл са над 200лв  Money а и няма много общо с класическата версия.

# 125

Честно да ти кажа "дреме ми" за бутилката. Mr. Green Whistling Отливките, малките, са едно от най-добрите неща за притежание на редки и скъпи аромати. Те трудно вървят и иначе цялата бутилка рано или късно отива в боклука.
Лютото чили е много силно при директно напръскване няколко пъти. При мазане е по-слабо. Шоколада е така както си  представям да са го правили едно време индианците, родителите на домашния горещ шоколад.
Даааа,при пръскане винаги е различно,както и всички останали парфюми Wink
Ако са 10-20мл отливка е ок,ама повече доста често трябва да го пръскам,за да не се развали,пък като знам до някои колко често стигам,на 6 месеца я се сетя веднъж,я не Laughing
За шоколада-старото сухо мляко,старото какао се неповторими,пробвала съм с новите,но не е същия вкус и аромат.....ще обърнем темата на готварска Laughing

# 126
Какво е спасението при развален пулвелизатор  Sad ? Ясно, че ще се отлива, ама как точно, някой може ли да сподели как да си спестя най-много от скъпоценното Шанс-че  Tired

# 127
Някой вече пробва ли новата Нина?
Nina Ricci Nina L'Elixir Eau de Parfum

# 128
Какво е спасението при развален пулвелизатор  Sad ? Ясно, че ще се отлива, ама как точно, някой може ли да сподели как да си спестя най-много от скъпоценното Шанс-че  Tired
Какво точно му е развалено? Опитай преди всичко друго да махнеш капачето, което пръска и да вкараш в тръбичката игла със спринцовка и за изтелиш въздух.

# 129
Ламята къде в нета има пп на Jadore???? Shocked

# 130
  • Балчик
Тук по темата не мгоа да се включа- изобщо не използвам мъжки аромати. Но ми хрумна като идея за следващата тема евентулно да си признаем, кой си е направил подарък "от мен- за мен" и кой аромат си е подарил за празниците. Simple Smile

# 131
  • Враца
Аз също не ползвам мъжки аромати, може би ме съблазнява "1 милион" - Пако Рабан,
но трябва първо да го разнося и тогава бих си го купила.  Peace

Понякога си пръскам от Ейнджълите на мъжа ми.

# 132
  • Германия
Гагче, това което е посъветвала Денси го пробвах преди два дни на една Хелена Рубинщайн. Работи.

Джемма, добра идея. Атти да ни поискаш подробен отчет по-нататък.

Аз съм обхваната от творческо вдъхновение и цял ден снимам.

Един специален реверанс към Асинка.
Един също специален към Смарти, въпреки, че тя харесва само J´Aime (La Perla). Цветната версия в синия флакон е несравнимо по-добра за мен. Много ефирна, чак ме е страх да не се счупи от крехкост въздухът около мен.

# 133
Леле, Наталка, да си окича крилца?  angel008 Joy Hug

Имам нова любов. Heart Eyes Ама и дилема. Thinking Влюбих се, колкото и необичайно да е за моя "префинен" вкус, в Angel Garden Of Stars - Violette Angel. Обаче... не ми е достатъчно мощен. Пробвала съм и някой от другите градински Ангели, ама не помня кой и колко ми хареса. А класическият Ангел съм отбягвала съзнателно с мисълта, че е твърде сладък. Този, Волетовия, ми харесва, защото усещам някаква горчивина в него, като от горчив бадем, която компенсира сладостта и ми е много хубав! Обаче искам повече мощ. Та, въпросът ми е - до колко си приличат Градинските и Класическият Ангел и дали вторият би могъл да замести Виолетовия. За неговата мощност е ясно, но ако сладостта преобладава, не -благодаря. И ако градинските си приличат помежду си, кой от тях е най-мощен? Искам "горчив" Ангел.

# 134
Натали, благодаря Heart Eyes Тъкмо се чудех онзи ден за този, че така и не успях да го тествам...
Ефирен като полъх на пролетен бриз, или ефирен тип "наври ми тез цветя в носа". Ако е нещо по средата, ще се вземем Flutter

Общи условия

Активация на акаунт