Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 005
  • 724
  •   2
Отговори
# 135
goddess, densi казвайте веднага кой е този парфюм с мирис на домашен шоколад и има ли шанс да се докопам до тестер Crazy
Ах, старото какао... Имаше насипно почти същото в едно маазинче на пазара кирков допреди 2 години, трябва да намина пак оттам
Рапунцел,Оле, Алиена благодаря за мненията   bouquet За новия, не само цената е стряскаща - при мен началото му е твърде грубо, после се променя към много по-добро, но като цяло клесическия ми допада повече.

allexa27 и аз не знам къде го мернах, че голяма ровене е тези дни из сайтове, ако го мерна пак ще пиша.

Оле и мен подписа ми ме радва на макс, всеки път ги заглеждам момчетата като пиша Mr. Green

# 136
  • София
Бижу, мога да ти ги сервирам четирите за проба начело с О де Стар  Mr. Green Ми така де, да си избереш  Grinning

# 137
Виолетовият Ейнджъл ми е много слаб и отгоре на всичко изчезва от кожата доста бързичко. Размених го, защото просто не го усещах.
Моят фаворит е божуреният, макар че и розата не му отстъпва. Горчивина обаче не усещам и в двата последни, знам ли  Rolling Eyes
С риск да стана досадна ... След толкова парфюмни забежки пак се върнах към моята си Дона, на Лучано Сопрани. Е, няма друг парфюм, или поне никой не е измислил нещо по-добро , специално за моя вкус. Laughing

# 138
Бижу, мога да ти ги сервирам четирите за проба начело с О де Стар  Mr. Green Ми така де, да си избереш  Grinning
Супер!    bouquet О де стар не можах да го понеса... Tired

Виолетовият Ейнджъл ми е много слаб и отгоре на всичко изчезва от кожата доста бързичко. Размених го, защото просто не го усещах.
Моят фаворит е божуреният, макар че и розата не му отстъпва. Горчивина обаче не усещам и в двата последни, знам ли  Rolling Eyes
Емия, а във виолетовия усещаш ли горчивина?

# 139
Какво е спасението при развален пулвелизатор  Sad ? Ясно, че ще се отлива, ама как точно, някой може ли да сподели как да си спестя най-много от скъпоценното Шанс-че  Tired
Какво точно му е развалено? Опитай преди всичко друго да махнеш капачето, което пръска и да вкараш в тръбичката игла със спринцовка и за изтелиш въздух.

Ами, не пръска, ами плюе... и то по толкова мъничко, че едва усещам нещо, а два пъти повече изтича на струйка по бутилката  Sad
Значи казваш, пъхам спринцовката в дългото бяло нещо под пръскалцето и да всмукна? Дано се получи  Praynig   bouquet

# 140
Моят фаворит е божуреният, макар че и розата не му отстъпва. Горчивина обаче не усещам и в двата последни, знам ли  Rolling Eyes
Емия, а във виолетовия усещаш ли горчивина?
Не.
Може аз да греша, знам ли, но ми е твърде лек, слаб и ...заменяем някакси.
Мъчих го известно време, но не се получи.
Което не пречи да си има почитатели, вкусове различни.

# 141
  • София
И четирите Градински Ангела не са мощни. За мен Лили, Пеони и Розата се различават само във връхните си нотки, така както се различават летните Алиени един от друг и след това зазвучават еднакво. Виолетовият е единственият, който се дистанцира от групичката и има собствено мнение по въпроса като как трябва да изглежда Simple Smile Може би и затова го усещам най-дълго на себе си  Heart Eyes Пак казвам, че според мен имаш най-доброто от Градинските, което няма да попречи да ги тестваш, за да се убедиш Simple Smile

# 142
  • Sofia
Розата е най-присъствен от градинските.
Сладостта му е балансирана за моя вкус.

Божурът е една по-бледичка роза, Лилията разводнен класически Ангел.

# 143
На мен фаворит сред градинските ангели ми е La Rose Angel. Heart Eyes Наскоро свърших Божурения,без да му се радвам особено. Виолетковият го имах за кратко.На мен също  ми беше слаб,много бързо се сливаше с мен и спирах да го усещам.

# 144
Точно и с мен се слива и го долавям слабо, а толкова ми харесва, че искам облак. Ако е най-близко до Класическия Ангел, ще трябва да му се обръща специално внимание. Там поне спор за мощ няма. Laughing

# 145
Не че някой се е засилил да ми обяснява Laughing, но само да кажа, че открих какъв е проблема  bowuu. Благодаря на Денси, че ме възпря да преливам!  Hug
Запушено е било само самото пръскалце - онова мъничко кръгло нещичко от което излиза същинския парфюм. Зради тази малка гад, щях да си опропастя един от любимците. Сега ще взема от друг парфюм да му услужи. Нали няма да попречи на аромата, ако после го върна?

пп: при целите тези врътки по разкриването, някакси омеших Шанел 5, Шанс, 1881 Черути и малко Цветен воал, по пръстите на ръката ми и сега те миришат на Алюр Сенсуел  Shocked Crazy

# 146
Какво е спасението при развален пулвелизатор  Sad ? Ясно, че ще се отлива, ама как точно, някой може ли да сподели как да си спестя най-много от скъпоценното Шанс-че  Tired
Какво точно му е развалено? Опитай преди всичко друго да махнеш капачето, което пръска и да вкараш в тръбичката игла със спринцовка и за изтелиш въздух.

Ами, не пръска, ами плюе... и то по толкова мъничко, че едва усещам нещо, а два пъти повече изтича на струйка по бутилката  Sad
Значи казваш, пъхам спринцовката в дългото бяло нещо под пръскалцето и да всмукна? Дано се получи  Praynig   bouquet
Да и изсмуквай няколко пъти, хубаво. Пооправи ли се веднага отпръсквай в друго шише. Веднъж заразваляло се пръскало рядко се оправя напълно.
п.п. Радвам се че си се справила. Hug

goddess, densi казвайте веднага кой е този парфюм с мирис на домашен шоколад и има ли шанс да се докопам до тестер Crazy
Ами той има горещ шоколад, но и много люто чили. Странен парфюм е Piment Brulant L Artisan Parfumeur.
Тестер не можеш да вземеш за съжаление. Нишов е и се намира само в един магазин в София.

# 147
  • Германия
Натали, благодаря Heart Eyes Тъкмо се чудех онзи ден за този, че така и не успях да го тествам...
Ефирен като полъх на пролетен бриз, или ефирен тип "наври ми тез цветя в носа". Ако е нещо по средата, ще се вземем Flutter

По средата е на тази твоя скАла. Непременно тествай! Hug Божур, божур, божууур...розов и бял, не червен.

ПП Кръстнице, не познавам нито един от градинските, но имам класическия Ангел. Отидох да напръскам, но знаех предварително какво ще кажа. Не ми сладни, не ми горчи, а ми е тръпчив. За мощта - октановото му число е 9 от 11 възможни.

ПП О, Гагче, ама твоят проблем е бил съвсем друг сега прочетох. При мен се счупи /сцепи през средата след изтърване/ самият пулвелизатор и аз просто дърпам със спринцовка. Страхотно си се справила.

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 22:29 от Natalie Nikol

# 148
ПП Кръстнице, не познавам нито един от градинските, но имам класическия Ангел. Отидох да напръскам, но знаех предварително какво ще кажа. Не ми сладни, не ми горчи, а ми е тръпчив. За мощта - октановото му число е 9 от 11 възможни.
Охххх, сърцето ми току що прескочи! Crazy Аз май искам Ангел... Tired

# 149
ПП О, Гагче, ама твоят проблем е бил съвсем друг сега прочетох. При мен се счупи /сцепи през средата след изтърване/ самият пулвелизатор и аз просто дърпам със спринцовка. Страхотно си се справила.

Ох, твоето си е било трудна задача  ooooh!
При мен си беше чист късмет!...и Денси  Wink Laughing
Много съм щастлива, че спасих парфюмчо  Party

Общи условия

Активация на акаунт