Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 025
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Мерси densi, жалко че няма как да се тества тук:(
Разтърсих се и попаднах на този сайт, от който може да се поръчват пробички:
http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=15221
Моля някой ако е поръчвал да каже как седят нещата, доколкото видях цената на доставка по пощата е $5, а на пробичка $3, малко скъпичко идва за едното опитване, но като съм шоколадов фен може и да си струва Thinking
Имам шампоан,сапун и маска за коса с шоколад Heart Eyes ooooh!
Денси още едно питане - в магазина където го продават дали има шанс да продават пробички?

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 00:17 от Ламята

# 151
  • Германия
Разтърсих се и пападнях на този сайт от който може да се поръчват пробички:
Моля някой ако е поръчвал да каже как седят нещата, доколкото видях цената на доставка по пощата е $5, а на пробичка $3, малко скъпичко идва за едното опитване, но като съм шоколадов фен може и да си струва Thinking
Денси още едно питане - в магазина където го продават дали има шанс да продават пробички?

Ламята, със сигурност Денси ще отговори, но да си кажа и аз. Поръчвам често от този сайт, коректни са. Проблемът с техните пробички е, се са 0.7 мл., ако си обърнала внимание. Лично на мен това количество ми е недостатъчно да покрия и един сантим от голямата си покривна площ. Само два пъти си играх на пробички от техните, и после минах на цели флакони. И мен ме интересува този магазин, като си идвам в БГ, но се надявам Денси лично да ме заведе Peace

# 152
Видях колко е, но да си призная 0.7 мл нищо не ми говори Rolling Eyes
Надявах се да става поне за два пъти да го понося, а така както го казваш звучи все едно и за едно носене не става Confused
Явно няма да има смисъл, аз и да го харесам като аромат, ако поне два пъти не го разходя не мога да преценя става ли за мен, а са ми много парички да го купя и да не знам какво да го правя Sad

Edit: аз съм всъшност доста икономична с парфюмите, по едно или две(зависи колко е силен парфюма) пръскания на китките, зад ушите  и понякога на ямката, хм, не прозвуча икономично Thinking
Дали ще стигне 0.7 мл за две носения Praynig

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 00:27 от Ламята

# 153
  • при морето
Виолетовият Ейнджъл ми е много слаб и отгоре на всичко изчезва от кожата доста бързичко. Размених го, защото просто не го усещах.
Моят фаворит е божуреният, макар че и розата не му отстъпва. Горчивина обаче не усещам и в двата последни, знам ли  Rolling Eyes
С риск да стана досадна ... След толкова парфюмни забежки пак се върнах към моята си Дона, на Лучано Сопрани. Е, няма друг парфюм, или поне никой не е измислил нещо по-добро , специално за моя вкус. Laughing
Хм,хм,казано от теб си звучи интригуващо това Сопрани... Thinking
Дали ще ти е проблемче да ми го опишеш,и дали е от моите изобщо?
Ех,значи,ето ти нова беля,тъкмо се бях кротнала. Rolling Eyes

# 154
  • Германия
Видях колко е, но да си призная 0.7 мл нищо не ми говори Rolling Eyes
Надявах се да става поне за два пъти да го понося, а така както го казваш звучи все едно и за едно носене не става Confused
Явно няма да има смисъл, аз и да го харесам като аромат, ако поне два пъти не го разходя не мога да преценя става ли за мен, а са ми много парички да го купя и да не знам какво да го правя Sad

Edit: аз съм всъшност доста икономична с парфюмите, по едно или две(зависи колко е силен парфюма) пръскания на китките, зад ушите  и понякога на ямката, хм, не прозвуча икономично Thinking
Дали ще стигне 0.7 мл за две носения Praynig

Сравнено с моите разхищения, твоето звучи спестовно. Hug Дори обаче при такава пестеливост не вярвам да успееш да придобиеш реални впечатления от 0.7 мл. Това е точно една капка, поразлята настрани и ако не дай си Боже леко си разместила посоката на пръскане, половината отива във въздуха и край. Обикаляла съм като котарак да душа наоколо. Не съм аптекар, но ми се струва, че реално изпращат 0.5 мл. Спасението ти е някоя парфюмна среща. Нашите феи ги организират редовно и ги обявяват в темата. Тогава можеш да припомниш някой, ако го има да го донесе. Аз лично смятам да поръчвам на сляпо, много интересности се изприказваха за това ухание.

# 155
Аз съм обхваната от творческо вдъхновение и цял ден снимам.

Един специален реверанс към Асинка.
Ооо, благодаря ти  Wink А това Ноа леко сменило цвета Laughing
И като се замисля мислех днес сутринта да го слагам, но заложих на друго (с малкия сме у дома болен .......и не ми е много кеф)

# 156
Топ 7 дамски аромата за зима 2010-2011 Thinking Пак съм извън класацията...

Асинка, оздравявайте! spoko

# 157
  • София

Аз искам Лола и Дейзи, ама...

# 158
Бижу, така като гледам бая сме извън класацията (ясно е, че ги пишат по поръчка тия глупости Laughing)

Аси, оздравявайте  Hug

Вече разбрах какъв е номера на Идолето- само в студ. Толкова е хард, но същевременно красив. (за едп говоря)

# 159
  • София
И аз не се класирам в "представителната извадка" Simple Smile Но е смешно, защото е писано от мъж, явно поръчково, някои от ароматите не съм ги чувала изобщо, а и не виждам кой от тях е зимен - розова диня, ябълка, майска роза, портокалов цвят... къде е зимата? Освен това се чувствам лично засегната, когато журналист с претенции напише нещо от рода на "стериотип"  Laughing

# 160
Ами ако махнем Twirl и Very Hollywood, които просто не познавам, никой от другите не ми е зимен! Thinking Ма като им гледам пирамидите и на тия двата, са от зимни по-зимни Mr. Green

Снощи пръснах на едната ръка от Виолетовия ангел, а на другата Иносент и Ангела е тук, а от Иносент няма и следа! Rolling Eyes

И от утре - всички с татуси на любимите парфюми на врата! Mr. Green

# 161
  • София
Че аз да не съм жираф?!?!?  Crossing Arms
 Joy

# 162
Това с татусите е лудост..представям си някои от момичетата тук, които имат по над сто парфюма. Че то едно тяло няма да им стигне!
 Laughing Иначе е добра ПР хрумка на Риана, дано татуировката е временна. Laughing

Много моля за малко мнения за Intuition на Ести. Praynig

# 163
Разтърсих се и попаднах на този сайт, от който може да се поръчват пробички:
Не се продават, а направо ги дават за проба ако има.. Магазина е The Circle и там можеш да пробваш всичко което искаш. Много са любезни и отзивчиви и за пръскане и за проби.

Натали, кога ще те заведа? Хайде идвай си! Hug  bouquet Ако ли не ние с любимия идваме при вас и ти ще ме водиш.

# 164
  • Германия
Освен това се чувствам лично засегната, когато журналист с претенции напише нещо от рода на "стериотип"  Laughing

Много странно, но и аз се почувствах някак неудобно. И аз пиша подобни описания, но ме води винаги идеята да избягам от шаблона на изказа. Доколко успявам не е толкова важно, защото не съм с претенции. Тук обаче е различно. Много моля всички колежки филоложки /Ели, Зимната фея....... Hug Hug/ в темата, да ми обяснят как е правилно да се изпише:"дървесни" или "дървестни" аромати.  Аз съм със западни филологии и от години не живея в БГ  Embarassed, не бих искала да се излагам повече. Нашето Рени  Hug, което много ми липсва в темата и то винаги пише "дървестни" като журналиста от статията. Така ли е правилно и откъде идва "т" след като в корена на лексемата го няма, как се появява при производните.

Денсинка, стягайте куфарите. Добре сте ми дошли!! То Атти и Кръстницата, трудни Мари, ама вие сте по-мобилни.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт