Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 032
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Че аз да не съм жираф?!?!?  Crossing Arms
 Joy
hahaha thumbsup

Аз казах само любимите, ама при теб и това е сложно! Crazy

# 166
  • Враца
"дървесни" е правилно , защото иначе Деян Неделчев щеше да пее:
"от икебана дървесТата ги боли"
каква по-добра проверка от тази hahaha

Joy Joy Joy

# 167
Много моля за малко мнения за Intuition на Ести. Praynig
Задължително тествай!!! На моята кожа това мирише на дивисил!  ooooh! Имам и свидетели Laughing

Разбира се, че е дървесни, а не дървесТни, както и пораснал, а не порасТнал, ама... няма да се правя на учителка сега!

# 168
  • Германия
"дървесни" е правилно , защото иначе Деян Неделчев щеше да пее:
"от икебана дървесТата ги боли"
каква по-добра проверка от тази hahaha

Joy Joy Joy

Мерси, Вили, не знам кой е Деян Неделчев и песента му не съм чувала, но и аз правя тази елементарна проверка, пък ...

Наистина мислех, че повредата е в моя телевизор, успокоих се.

# 169
  • София
Твоята кожа е в състояние да изкара мерудия и от най-неподозираното място  Laughing

Натали, правилното е дървесни - дървесен. Същото е в "порасна", но "да порасте" или "да порасне". Не съм филолог, но съм учила, че не може да има съчетание "стн" в тези думи, едното отпада (сори за спама, но беше предизвикан Simple Smile Уверявам те и настоятелно те убеждавам, че няма нужда да търсиш тази песен, просто е безумие  Crazy ).

Смарти, скромното ми мнение е, че няма да ти хареса Интуишън. Нежен, цветен и мек шипър, много елегантен и много променлив спрямо индивидуалната химия. Наистина тест  Peace

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 10:44 от Атти

# 170
Смарти, скромното ми мнение е, че няма да ти хареса Интуишън. Нежен, цветен и мек шипър, много елегантен и много променлив спрямо индивидуалната химия.
Атти, как Intuition шипър бре! Shocked Та той е някакъв цветно тревист полъх!!! Де тая елегантност в него, а пък колко променлив може да е един дивисил!? Thinking

# 171
Какво е спасението при развален пулвелизатор  Sad ? Ясно, че ще се отлива, ама как точно, някой може ли да сподели как да си спестя най-много от скъпоценното Шанс-че  Tired

Виждам сродна душа при Шанс-а Mr. Green
Тъй като от известно време ми е фаворит, наред с експериментите винаги имам задължително Шанс.
Та в този ред на мисли си купих шишенце за дамска чанта и сега купувам само пълнители за него - 3х20мл. Всяка опаковка нови пълнители имат и по един нов пулверизатор  Peace

# 172
Момичета,тестера на Абсолю с капачка ли е newsm78 ако не е капачката от 50мл дали става на 75мл

пп.Може ли да кажете нещо за Фенди Теорема Легеро Praynig

# 173
Вече разбрах какъв е номера на Идолето- само в студ. Толкова е хард, но същевременно красив. (за едп говоря)

Да,само в студ,иначе част от чара му си отива.
И аз го обичам този нахалник! Laughing

# 174
  • София
Атти, как Intuition шипър бре! Shocked Та той е някакъв цветно тревист полъх!!! Де тая елегантност в него, а пък колко променлив може да е един дивисил!? Thinking
Ами при мен това излиза  Thinking За сметка на него съм лишена от дивисила обаче  Grinning Треви изобщо не ми се показват, аз толкова мразя, че веднага бих ги идентифицирала. Иначе да, цветя, цветя много.

Годес, аз съм поръчвала тестер Абсолю 75 мл, но и до днес не съм убедена дали наистина беше тестер или ми доставиха продукт на цената на тестера, защото си беше с черната кутийка и с капачка, а това ми се е случвало неведнъж от един сайт - понякога обявеното като тестер си е продукт, но примерно с отрязан капак на кутията или нещо такова.

# 175
Момичета, събудихте лИбипитството ми. Ще го тествам тоз ми ти магданоз, да видим при мен какво ще избие Sunglasses Laughing

# 176
Благодаря,Атти  bouquet
Май ще рискувам,че имам само някакви мижави 7-8мл,а този парфюм много го харесвам и сега си го кътам,въпреки че не се държи както очаквам от него,искам го пак.
Забелязах тенденция някаква при мен,че нищо ново не ми грабва вниманието,а наблягам напоследък на стари и изпитани аромати,изключвам нишовите те са друга бира Wink

пп.Смарти,нищо впечатляващо,цветно парфюмче и толкова.

# 177
Момичета, събудихте лИбипитството ми. Ще го тествам тоз ми ти магданоз, да видим при мен какво ще избие Sunglasses Laughing

За мен е прелестен и мъжете лепят на него като пчели на мед Mr. Green Тестван вече в голяма компания Wink
Шипър-не.Цветя,цветя,но полъхващи,не се натрапва,носи се много приятно във въздуха.

# 178
  • София
Момичета, моля да ми опишете L Lolita Lempicka! Praynig Смомням си преди време, че ми беше харесала някоя Лолита, ама дали беше тази? newsm78 Или е бил Корала, че много са им еднакви шишенцата.  Rolling Eyes Нещо общо с Пренцесата на Вера Уанг ? Flutter Бижу?  Hug

# 179
Шипър-не.Цветя,цветя,но полъхващи,не се натрапва,носи се много приятно във въздуха.
Точно, че даже не е и обявен като шипър, а  и нищо шипрово не намирам в него, затова толкова се впечатлих! Rolling Eyes

Момичета, моля да ми опишете L Lolita Lempicka! Praynig  Бижу?  Hug
Ванилия, ванилия, ванилия. Laughing Лепнеща от сладко ванилия. Това е за мен. Blush

Общи условия

Активация на акаунт