Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 087
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мерси!  Hug Обичам ванилия!  Mr. Green Ще трябва да ги съпоставя на двете китки.  Peace
А, и понеже гледам , че за шоколад говорите, да ви споделя,че в Avon TTA Gold се усеща много шоколад.  Peace И ванилия.  Mr. Green (макар да сте фенове на по-скъпите парфюми, на някой може да му допадне)  Peace

# 181
Natalie Nikol, мерси че навреме ме спря да поръчам, явно няма да стане, ще се разходя до The Circle щом Денси казва че дават за проба, дано да имат.
kashmir,  за Avon TTA Gold като каза много шоколад веднага наострих уши, но като добави ванилията и посърнах Sad Аз нея в много малки количества я понасям, леко да е в повече и ми прилошава.

hahaha hahaha
"от икебана дървесТата ги боли"
 Joy Joy Joy

# 182
  • София
изпуснала съм ви,  но не съвсем - и аз цяла сутрин се занимавах с дървеса  hahaha ама от тия, 'дето и за чеп за зеле не стават  #Cussing out

както и да е, по дървесната тема - Натали, на това му се казва "стремеж към хиперкоректност".. по същата причина ще срещнеш интерпретации на познати думи - "Здран", "сваДба" и др. такива.. хората си мислят, че в това което чуват нещо не е наред, и си го коригират  hahaha и докато пишейки лежерно във форума може и да сгрешиш (на да "Згрешиш"  Naughty), в журналистически писания вече не само дразни, ами и издава липса на професионализъм (хубаво, не знаеш, или не подозираш, ами пусне поне един спелчекър Crossing Arms)

да не съм съвсем офф, да се похваля, отстрелях днес няколко отдавна чакани парчета, вкл. Емпорио Армани Леи, Черния кристал и Роша Абсолю (Годесче, ние с теб пак под ръка в тандем  Hug)
но пък беше изчерпан Клое Интенс докато се наканя, и сега си хапя д***то 'що се мотах толкова smile3514

# 183
  • Германия
Мерси!  Hug Обичам ванилия!  Mr. Green Ще трябва да ги съпоставя на двете китки.  Peace
А, и понеже гледам , че за шоколад говорите, да ви споделя,че в Avon TTA Gold се усеща много шоколад.  Peace И ванилия.  Mr. Green (макар да сте фенове на по-скъпите парфюми, на някой може да му допадне)  Peace

Аз веднага си отбелязвам твоето предложение и благодаря! Фен съм на всякакви парфюми, независимо от цената. Ако открия в един супермаркет, парфюм за шир потреба, който ме лови, без предразсъдъци ще го разхождам нагоре и надолу. Не ми се е случвало досега, но може и това да стане. За жалост качественият аромат си държи цената. При Avon обаче, макар да познавам много малко от техните заглавия, наблюдавам еволюция в прогресия. Някой от нас скоро беше писал, че всичките им аромати си приличат, /май Зимната фея беше/, и сигурно е така. Герлен си имат основа Герлениада, на (Х)ермес подложката е също обща и ги разпознавам без да гледам заглавие /съм си я кръстила вече (Х)ермениада/, на Ейвън ще е тогава Ейвъниада. Много приятно ме гъделичкат на тази марка флаконите, нищо че са копия на по-скъпите. Новият In Bloom е копие на флакона на Insolence, Wish of....за каквото-се-сетиш там серията  си е жив Шанс Шанелов и т.н., но поне не правят кичозни неща. Не, че и аз като Ренката не бих ползвала любим аромат от кофичка за кисело мляко, но удоволствието е по-пълно и за повече сетива при стилния флакон.

Ели, честити придобивки. Този Armani ми е много симпатично луксозен и си го нося с удоволствие след вана. Настройва ме дейно и като съм с него съм много мобилизирана, свършвам два пъти повече работни обеми.

ПП Ели, от какво е това преображение "здран". Не се сещам за дума, която да се изопачи по такъв невъзможен начин?

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 16:33 от Natalie Nikol

# 184
тестерът на Абсолю е с капачка
Интуишън грам хич и изобщо не е шипър - елегантен цветен парфюм е за мен - идеален за пролет-есен

пп два дни не съм влизала и не мога да ви изчета  Grinning

# 185
  • София
Natalie Nikol , дано ти допадне.  Hug Много топъл и вкусен парфюм.  Mr. Green И много траен.  Peace
Някой друг да изкаже мнение за L Lolita Lempicka? Rolling Eyes

# 186
Natalie Nikol , дано ти допадне.  Hug Много топъл и вкусен парфюм.  Mr. Green И много траен.  Peace
Някой друг да изкаже мнение за L Lolita Lempicka? Rolling Eyes
Много суха, изчистена от химически аромати ванилия. С малко канела. Хубав гурме аромат, подходящ за идващите празници. Повечето хора го харесват много и е доста купуван. За мен единствения носим от бранда. Другите са ми неприятни и супер химически. Си Лолита е хубав, но също има химическата нотка.

# 187
Момичета, благодаря за мненията за Интуишъна Heart Eyes

# 188
Благодаря на всички, които дадоха мнение за 24 Ф   bouquet /малко поразбуних духовете май:) Сега, срам-не срам ще си призная, че отказах поръчката  Blush /колкото и да ме влекат 'хазартните' поръчки, тоя път се поуплаших и реших да не рискувам.../
Годес, имам я Теоремата легеро, но никак не ме бива в разчленяването по съставки, аз лично я харесвам, подправкова и някак леко сладко-свежа я усещам /що за описание дадох?!/. Отначало ми беше много странна и даже се бях засилила да я разменям, добре, че се вразумих, сега много ме радва. В такова време се държи доста добре / мисля, че Алекса може да помогне тука с по-адекватен отговор  Wink /
В парфюми-шоп скоро я гледах на доста добра цена...

# 189
Момичета,какво ще кажете за THE BEAT BURBERRY edp/изпадна ми на изгодна цена,та се чудя newsm78,не го познавам като аромат/

# 190
Благодаря на всички, които дадоха мнение за 24 Ф   bouquet /малко поразбуних духовете май:) Сега, срам-не срам ще си призная, че отказах поръчката  Blush /колкото и да ме влекат 'хазартните' поръчки, тоя път се поуплаших и реших да не рискувам.../
Годес, имам я Теоремата легеро, но никак не ме бива в разчленяването по съставки, аз лично я харесвам, подправкова и някак леко сладко-свежа я усещам /що за описание дадох?!/. Отначало ми беше много странна и даже се бях засилила да я разменям, добре, че се вразумих, сега много ме радва. В такова време се държи доста добре / мисля, че Алекса може да помогне тука с по-адекватен отговор  Wink /
В парфюми-шоп скоро я гледах на доста добра цена...
Елфче,хубаво си направила за 24Ф,не е за насляпо Wink
Алекса мисля си пада по Теоремата,а тази Легеро/хубаво си е описанието,понякога това е достатъчно Hug/ и аз там я гледах,но се отказах Rolling Eyes

# 191
  • София
Момичета, имам две питания за Есенс на Нарцизо - подходящ ли е за зимата, защото го обмислям като поръчка "на сляпо" и прилича ли много на черния Нарцизо for her?

# 192
Момичета, имам две питания за Есенс на Нарцизо - подходящ ли е за зимата, защото го обмислям като поръчка "на сляпо" и прилича ли много на черния Нарцизо for her?
Подходящ е за всяко време,но аз съм зависима от него,така че сигурно моето мнение не се брои Laughing
Но със сигурност нямат нищо общо с другия на Нарцизо Peace

пп. Бубс, bouquet за Абсолю

# 193
  • София
flawerbomb , имам THE BEAT. Бях завладяна от аромата му на блотер, когато излезе. Купих си го и сега не го нося. "Седи" ми твърде спортен или може би сапунен, а това не го очаквах. Все не намирам повод и настроение, с които да го съчетая. Мисля го като летен аромат и почти съм сигурна, че в студа няма развитие.

# 194
  • София
goddess, благодаря за светкавичния отговор и вече с много задна дата да ти кажа, че в София на доста места попадам на Хот котюр, но edp- версията

Общи условия

Активация на акаунт