Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 129
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ако The Mall e молът на Стамболийски, срещата може да има още едно ново лице.  Ще се радвам да се запознаем   bouquet

за съжаление не е  - The Mall е този на Цариградско шосе с Карфур на приземния етаж Wink

а аз днес с огромно чудене заложих от рано сутринта на Органза ( Жасминовата) и нещо.........хм, отдавна не бях я слагала Thinking леко ме дразни, не ми носи усещането, което имах за нея дълги години, дали няма да се разделяме и с нея newsm78

# 601
Ако The Mall e молът на Стамболийски, срещата може да има още едно ново лице.  Ще се радвам да се запознаем   bouquet

Денси - току-що опаковах разни неща които ми попаднаха пред очите, надявам се да няма разлети неща в багажа (както винаги спретвам багажа в последния момент...)
Miss K, не се притеснявай за нищо. Аз те чакам с огромно нетърпение. Heart Eyes Hug  bouquet
Обичам парфюмните теми, защото ме срещнаха и сближиха с дами от цял свят, обичащи хубавите аромати и доста други неща. Да сте живи и здрави момичета! newsm51 Благодаря ви!

# 602
Ееех, какъв хубав Коледен подарък щеше да е една парфюмна среща с всички момичета, които живеят далеч. Party
Мислех днес да се пръсна с Невинния, дали студа ще го удуши? Rolling Eyes

# 603
  • София
Атти, права си! Назареното много прилича на Поем.   Grinning Само дето вторият е малко по изтънчен и фин..До смолите не съм стигнала още. Simple Smile

В този студ, аз няма да мога дойда,жалко! Весела среща!  Hug

# 604
  • Враца
Замислям се лееееко за един Инсоленс ..  newsm78

# 605
Замислям се лееееко за един Инсоленс ..  newsm78
Взимай,Вили,аз след като многократно го оплювах,накрая го преоткрих и ЛМ ми го взе за Коледа,доста е нахален и си мисля,че добре ще се държи при теб Heart Eyes

Много сте писали Grinning
Снощи се сдобих с малка отливка от ХО и сега имам за разнасяне,а гледам и сняг е паднал тази сутрин Close
Чудя се и Алюр сеншуал що съм го пуснала в размените,да взема да си го понося,пък после да му решавам съдбата. Wink

Емиа,прекрасно си го казала за парфюмната ни мания,при мен разликата е,че дори и с два парфюма като бях не ми се свидеха и пръсках по много,явно съм си разсипничка Laughing

# 606
Тъй-тъй, Силве, не бързай! Изпробвай сега в студа и после казвай тежката дума  Simple Smile

И аз имам разни неща, които са ми поомръзнали (или иначе казано, съм прекалила с тях в началото, когато съм ги придобила), като Елексира на Мерве, примерно. Януари месец 2008 с огромна радост си купих една 100-ца и до пролетта не го свалих от себе си  Mr. Green още имам едно кожено яке, което е здраво напоено и продължава да излъчва парфюма.
Тази зима само веднъж посегнах към него. Ама не си го давам. Все още ми харесва ужасно много, пък и е достатъчно скъп и труден за откриване, че да го търся пак (ако ми дойде друг акъл).

Маринска, Инсоленс и аз колко го заобикалях до сега... Обаче е нещо невероятно! Пълен разкош! Почитател съм на ЕДП версията  Peace

# 607
  • София
Фрагрантика я дава с пипер Rolling Eyes

Вече знам вълшебната думичка-ВАНИЛИЯ- и си всички започват да споделят Mr. Green
Благодаря ви ароматни Heart Eyes
Изчезвам,че закъснявам за парфюмната ни срещичка Wink

срещичка??.. в бс?.. и такова жиуотно ли има тук?  Blush  ..невежеството на начинаещия..  Cry

# 608
Ета,така и ще направя Peace Харесвам го АС,но някак цялото преекспониране на бранда ме дразни,изключение е допустимо само за Черния кашмир Heart Eyes цели 5 бутилки във всякакви разфасовки,задминах Бубс с нейния Кабошар Mr. Green

За Маринска ЕДП на Инсоленс и според мен,макар че аз  си паднах по ЕДТ-то Crazy

За скъпите парфюми също си мисля,че голяма част от тях си ги държим,защото освен че са скъпи ами са и трудно откриваеми и веднъж вече инвестирали в тях някак не ни се иска да ги загубим.

Вече знам вълшебната думичка-ВАНИЛИЯ- и си всички започват да споделят Mr. Green

срещичка??.. в бс?.. и такова жиуотно ли има тук?  Blush  ..невежеството на начинаещия..  Cry

И как да няма Laughing
Другия път да се класираш Crossing Arms Hug

# 609
  • София
Ета,така и ще направя Peace Харесвам го АС,но някак цялото преекспониране на бранда ме дразни,изключение е допустимо само за Черния кашмир Heart Eyes цели 5 бутилки във всякакви разфасовки,задминах Бубс с нейния Кабошар Mr. Green

За Маринска ЕДП на Инсоленс и според мен,макар че аз  си паднах по ЕДТ-то Crazy

За скъпите парфюми също си мисля,че голяма част от тях си ги държим,защото освен че са скъпи ами са и трудно откриваеми и веднъж вече инвестирали в тях някак не ни се иска да ги загубим.

И как да няма Laughing
Другия път да се класираш Crossing Arms Hug

ааа-обезателно! ако приемате зелени-зелени  Flutter
днес се омагъосах с Feerie-то сутринта в този сняг и сега ми е едно такова виолетовооо...   Rolling Eyes

# 610
Контеса,приемаме свежа кръвчица Laughing Heart Eyes  Hug
ще пиша като наближи следващата,а може и след няколко дни пак да има,че чакаме една софиянка и в нейна чест има вероятност пак да се съберем,макар и да незнам аз лично дали ще мога да се класирам Confused

# 611
... само за Черния кашмир Heart Eyes цели 5 бутилки във всякакви разфасовки,задминах Бубс с нейния Кабошар Mr. Green

Crossing Arms

и сега нова бутилка ли да търся  Rolling Eyes  Laughing

пп днес съм със 'сестричката' - Бялата кожа на Трусарди  Heart Eyes

# 612
М, то и аз колко се дърпах за Шанел... именно поради тази причина. Ама на хубавото няма как да кажеш, че не е  Simple Smile Дойде момент, в който се предадох!
Поне Сенсюел не е толкова масов, колкото първият Алюр или КМ  Peace

# 613
... само за Черния кашмир Heart Eyes цели 5 бутилки във всякакви разфасовки,задминах Бубс с нейния Кабошар Mr. Green

Crossing Arms

и сега нова бутилка ли да търся  Rolling Eyes  Laughing

пп днес съм със 'сестричката' - Бялата кожа на Трусарди  Heart Eyes
Joy моля те нека не се надпреварваме,че ще ме разсипеш Wink
ама ако искаш го искаш,давам ти го Mr. Green

Днес с Мис Диор Чери едп,ЛМ го хареса на мен миналата зима в един такъв сняг и днес в негова чест Grinning

# 614
  • Варна
Аз в чест на първия сняг във Варна - с Органза ендесанс. Много ме трови обаче, брех, повредих се нещо  Confused
Ако продължи в същия дух (дано е моментно), скъп не скъп, ще му се очертае път надалече.
АС още не съм се престрашила да нося тази година, имам някакви съпротиви към него, ама да видим. Май наистина единствения Шанел, който успявам да нося без да ме дразни неистово си остава Коромандел. То пък бива да съм анти-шанелска, ама толкова пък чак...

Общи условия

Активация на акаунт