Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 179
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
За Черния кашмир....не го давам,ако ще и 10 бутилки да ми се мотат вкъщи Mr. Green
Скръндзо! Mr. Green
Денси,май си на път да залюбиш Ангела. HugСлед теб е goddess наред,нищо че и го взех нейния! Laughing
Дай си ти Инсоленса на ТМ Mr. Green шъ дадеш,ама друг път Wink та и аз така,чичо Скруч не ми говори,ами ми крещи и ми се кара дори Twisted Evil

Никъв Ангел,нивгаш вече  Naughty

DeepRed,Есенс е перфектен наистина,когато всичко останало те дразни или ти тежи,затова казах по-назад,че за мен е целогодишен и даааа,аз също го асоциирам с чистота,невинност.....ама ние тук нали сме повредени Wink

# 211
Дай си ти Инсоленса на ТМ Mr. Green шъ дадеш,ама друг път Wink та и аз така,чичо Скруч не ми говори,ами ми крещи и ми се кара дори Twisted Evil

Да ти кажа честно странно ще ми е ММ да ми мирише на Инсоленс Joy,та затова ще си го задържа само за мен.Обаче с Черния кашмир ще експериментирам в най-скоро време. Wink

# 212
За Черния кашмир....не го давам,ако ще и 10 бутилки да ми се мотат вкъщи Mr. Green
Скръндзо! Mr. Green
Денси,май си на път да залюбиш Ангела. HugСлед теб е goddess наред,нищо че и го взех нейния! Laughing
Абе да го залюба не вярвам, аз съм го имала подарък огромен сет и го подарих. Крема за тяло измазах, той е върха. Но ме изненадва определено, че не усещам силно мухъла.
Аз харесвам повече ликьорената версия. По-мек е. Heart Eyes

# 213
  • София
да се изкажа и аз, последна от фен клуба Родригес  hahaha

Есънс муск и на мен ми е всесезонен, но на топло повече ми харесва как се развива..
откакто се позастуди предпочитам Есънс Муск - засега е перфектен, дано и големите студове не успеят да го "изядат"  Praynig

и двата обаче нямат нищо общо с Фор хър - ЕдТ, ЕдП и Муск .. прекрасни са, но в друга категория..

пристигна ми поръчката от вчера  newsm44 чак ме шашнаха колко са експедитивни  Shocked
единственият ми повод за страдание в случая е, че вече злоупотребих с Нежната отрова тази сутрин (понеже поръчах нова  smile3508) и няма шанс докато не взема душ да сложа нещо друго - а това ще стане чак довечера.. е, няма пълно щастие  smile3534

ПП. Натали, "здран" идва от "сдран"  Laughing
а иначе и аз не съм БГ филолог  Peace английски, или по-точно американски възпитаник съм  Hug но БГ все пак ми е майчин език, старая се да пиша грамотно и на него - доколко винаги успявам е друг въпрос  hahaha

# 214
Като заговорихте за Мюглер, тази сутрин установих, какво ме понадразва в Alien Sunnesence - много ми е монотонен, нищичко не изниква, не си отива, няма експлозия, интрига, нищичко  Tired ...

# 215
Някой пазарувал ли е от този сайт: http://parfumsbg.com/Thinking

# 216
да се изкажа и аз, последна от фен клуба Родригес  hahaha

Есънс муск и на мен ми е всесезонен, но на топло повече ми харесва как се развива..
откакто се позастуди предпочитам Есънс Муск - засега е перфектен, дано и големите студове не успеят да го "изядат"  Praynig

че вече злоупотребих с Нежната отрова тази сутрин (понеже поръчах нова  smile3508) и няма шанс докато не взема душ да сложа нещо друго - а това ще стане чак довечера.. е, няма пълно щастие  smile3534
Ох вие как ме влюбихте в този Муск с Годес. Crazy Уникален! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нося го непрекъснато, но шишето е огромно и не искам цяло.
Честита Отрова! Hug  bouquet

# 217
  • София
бульовче   , много ме запали с описанието за ванилия, канела и запалена пура!  Crazy Сега по обяд ще се напрускам само с Лолитата, та най-накрая да реша.  hahaha

Понеже не съм добра в описването на парфюми, да ви споделя това, което намерих за Avon TTA Gold, за който ви говорих:
Girls, I need to tell you something here. And it's about Today Tomorrow Always GOLD. I just didn't find it on the list that's why i decided to incorporate it into Diamond. I know nothing about the diamond, I'm sorry, but this GOLD is something of a goldmine. If you are pining after a Tom Ford fragrance or love Ricci Ricci from Nina...get this one instead. For the fraction of the price!! I got it for 7euros (well, it was a last chance to buy and, funnily, i liked it the way it smellt on the paper) :-)It's absolutely gorgeous. A little sweet smelling to my liking (use it sparingly), but takes you away, engulfs you, makes you feel delicious. I'd recommend it for going out or for serious seduction...on a night-out, not in the office...ha-ha. Anyway, for 7euros, it's worth adding it to your already overflowing collection, Avon fans and  non-Avon fans.

и

In my opinion, Gold is absolutely the best of all Avon fragrances. It's a very nice mix. After buying and using it, I lost my temptation for YSL Elle, Lacoste Femme and Lolita Lempicka fragrance, because Avon's Gold has them all in one and I am so satisfied!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 14:32 от kashmir

# 218
Похвал, похвал Flutter Един Ангел лети към мен! Heart Eyes Party

# 219
  • Norway
Бижу, честито!  Hug
И срам - не срам, ще кажа, че нямам представа как
мирише АНГЕЛ-а   Blush

Имам Eau de Star, Innocent и Innocent Secret, та да
питам аджеба, някой от трите доближава ли се до него?

# 220
  • София
Страхотно  Peace

Габка, О де Стар се доближава най-много от изброените до Ангела. Ако му се добави пачули в сериозно количество (абе да си го кажем - ако изтървеш кофата с пачулито вътре  Crazy ), си се получава Ейнджъл  Simple Smile

# 221
Ох,момичета,да ви споделя Grinning
Вече втори ден треска ме тресе и ме е завладял абсолютен егоизъм. Embarassed
Предната вечер открих,че любимецът ми Черния кашмир стои уникално секси на ЛМ и сега съм така свиди ми се,ама как ми се свиди,а как ухае на него  

На всичкото отгоре тази сутрин намерих Хот Котюр старата бутилка,разлика в аромата няма,но е много сладурска и бих я отнесла веднага,но чакам една 100-ца от новата и ще ми дойде в повечко количеството от него,иде ми да си оскубя косите вече  smile3511

А днес вече незнам с какво да се напръскам,от толкова много парфюми не мога да реша,искам с всичко наведнъж Crossing Arms

Споделих си,само вие сте в състояние да ме разберете Crazy

Силви, като толкова ти е в повече Хот Котюра, прехвърли ми го Simple Smile На мен няма да ми омръзне със сигурност Laughing

# 222
  • Norway
Страхотно  Peace

Габка, О де Стар се доближава най-много от изброените до Ангела. Ако му се добави пачули в сериозно количество (абе да си го кажем - ако изтървеш кофата с пачулито вътре  Crazy ), си се получава Ейнджъл  Simple Smile
Hug
Един дерт по-малко, О де Стар ми е достатъчен  Peace
Аз все още си чакам Шаламир ЕДТ и Тробъл  Tired

# 223
Жалко е че в парфюмериите не са наясно консултантките с това което предлагат
Преди малко питах за парфюми с дървесни нотки в парфюмерията в цум и ми казаха, че само wood имат. Казах си жалко на мен е нетраен ще търся дугаде. Преди да си тръгна обаче споменах Truth Calvin Klein като парфюм с такива нотки и твърдо ми казаха, че в него няма и в този момент разбрах, че и да имат други парфюми с желаните дървеса просто не знаят кои са те и няма как да ми ги предложат  Sad

Ето му пирамидата, да видите че не съм сбъркала пък, дървесен си е Crossing Arms
Truth Calvin Klein (2000)
by Calvin Klein
Type: Woody - Oriental

Fragrance notes
Lush Accord: Bamboo, Patchouli, Sapling, Vetiver, Wet Woods, White Peony, White Clover
Sensual Accord: Acacia Flower, Bio-Vanilla, Musks, Slik Tree Flower, Woods, White Amber

Truth doesn’t follow the usual Topnote, Heartnote, Basenotes structure. Instead it has two distinct accords: Lush and Sensual.

# 224
Е ти намери къде да питаш. Laughing Там консултантките се славят с нелюбезност и са обучени само да дебнат клиентите.
Какъв точно тип дървесен парфюм търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт