вече сигурно ви умразнаха моите постинги и теми. И след тази моя история http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542947.0
той се е зарекал да спасява бракът ни и то как: разбрах че се е обаждал и срещал с мои колеги да им се оплаква и говори глупости, на други от които ме ревнуваше уж приятелски ги кани на обед. И това са все хора, които познава покрай мен, покрай това, че се опитвах да създам за нас някакъв социален живот и да имаме познати.
А освен това е писал извинително писмо на бившата си жена, за болката която и причинил и колко зле се чувствал от това, чак сега след 6 години се сети да и се извини.
Не мога да повярвам, той наистина е решил да ме съсипе, както казваше а не че иска да спаси бракът ни. Каквито и проблеми да съм имала, никога ама никога не съм искала и не намирам за необходимо да стават достояние за колегите, а сега...
Има ли ли сте подобни случаи и как сте се справили? Благодаря за мненията
- ами чуди се „къде да го снесе“ и най лесно при нещо познато, поредната глупост на изоставен човек. Ако Тя го приеме ще ти го навре в очите колко много бъркаш че го изпускаш, виж как бившата бърза да го прибере. Демонстрации демонстрации ..... от глупави по глупави.
Дано наистина бързо приключи, но за целта ти трябва да предприемеш мерки, а не да чакаш и да отлагаш. Успех!