ужасът продължава...

• 3 442
  • 16
  •   1
Отговори
здравейте,
вече сигурно ви умразнаха моите постинги и теми. И след тази моя история http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542947.0
той се е зарекал да спасява бракът ни и то как: разбрах че се е обаждал и срещал с мои колеги да им се оплаква и говори глупости, на други от които ме ревнуваше уж приятелски ги кани на обед. И това са все хора, които познава покрай мен, покрай това, че се опитвах да създам за нас някакъв социален живот и да имаме познати.
А освен това е писал извинително писмо на бившата си жена, за болката която и причинил и колко зле се чувствал от това, чак сега след 6 години се сети да и се извини.
Не мога да повярвам, той наистина е решил да ме съсипе, както казваше а не че иска да спаси бракът ни. Каквито и проблеми да съм имала, никога ама никога не съм искала и не намирам за необходимо да стават достояние за колегите, а сега...
Има ли ли сте подобни случаи и как сте се справили? Благодаря за мненията

# 1
Оффф тоя да не е брат на БНД. За пореден път се убеждавам, че света е пълен със слабохарактерни мъже. Като ти чета темите вървиш по моите стъпки, за съжаление нищо хубаво не мога да ти кажа. И БНД ходеше да дрънка глупости наляво надясно, но аз реших че няма никакъв смисъл да разказвам на хората истината ( излишни циркове и обостряне на хорското внимание ), а и те бяха Мои приятели и много добре знаеха колко му е акъла. Ако си сериозен човек няма за какво да се притесняваш, той злепоставя единствено себе си.
Писмото до бившата   ooooh!  - ами чуди се „къде да го снесе“ и най лесно при нещо познато, поредната глупост на изоставен човек. Ако Тя го приеме ще ти го навре в очите колко много бъркаш че го изпускаш, виж как бившата бърза да го прибере. Демонстрации демонстрации ..... от глупави по глупави.
Как се справих аз - ами тотален игнор, не ме интересуваше какво прави, не давах ухо на приказките му, не му разрешавах да се доближава до мен. Той прави простотия след простотия, хората му се смееха зад гърба и в един момент се преоткри с една .... себеподобна и всичко приключи т.е. остави ме намира. И аз като теб се притеснявах, че хората казват „ на И...... мъжа направи това....„ , а не „ Н....... направи това“ и се срамувах, но в последствие разбрах че е било излишно да си късам нервите. Срама и излагането е единствено и само за негова сметка.
А това че ще те приказват и теб, примири се, хората обичат да се ровят в чуждото мръсно бельо, така можеш да разбереш кой е стойностен и от кой да се пазиш.
И накрая ще ти кажа, че всичко е до време и ако не се поддадеш на манипулациите му бързо ще приключи.    bouquet

# 2
  • София
Нали цнаете за амзонките мисля бяха, дето си живеели сами само жени, а ходели при мъжкото племе само за разплод и после аут! Мнооого са били прави! Напоследък се убеждавам!

# 3
Нали цнаете за амзонките мисля бяха, дето си живеели сами само жени, а ходели при мъжкото племе само за разплод и после аут! Мнооого са били прави! Напоследък се убеждавам!
чак пък толкова  Laughing Laughing
тенис мейкър, няма ли начин да промениш всичко - работа, местожителство, среда и просто да изчезнеш? Само така ще можеш да се отървеш от този човек и поразиите му... Ама и ти си се увъртяла... и сега само се обвиняваш... Където и да си, вероятно има начин за ново начало? Защото ми е трудно да повярвам на късмета да се открие със себеподобна и да те остави намира Crazy Дано наистина бързо приключи, но за целта ти трябва да предприемеш мерки, а не да чакаш и да отлагаш. Успех!

# 4
  • София
Стига бе, ще си сменя града, средата и живота заради едно мекотело. Ще дрънка, ще дрънка, пък ще му мине. А и честно казано, толкова ли ти е важно какво плямпа на колегите ти??
Най-точната стратегия е това, което е направила I.Hr - тотален игнор на него, никакви обяснения на тоя или оня - пускаш всичко по пързалката, все едно не се случва на теб.

# 5
  • София
Стига бе, ще си сменя града, средата и живота заради едно мекотело. Ще дрънка, ще дрънка, пък ще му мине. А и честно казано, толкова ли ти е важно какво плямпа на колегите ти??
Най-точната стратегия е това, което е направила I.Hr - тотален игнор на него, никакви обяснения на тоя или оня - пускаш всичко по пързалката, все едно не се случва на теб.

bouquet Успехът е гарантиран! Това от опит! Не само ще спре да плямпа, ами и ще се покрие за много време напред. Време, през което не само ще си стъпиш на краката, ами и ще имаш възможност да изградиш живота си така както ти харесва на теб. Успех!   bouquet

# 6

И само след няколко месеца тотален игнор ще прочетем нов пост "Ама той не се интересува от децата си и изобщо не се обажда и сеща да прати някой лев или попита как са". Сценария винаги е един и същ.

# 7
  • София
Значи за теб е едно и също да се интересува от децата си и да ходи да я черни пред колегите й? Щото иначе не виждам къде е смисъла на поста ти.

# 8
  • София
Значи за теб е едно и също да се интересува от децата си и да ходи да я черни пред колегите й? Щото иначе не виждам къде е смисъла на поста ти.

Бърди, не е нужно да виждаш смисъл. И синеокия има нужда да си отпусне душата, като всички нас...Мен па ме кефи, че пише в тоя форум, че Пантерчо взе да ми липсва...  Wink

# 9
  • Бургас
Оффф тоя да не е брат на БНД.

И близнак на моя БНД hahaha
Съвет?
Спасявай и малкото, което ти е останало и беж да те няма. Защото този човек очевидно няма да се промени.
Лично аз тъй се справих. Не че спря да говори пред колеги, приятели, роднини и де що мои познати има, ама след години вече никой не му се връзва.
Емоционален вапмир е този типаж, ако не изчезнеш, просто ще ти изсмуче енергията.

# 10
И само след няколко месеца тотален игнор ще прочетем нов пост "Ама той не се интересува от децата си и изобщо не се обажда и сеща да прати някой лев или попита как са". Сценария винаги е един и същ.
И какво общо има отношението към децата с взаимоотношенията между бившите съпрузи. Така и не можах да намеря отговор на тази си чуденка.
 И да, много си прав сценария винаги е един и същ, единствения начин по който мъжете могат да си отмъстят на съпругата която ги е изоставила е наранявайки децата си.
Пащането на някои лев няма да коментирам, но повярвай ми жени минали през подобен кушмар не искат пари.

# 11
  • София
Пащането на някои лев няма да коментирам, но повярвай ми жени минали през подобен кушмар не искат пари.

Мдам, аз съм в тази категория... Че и съм благодарна на всичко отгоре...

# 12
То това си е тактика „ Дай да и счерня живота, то че няма да се съберем е ясно, но поне ще ме отърве от ангажименти и плащания.“

# 13
  • София
I.Hr., сделката ме устройва - аз го отървавам от ангажименти и плащания, той ме отървава от себе си  Mr. Green

Игнор и здрави нерви трябват, времето ще свърши останалото.

# 14
А освен това е писал извинително писмо на бившата си жена, за болката която и причинил и колко зле се чувствал от това, чак сега след 6 години се сети да и се извини.
Не мога да повярвам, той наистина е решил да ме съсипе, както казваше а не че иска да спаси бракът ни. Каквито и проблеми да съм имала, никога ама никога не съм искала и не намирам за необходимо да стават достояние за колегите, а сега...
Има ли ли сте подобни случаи и как сте се справили? Благодаря за мненията

Той нашият БНД да има късмета да дойде да ми се извинява след 6 години ще го навра не знам къде...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт