Отговори
# 60
Агентке, ако познаваш някой фотограф в Плевен, кажи кой е. на мен ми казаха двама,при единия не искам да ходя, с другия не мога да се свържа,трябва да го дебна да го видя по центъра. Друг ми препоръчаха,но във Враца. А този, при който съм ходила, писах,че вече е в Лондон. А времето си минава и още се туткам

Еления, направи ли дупчица на поничките?

# 61
  • ул. "Мечтание"
Мили мами вчера подисахме брак с мъжо... почерпете се макар и виртуално!

Ехаааа, честито ви бракуване!  married 1dating Желая ви много дълги години семейно щастие!  Hug

На този етап е нормално да сме подути и подпухнали. Ако урината е добре няма поводи за притеснения.

На първо време мисля да пропусна залъгалките. Поне първите два месеца докато регулираме и оттренираме кърменето. Пък после ще видим. Предпочитам да мина без, въпреки, че не сме имали проблеми с раздялата с бибата, но и никога реално не е имал нужда от нея. Буквално насила го научих Божидар.  Rolling Eyes

Днеска много се изморих. Голямо обикаляне пак, голямо нещо. Но пък си свършихме задачките и съм доволна. Сега се мятам да се изкъпя и после да поспя евентуално.

# 62
Нощни, ако легнеш да поспиш по никое време, довечера пак ще будуваш

# 63
Здравейте и много благодаря за пожеланията!!!!

Ето малко снимки от скромната ни сватба:

http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/OurWeddingDay#
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
  • бургас
момичета днес цял ден ми се спи и даже повръщах дали е нормално?

чопи бебчето ти размърда ли се днес или пак мързелува?

# 65
Запис и от мен!  Peace

Нощни очи, темичката и заглавието са супер!   bouquet

Мама зайка, честито! Желая ви дълги години семейно щастие и много дечица, които да ви радват с лудориите си!  Heart Eyes

Ноеми, чакам с нетърпение резултата от фотосесията. Мислех си, че няма да е голяма драма, ако раждането тръгне точно днес - ще те имаме в "изходна позиция" с 2 см. разкритие, после 4, 6 и т.н. до появата на бебо, ако фотографът има търпение, разбира се Simple Smile Би било много интересно Simple Smile

Агент, снимките са супер! Ама как да ти кажа, някак си не се чувствам като за фотосесия, макар че не съм подпухнала. Иначе знам, че един професионален фотограф или един талантлив любител може да направи чудеса, ама още се чудя  newsm78

gallya73, аз не бих давала залъгалка. Синът ми не искаше да я погледне и я плюеше до 9-ти месец, когато тръгна на ясла и там задължително трябваше да им занеса биба. Свикна с нея и сега - почти на 2 г. няма отвикване!!!

Благодаря ви за пожеланията за бързо оздравяване - днес Марти е по-добре, но за съжаление навън температурите са минусови и ще пропуснем шествието на Сен Никола с еленчетата и музиките. Сега обаче ще му спретна едно пакетче под елхата, та като се събуди, да има емоции Simple Smile

# 66
Клео, още сутринта се размърда. днес определено е по -активен. а докато говорих половин час по тел не се спря(явно щото ми чуваше гласа).  сега чакам да дойде татко,дано да му се надупи един два пъти да се изкефи

# 67
Здравейте и много благодаря за пожеланията!!!!

Ето малко снимки от скромната ни сватба:

http://picasaweb.google.com/daniela.rangelova/OurWeddingDay#
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тъкмо се канех да се включа с коментара, че сте много готини по дънки и ето, че ти публикува директен линк.
Поздравявам ви за решението и за изпълнението!  bigdance2

А, да не забравя за залъгалките да ви пиша - аз съм израснала с биберон в устата  (до към шестата-седмата година), а зъбите ми определено не са криви... Mr. Green Отлично подредени са си (особено горният ред, който обикновено страда, когато се лапа пръстче). На синчето започнах да давам залъгалка по-често, когато се наложи да даваме кърмата от шише, вместо от гърдите (целия трети месец - от навършени два до навършени три), тъй като на няколко места четях, че децата имат нужда от усещането... Той обаче не се пристрасти към нея, когато проходи се разбрахме, че през докато той спи, бибата "работи", така че, когато става я оставяме "да спинка", "да си почива" под възглавницата. Така я ползвахме само при заспиване (като заспеше дълбоко му я вадех от устата) и, точно както разказа elenia, около 1-5 - 1,6 години я подарихме. Е, не на котето, на едно бебче, но той разбра, че вече е голям и беше много горд! Забрави я много бързо...

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 16:48 от Az i ti

# 68
момичета днес цял ден ми се спи и даже повръщах дали е нормално?

чопи бебчето ти размърда ли се днес или пак мързелува?
Да не би да си яла нещо по-различно от обичайното...нещо с доматен сос?Пикантно?....
Направи си вода с лимон и почивай. Hug
Чопи,мъжо го прави,имаха дупка Mr. Greenама как я е постигнал незнам Mr. GreenЯвно добре е въртял лъжицата Laughing
Агент,големи карасоти. Heart Eyes
Зайка, много сте хубави.Честито отново!
Деси как така 9 месеца без биба,а тогава тепърва да се дава?Тез от яслата са много странни?
Момичета утре какви риби ще готвите? Whistling

# 69
  • ул. "Мечтание"
Нощни, ако легнеш да поспиш по никое време, довечера пак ще будуваш

Мен будуването не ми е проблем, Чопи! Наспивам се бързо.  Peace То и не е голямото спане де. Ще полегна за 15-20минути.

Мамо зайке, много сте сладки!  Heart Eyes

Днес бях при моята приятелка. За щастие се чувства по-добре, а мъника й е просто божествен!  Heart Eyes За тези които питаха - Скочев я е срязал. Доста гадно се е държал.  Sick За две секунди не са я оставили на мира да се съсредоточи върху раждането, заплашвали са я, навиквали са я, абе гадост.  #2gunfire

# 70
  • бургас
Да не би да си яла нещо по-различно от обичайното...нещо с доматен сос?Пикантно?....
Направи си вода с лимон и почивай. Hug

не съм яла нищо различно от обичайното,не чувствам и да съм настинала ,ще пробвам вода с лимон  благодаря ти  Hug Hug Hug

# 71
Az i ti, клеопатра.7,bg_desi, Нощни очи, mucka84, elenia,Jorjianaaa,kamelia_petkova,Mish,Antoaneta Simple Smile,Jenkata,tonche,chopi,Гггъбка, много ви благодаря за милите думи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хихи и да бяхме си по дънки!

# 72
elenia Аз утре ще пържа шаран, а трябва да опека и някакво филе от риба, защото мъжа ми не яде шаран, а дъщерята няма да иска пържено. А ще имаме гости, нали с иимаме именник.

Нощни очи, предполгам приятелкатата ти е била без избор не екип , в държавна болница. Затова съм се насочила към частна, за да избегна лошото държание. Дано!  Praynig

# 73
Деси как така 9 месеца без биба,а тогава тепърва да се дава?Тез от яслата са много странни?
Де да ги знам... Поискаха ми две неща, като ние и двете не ги бяхме ползвали до този момент - някаква играчка, която да си гушка, за да заспива, и биберон-залъгалка. Нарекох едно плюшено куче и занесох биба и за отрицателно време Марти беше пристрастен и към двете. Ама така е, като имат 15 врещящи хлапета на главата, трябва с нещо да им запушат устите, нали? Сега там системата е: пристигаме, оставяме бибата в шкафчето и влизаме при децата. Вечер като го прибирам първото нещо след "мама" е бибата, направо му е като някаква дрога. Ще я откажем, де, ама защо трябваше въобще да свикваме с нея...

Нощни очи, радвам се, че адашката е по-добре. Много гадно отношение, просто понякога не мога да ги разбера тия лекари...

# 74
Мама Зайка, Честита ви радост със закъснение!   bouquet  bouquet  bouquet
Много споделено щастие!!!

Кой пита за залъгалките- и аз няма да ползвам  Peace
Ивайла със зор я научих, да ме пита човек защо  newsm78 и много лесно сама се отказа. Общо взето научаването ми отне няколко месеца, ползването-няколко дни, отказването- няколко секунди! Хвърли я категорично и повече не настоях! Сега въобще не мисля да си създавам излишни главоболия-цица и толкоз!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт