Математически турнири - 6

• 54 188
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • най-шареното място
Пропускаш факта кои са най-нахъсаните родители - тези на деца от 1, 2 и 4 клас. Родителите на по-големите деца вече знаят дали детето им може или не може да решава задачи и не си го слагат на сърце. Но родителите на децата от 1 и 2 клас все още търсят талантите на децата си и ги гони силна амбиция ( а и вяра, че не може тяхното дете да не е талант).

И аз мисля като теб - целия пост. Но точно това почерененото ми е много странно. Като му вярваш на таланта, защо има нужда да преписва?.... Много глупава се чувствам като задам такъв въпрос и никакъв отоговор не мога да дам.... И какъв талант ще "намериш" като си му дал да препише? Simple Smile

# 526
И аз мисля като теб - целия пост. Но точно това почерененото ми е много странно. Като му вярваш на таланта, защо има нужда да преписва?.... Много глупава се чувствам като задам такъв въпрос и никакъв отоговор не мога да дам.... И какъв талант ще "намериш" като си му дал да препише? Simple Smile

Ами страшно е да се простиш с илюзиите. Човек все е склонен да отлага и да шикалкави, само и само да не се сблъска с истината Twisted Evil
Иначе моето мнение е, че за първолаците изобщо не трябва да има състезания. За второкласниците стигат 2-3 (като горещо препоръчвам Кенгуруто), колкото да видят какво е и да претръпнат. И чак в 3 клас вече да има истински състезания. Но като има търсене (амбиция) се появява и предлагане (състезания за 1 и 2 клас).

# 527
2-5 клас
6-12 клас
Иван Салабашев - Бургас.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 13:41 от Анонимен

# 528
Браво Дидева, най-после нещо съществено. Стига сме чесали езиците с глупости.
Браво на седмокласниците - много добри резултати имат.

# 529
Вчера не бях online и гледам ....мнооооого вълнения. Ние бяхме в Перник и там започнаха навреме - синът казва в 10.00ч. Първокласничката излезе в 10.20 и ме чакаше във фоайето, където имаше охрана и не пускаха (поне така си мисля) родители. Но в 10.20 вече продаваха книжката в училището. Така че, снабдяването със задачите преди старта на състезанието в Сф никак не е невъзможно. Но за протокола да кажа, че синът и дъщерята бяха в различни ста и двамата казват, че не са влизали родители и не са излизали квесторите. Може да е станало в други стаи?!

# 530
Някой случайно да знае къде и евентуално кога ще публикуват резултатите от КМС-Бургас?
Цял ден търся някаква официална информация, но уви - всичко е обгърнато в тайнственост.

# 531
Някой случайно да знае къде и евентуално кога ще публикуват резултатите от КМС-Бургас?
Цял ден търся някаква официална информация, но уви - всичко е обгърнато в тайнственост.

http://www.br-miladinovi.hit.bg/

# 532
Благодаря math mother=На сайта на училището още няма публикувана информация, но ще чакам да се появи нещо.

# 533
Не съм влизала в темата от "Черноризеца"... От последните няколко страници оставам с впечатлението, че майките се вълнуват повече от децата Wink Черна станция, права си за броя състезания от 1 до 4 клас. За мен истинските състезания започват дори от 5 клас, а може би и чак от 7-8-ми. Мисля, че чак тогава децата сами решават дали да отидат на състезание и то, за да направят нещо за себе си, а не - за мама Simple Smile

Момичета (и момчета), имате ли идея къде да намеря задачи, подобни на тези, които дават по състезанията, но на френски? Искам да зарадвам наше 9-годишно сънародниче, което наскоро много ме впечатли с разсъжденията си. За съжаление, не чете на български. Дидева?

# 534
Не съм влизала в темата от "Черноризеца"... От последните няколко страници оставам с впечатлението, че майките се вълнуват повече от децата Wink Черна станция, права си за броя състезания от 1 до 4 клас. За мен истинските състезания започват дори от 5 клас, а може би и чак от 7-8-ми. Мисля, че чак тогава децата сами решават дали да отидат на състезание и то, за да направят нещо за себе си, а не - за мама Simple Smile

Момичета (и момчета), имате ли идея къде да намеря задачи, подобни на тези, които дават по състезанията, но на френски? Искам да зарадвам наше 9-годишно сънародниче, което наскоро много ме впечатли с разсъжденията си. За съжаление, не чете на български. Дидева?

Виж тук дали няма нещо: http://www.mathkang.org/default.html

# 535
На английски знам къде има, но френски... И аз се сетих само за Кенгуруто, но виждам, че вече са ти дали линк.
 Търновци са страхотни! Наградите от КМС вече са в Габрово и дори са раздадени на децата. Нещо повече,върнали са им и състезателните листове.
Сдобихме се с чудесна ламинирана грамота, гирлянди, играчка за елха, мигащи лампички и празен диск.  Mr. Green Макси е повече от щастлив.

# 536
На английски знам къде има, но френски... И аз се сетих само за Кенгуруто, но виждам, че вече са ти дали линк.
 Търновци са страхотни! Наградите от КМС вече са в Габрово и дори са раздадени на децата. Нещо повече,върнали са им и състезателните листове.
Сдобихме се с чудесна ламинирана грамота, гирлянди, играчка за елха, мигащи лампички и празен диск.  Mr. Green Макси е повече от щастлив.
Ехааа, честито! Готини наградки... И явно имат ефект, щом Макси е щастлив. Браво на него!  bouquet

# 537
Ехааа, честито! Готини наградки... И явно имат ефект, щом Макси е щастлив. Браво на него!  bouquet
Брее,имам чувството,че само в София не се дават наградки,грамоти и други изненадки!Жалко,много жалко!А някой да знае все пак дали ще се дават грамоти за отлично представяне на състезанието Салабашев в София? newsm78

# 538
math mother, много ти благодаря Hug На сайта има задачки от Кенгуруто, он-лайн тестове и сборници, които могат да се поръчват Peace

Mnogodetna mama, ние сме взимали наградки в София - чаша с часовник, комплект гума, молив и линийка, 10 лв., 20 лв. ..., и грамоти - понякога са до 3-то място, друг път - до 10-то.

# 539
  • Варна
Дидева честито за наградките - браво на училището, което е организирало награждаването - моето дете много се зарадва на Вашите награди - като ти прочете поста и възкликна, че и той искал да живее във Вашия град, където толкова бързо проверявали и раздавали наградите
и ние миналата година имахме три грамоти - като към тази от Коледното състезание имаше и няколко предметни награди - от типа на химикал, календарче, някаква книжка - по-скоро рекламни, но най-много се зарадвахме на сборника по математика за 2-ри клас

Общи условия

Активация на акаунт