Математически турнири - 6

• 54 101
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Благодаря Дидева. Ние все до дроби стигахме...

# 76
  • София
Какво става с резултатите от Салабашев. Никъде ли няма още резултати, освен в Габрово? Гледам, че миналата година още на 6-7 декември вече е имало класиране по градове.  newsm78При това състезанието беше на 5 декември.

# 77
Какво става с резултатите от Салабашев. Никъде ли няма още резултати, освен в Габрово? Гледам, че миналата година още на 6-7 декември вече е имало класиране по градове.  newsm78При това състезанието беше на 5 декември.
На нас ни казаха, че днес следобяд ще има резултати.

# 78
Какво става с резултатите от Салабашев. Никъде ли няма още резултати, освен в Габрово? Гледам, че миналата година още на 6-7 декември вече е имало класиране по градове.  newsm78При това състезанието беше на 5 декември.
На нас ни казаха, че днес следобяд ще има резултати.
При вятъра и вълните във Варна ли е?  Grinning
Намерих за Враца. Ще ви помоля да пускате линкове към резултатите в темата, а аз ще ги кача на началната страница на сайта.
Ето така.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 10:11 от Анонимен

# 79
За Варна резултатите щели да излязат днес - така са казали на децата в деня на състезанието.

# 80
Дидева, не мога да отворя резултатите за Враца... Close

# 81
Екселски файл е. Трябва да се изтегли, докато към Габрово е директен линк. Не кликай върху " Враца", а върху картинката или върху downlosd file. За трети клас най-високият резултат е 36 точки.

# 82
  • София
Аз нямам проблем при отварянето.

# 83
Успях.
 newsm78 Отново ниски резултати...

# 84
Качих и Шумен.

# 85
Дидева - дали имаш инфо за Пловдив? Благодаря ти предварително.

# 86
  • Варна.....
И за Варна ако може  Embarassed
Аз не ги откривам или търся на грешното място.

# 87
А защо няма нищо на сайта на "Иван Салабашев"??? И сега ли ще е като Черноризеца? #2gunfire

# 88
А защо няма нищо на сайта на "Иван Салабашев"??? И сега ли ще е като Черноризеца? #2gunfire
Там качват само обобщено класиране. Най-рано след месец.  Преди две години излезе чак февруари.  Mr. Green
Резултатите за Варна би трябвало да излязат следобед на сайта на МГ " Петър Берон".
Аз не разполагам с резултатите от всички градове. Просто качвам на сайта, каквото успея да намеря. Ще кача и всички линкове, пуснати в темата. Идеята е да ги съберем на едно място, за да не се налага да се рови постоянно из темата в търсене на даден линк.

# 89
  • София
За Стара Загора също би трябвало резултатите да са излезли, тъй като награждаването е обявено за 17.0 ч. на 05.12.
За Пловдив пише, че ще бъдат публикувани на 08.12. на сайта на СМБ-Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт