Математически турнири - 6

• 54 329
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
В Шумен също са излезли резултатите, четох за деца от 5 и 7 клас на първо място.

http://smb-plovdiv.org/Salabashev_klasirane.htm

Ето и за Пловдив

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 08:52 от .Ели.

# 91
Забелязвам, че при тези турнири, където се дават различен брой точки за трудни и за лесни задачи, се получава един интересен парадокс - тези, които са сбъркали лесна задача, побеждават тези, които са сбъркали трудна. А би трябвало грешката на лесна задача да е по-голяма излагация Twisted Evil

# 92
Еееее, браво на пловдивчани! Имат доста добри резултати.

# 93
За София пак ще се чака.

# 94
Наистина в Пловдив резултатите са много високи. Четвъртокласника ми се е изложил здраво, петокласника обаче ще поздравя ( макар и с резерви - можеше много повече). Поздравявам всички дечица класирали се на призови места - моите адмирации  Hug!  Нека не се отказват. Аз отрязах малкия за Коледното, той обаче извади 7 лв. от касичката си и ме прати да го записвам. Упорит...

# 95
Упс-забравих - голямо благодаря на slon  за инфото!

# 96
Цитат
Аз отрязах малкия за Коледното, той обаче извади 7 лв. от касичката си и ме прати да го записвам. Упорит...
Не му режи мерака - нека ходи. Със сигурност не е доволен от представянето си на предишното състезание и ще иска да се покаже тук. Поне при нас изглежда така. Моят е нахъсан, ама това си има и обратен ефект. Поживьом, увидим... Laughing

# 97
Забелязвам, че при тези турнири, където се дават различен брой точки за трудни и за лесни задачи, се получава един интересен парадокс - тези, които са сбъркали лесна задача, побеждават тези, които са сбъркали трудна. А би трябвало грешката на лесна задача да е по-голяма излагация Twisted Evil

Чак пък излагация... Само Бог не греши, но той не ходи на математически състезания.

# 98
За Стара Загора също би трябвало резултатите да са излезли, тъй като награждаването е обявено за 17.0 ч. на 05.12.
За Пловдив пише, че ще бъдат публикувани на 08.12. на сайта на СМБ-Пловдив

В Стара Загора награждаването беше на 05. 12, но резултатите още не са качени на сайта на СМБ – Стара Загора. Обикновено ги качват 4-5 дни след награждаването.

# 99
За Стара Загора също би трябвало резултатите да са излезли, тъй като награждаването е обявено за 17.0 ч. на 05.12.

В Стара Загора награждаването беше на 05. 12, но резултатите още не са качени на сайта на СМБ – Стара Загора. Обикновено ги качват 4-5 дни след награждаването.

А Божидар първи ли е?Може би съм пропуснала тази добра новина

Моят син малко е дал назад спрямо ЧХ -пети сме,но не може винаги да е на 100%.Понякога се уморява или пресища,или нещо друго наречено пубертет

# 100

Чак пък излагация... Само Бог не греши, но той не ходи на математически състезания.

Е, мисля, че беше ясно, че "излагация" е доста условно понятие в постинга ми. Имах предвид сравнението между две грешки на различни по трудност задачи. А че всеки греши знам много добре Peace

# 101

А Божидар първи ли е?Може би съм пропуснала тази добра новина

Да, първи е с 57 точки.

# 102
  • София
браво на Божидар , наистина си math_mother Simple Smile
slon, така си е , не може човек винаги да е  в кондиция, особено като се има предвид, че състезанията са доста за по-големите ученици, и 5то място си е успех!

# 103
  • Варна
здравейте мами на математичета - отдавна Ви чета, но за първи път пиша - да са Ви живи и здрави умните дечица - при нас определено аз повече се вълнувам от господинчото - и ние се пробваме на състезания - последно сега на Салабашев - аз съм от Варна и все още резултати нямаме - още в неделя почнаха да ги качват, ама явно ще си чакат последно обявения срок - т.е. както се произнесе Директора - тази вечер - ще се радвам ако ме приемете като член на общата тема - математика

# 104
А някой знае ли дали в Димитровград тази година ще има Коледно състезание? Никъде не откривам информация. Не отговарят и на  писмото на сина ми. На сайта на СМБ – секция "Изток" са дадени тел. номера на секциите в страната, но не са актуализирани.

Общи условия

Активация на акаунт