Математически турнири - 6

• 54 306
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Още ли не са излезли резултатите и класирането на децата явили се в 125-то на Салабашев?!

# 271
Още ли не са излезли резултатите и класирането на децата явили се в 125-то на Салабашев?!
Това питам и аз????
Между другото вече са качени на сайта на СМГ резултатите от пробните изпити на 5.12!

# 272
  • столицата
А някой знае ли  кога ще стане ясно разпределението по стаи в 125 ОУ? На сайта им няма нищо изнесено, а ние сме били около 350 номер при записването. Така че, ако разчитат утре всички да прочетат един списък с разпределение ще е голяма блъсканица пред него.
Ако имате наблюдения от предишните години, моля споделете.

# 273
  • София

не, и няма да ги изнесат, вчера майката на едно детенце, което се яви там е питала по телефона и са й казали, че няма да изнесат резултатите, и да гледаме сайта на самото състезание Whistling

# 274
Хубава работа, класирането миналата година е излязло чак на 30 декември  Sad

# 275
Хубава работа, класирането миналата година е излязло чак на 30 декември  Sad

Е, дългото чакане разпалва желанието Mr. Green

# 276
В Пазарджик днес са казали резултатите на децата.Предполагам ,че днес ще ги качат на сайта  на РИО-Пазарджик.
Благодаря но децата ми са болни и не са на училище,а не ми се звънка да питам.На сайта на Рио,няма нищо.Има резултати само от олимпияди.

# 277
В Пазарджик днес са казали резултатите на децата.Предполагам ,че днес ще ги качат на сайта  на РИО-Пазарджик.
Благодаря но децата ми са болни и не са на училище,а не ми се звънка да питам.На сайта на Рио,няма нищо.Има резултати само от олимпияди.

Резултатите ще бъдат качени на сайта на СМБ – Пазарджик (поне така пише в секция НОВИНИ).

# 278
migito  - това е невероятно... не мога да повярвам, че на състезание може да се гледа така несериозно - и от учители, и от родители. При нас ( ние се явяваме в месната МГ) всичко се взима много насериозно , усеща се академичен дух, има много здрав контрол. Поне до сега е било така. Упс, обадиха се - излезли са - проверяват сега.

# 279
  • София
Моят син за първи път се явява на Коледното и исках да питам - задачите дали ще се появят някъде в нет-а тия дни?

# 280
Цялата история била заради чаветата от първи клас, които свършили на 10 тата минута, а родителите липсвали. Изтрих, за да не злепоставям училището...  Confused

# 281
  • Варна
здравейте от мен - за нашия математик днешното състезание е пълен крах, като тръгнем от там, че реално е приключил за 30 мин., защото като го оставих имаше часовник над дъската, който показваше 10,30 ч, т.е. беше 1 час напред, той ми звънна в 10,40 по моя - значи както ми каза самия той когато е свършил часовникът показвал 11,30 ч и се учуди защо бяхме в колата в 10,50 ч - като сметнем и времето,което е използвам щателно да си препише на лист това, което е направил, за да ми го покаже - реално работено време 20 мин. Резултата е повече от плачевен - ; грешна 4-та задача - посочен отговор Г с числа 101 и 10 - естествено изобщо не сме погледнали разминаването в цифрата на десетиците и посочен отговор на 10 задача - 75 - пак сме пропуснали факта, че двете деца имат толкова монети, колкото двете заедно - е, нашите монети според математика излизат 9
та така - дано при вас нещата са шест - иначе като цяло задачите за 2 клас на мен ми се струват лесни

# 282
Елл, ето тук са качени  отговорите: http://www.smb-ruse.com/

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 13:06 от elia_gg

# 283
Колко му е времетраенето на това състезание? Ние нали ще решаваме задочно, та да знам какво време да отпусна.

# 284
Както писах вчера - ние се явихме в Перник поради липса на места в Сф. Е, организацията им беше на ниво, на няколко места разлепени списъци със стаите, посрещат те ученици в униформи, които завеждат децата до стаята, задачите са ги дали навреме. Много съм доволна от училището и следва да бъдат похвалени, защото се бяха постарали доста. Hug Купих си книжка, сигурно има много хора, които също са я купили, но мога да сканирам и да пусна задачите.

Общи условия

Активация на акаунт