Математически турнири - 6

• 54 189
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • София
група майки нахълтали с книжките с отговорите и ги дали на децата си да преписват по-бързо!!!!!
А какво са правили тези майки в училището? защо изобщо се е допускало да има виншни хора там след като е започнало състезанието?
Това с книжките също ми се струва безумие. Кой безумец ги купува и как тези се сдобиват със задачите?
Само аз ли съм най-голямата балъчка да си тръгна след като са затворили вратат на стаята и да оставя детето да си решава.
Ние също бяхме в 119-то. Дори не ни допуснаха да придружим децата до стаите. Сами си се качваха по етажите да ги търсят. Не виждам как изобщо са се вмъкнали тези майки. Имаше първо една жена в началото на стълбите. Ако някой минеше покрай нея, след половин етаж един мъж го връщаше....

# 466
  • София

* Приятелка сподели, че в стаята на детето й квесторката е излязла за няколко минути, при което група майки нахълтали с книжките с отговорите и ги дали на децата си да преписват по-бързо!!!!!

Joy Joy Joy

Това истина ли е?! Те можеше и изобщо да не се явяват, какъв е смисълът в преписването? Извинявам се на мамите, които се чувстват ощетени, но това е уникална глупост!  Peace

# 467
  • В офиса
Детето на приятелката ми е 3-ти клас, достатъчно голямо, за да се има вяра на разказаното от него. Аз не съм била там, но 100% вярвам, че случката е точно такава.

# 468
А откъде има книжки с отговорите толкова рано?

# 469
  • В офиса
Редактирам се, случката, за която пиша е в Перник, не в 119-о. Понеже не водих аз детето, съм се заблудила, че са били заедно.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 13:43 от Тинкърбел

# 470
В ПЛевен никога не знам да е имало подобни книжки.

# 471
  • София
Детето на приятелката ми е 3-ти клас, достатъчно голямо, за да се има вяра на разказаното от него. Аз не съм била там, но 100% вярвам, че случката е точно такава.
О, вярвам ти. Просто се учудих каква изобретателност са проявили, за да влязат.  Joy
Иначе пред мен една баба, въпреки забраната, си проправи път със сила, за да заведе внучето /на видима възрласт поне 10 години/, за да не се загубело.

# 472
  • София
В 119-о са ги пуснали в продажба веднага след началото на състезанието (сакън да не загубят някой клиент)
Е то едва ли от училището са ги пуснали. Сигурно е някой предприемчив роднина... И сега е това училище. Следващият път ще е друго.
Истината е, че навсякъде трябва да се позатегне дисциплината.
В 125 ни извикаха в 9.30, а квесторите дойдоха в 10.20. Ако ня бяхме с децата сигурно и училище нямаше да остане за един час.
Ама редно е след началото на състезанието да не се допускат външни. Дори и закъсняли ученици да не се пускат. Още повече, че книжките излизат неочаквано бързо.
В 10.30 да мине няко по коридорите и тоалетните и да провери. Поне да намали до максимум възможността да се смущава работата.

А тук майките са излезли, купили са книжки и са се върнали на нисък старт. След което квесторката услужливо е излязла и никой не е забелязал как тия майки нахълтват.
Направо звучи невероятно. Толкова ли е тъпа тая квесторка, че не е могла да напише задачите на детето, заради което се е разиграл този цирк.
Направо не е за вярване. Не мога да повярвам че е истина.

# 473
  • В офиса
О, вярвам ти. Просто се учудих каква изобретателност са проявили, за да влязат.  Joy
Иначе пред мен една баба, въпреки забраната, си проправи път със сила, за да заведе внучето /на видима възрласт поне 10 години/, за да не се загубело.

Ирина, грешката е моя за у-щето, не е 119-о. Не аз водих дъщеря ми, а приятелката ми разказа историята по-късно. Бях се заблудила, че са били също в 119-о. Става въпрос за Перник.

# 474
  • София
В 119 СОУ книжките със задачите и отговорите са излезли след 11,30 ч. и тъй като синът ми свърши преди това не можахме да си купим.

# 475
  • София
не плачи
ето ти една по-безплатна
http://www.box.net/shared/k4q5acpksy
от СМБ Плевен

шега разбира се

# 476
Я малко да разнообразя темата.
Резултати от " Иван Салабашев" - Сливен
http://seliminski.com/rezultati.html

# 477
Я малко да разнообразя темата.
Резултати от " Иван Салабашев" - Сливен
http://seliminski.com/rezultati.html

Учудвам се от ниските резултати за второкласници.

# 478
  • най-шареното място
Питах по-рано за началния час. При нас беше обявен 10. Започнали са в 10. Квесторите си бяха по-рано там и з амен е нормално това. Как квестор дошъл 10 мин преди началото ще настани и отметне децата? Нали те трябва да са подредени в стаята... Или ще действат кзармено в последната минута и ще са в кондиция после ? Simple Smile

А за мамите от отряда за бързо реагиране.... добре де, да кажем мило, че те са глупави комплексарки за нас /не тестват детето, а лъжат да се пъчат после/. Къде е квестора, къде е шефа му. Как влизат, как стигат до стаята, как квестора не ги вижда, ако ги вижда, къде блее, ако има възможност да блеее, къде в същото време спи охрана и т.н.... Можело е лесно и елегантно да ги анулират листите, поканвайки на разговор майките на излизане от сградата... Това не променя, за съжаление, стреса за останалите деца...

Стана ми днес неприятно за вторалаците, как за втора година грешен отговор ще се зачита за правилен все за техния набор все на Коледното. Какъвто и да си се налга извода, че не е важно какч етеш, а дали ще уцелиш начина на четене на заложилия матрицата отговори....

Моето дете, ако е пренасяло точно е решило задачата с часовника, но това не променя факта, че задачата не е за фигури, а за дисплеи и системи на записване на часовете, познаване на латиницата, наименованията на апаратите и т.н.

# 479
Учудвам се от ниските резултати за второкласници.
Защото не си погледнала другите класове.  Mr. Green И там резултатите са много ниски.

Общи условия

Активация на акаунт