Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Добрутру и от мен! Hug
След първия П ден имам някакъв мижав минус дето даже не си струва да го отбелязвам. Crossing Arms
Почвам да си мисля ,че заради непушенето ми нещо съм закотвила на тия пусти 62кг.Днеска пак П ден .Те инатести ама аз повече. Crossing Arms
Освен туй мляко 'Маркели' да ми е провалило протеините,хем 2% си беше  newsm78. #2gunfire Днеска никакво мляко,освен прясното в кафето.И довечера съм на танцова. Party Party
(не)Обикновена,честито постижения!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще се справиш,само не се отчайвай! Hug
Офф ,много ми е смотано бе ,с тоз студ навънка и вода нямаме ПАК ,направо незнам днеска кви ще ги къдря. ooooh!
Айде да ставам да хапна поне триците ,пък може и акъл да ми дойде после.

# 421
Добро утро, сладуранки!

Тони, повече няма да се хваля  Laughing Тази сутрин съм +2 кг, незнайно от къде  Thinking

Днес малкото ми момченце става на 6 години.
Не ме бива във виртуалните почерпки, затова ще се задоволите с по една чаша вода  Mr. Green  Whistling

Прекрасен ден!!

# 422
Добро утро сладЮранки Hug Hug Hug
Оф мн.студено днес ooooh!,сутринта от бързина да се облеча като ,,Лудото Леенче„,забравих за Кантарев Whistling,но  мисля че всичко си е нормално Praynig
Шушииии нямам търпение за срещичката newsm68,само да не ми мине котка път пак #Cussing out
Пия си кафето и отивам на разкрасителни процидури 4470,че утре ще посрещам мъж ми Party.оф така ми е домъчняло вече Whistlingтака  че момичета очаквам в четвъртак да имам голям минус Joy
Лек и успешен ден  bouquet

Много мразя да ми е студено #Cussing out,а и Дюки помага да ми е още по студено Crossing Arms

# 423
Ееее,Милен-кааа,студа не трябва да ти пречи ,щом ще има разкрасителни процедури. Party Party
Аз, специално ,и червен сняг да вали навънка ,хич не ме бърка. Joy Joy
Пък аз се чудя още какво да правя днеска . newsm78
Еййй,гадове големи бе ...или водата ще спрат,или тока .И това всеки ден ,направо ми писна вече,то не стига че са ни разкопани улиците ,не можеш да минеш и с кола даже ,сега и това . #2gunfire #2gunfire

# 424
Човек пък да не каже, че се надява на нещо... Осъмнах с 1кг плюс, след П ден. Sad
Утре мисля да изкарам един ден само на риба и да го разкарам. Simple Smile

# 425
dani_l честит ти рожденик!!! Да ти е жив и здрав, да расте весел и щастлив!  newsm59

И аз съм днес с плюс, ама след първи ПЗ ден винаги е така, не обръщам внимание.

(не)Обикновена честита ти месечинка. Резултатът ти е много добър, давай смело напред, не се предавай, всичко ще бъде наред, ще ги махнеш тия кила, гарантирам. С теб сме всички!  Heart Eyes

Приятен ден!!!
 Hug

# 426
Дани, да ти е живо и здраво детенцето!Аз също като се похвалих, че много добре свалям и....спрях, че даже и плюс имам.Затова вече smile3505
Необикновена, честита месечинка!Нека синята линийка тръгне по-бързо и само надолу! Hug
Аз яко задържам вода.Кажете някой трик за отводняване, ако няма ще пия фурантрил.Отделно съм в ову...поради което е и задръжката.Обаче тази сутрин чак очите ми се бяха надули.Това вече не е нормално. Thinking

# 427
Дани, да ти е живо и здраво детенцето!Аз също като се похвалих, че много добре свалям и....спрях, че даже и плюс имам.Затова вече smile3505
Недей така, хвали се, радвай се,.,, говори колко по-добре изглеждаш, чувствай се и то се получава... Подсъзнанието може всичко..
Необикновена Честита месечинка! аз скоро ще правя 2 месеца и не мога да се похваля с завидни резултати, но се оказвам голям инат и ще сработи и при мен   bouquet
 НИКОЛЕКСАА.. ЕХОООО И АЗ УСЕЩАМ ЛИПСТАТА ТИ...

# 428
  • София
Млякото "Култура" има 0,1% животински и 3,5% растителни мазнини. На него така си пишеше. Подозирам, че и другите млека си добавят хидрогенирани мазнини, за да подобрят вкуса, консистенцията и т.н. Откакто видях това си купувам 2 или 3,6% млека с надеждата, че поне те ще имат по-малко растителни добавки.
Да се отчета и аз- за 2 дена -1кг. Доволна съм, но вече ми се повръща от риба и меса.
На Културата 0,1 % не пише такова нещо, може преди да е пишело, но вече не пише. В съдържанието няма нищо подозрително - само мляко и закваска. Друг е въпросът дали може да се вярва на него. Ох, егаси тъпото - човек да не знае на какво да вярва вече...
Съвети как да се раздвижа малко - от две седмици не мърдам.... Sad

# 429
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДАНИ  newsm59 .благодаря за карамела.Аз днес съм-600г.

# 430
dani_l,да ви е живо и здраво момчето !Много усмивки и щастливо детство му пожелавам.

Еее,Ив,браво за минуса . Heart Eyes

rossykv,зависи какво ядеш и колко вода пиеш ? newsm78

Оф на мене много ми се спи .Май да полегна малко. ooooh!

# 431
Първо да кажа здраве и усмивки на всички празнуващи   bouquet

После успех на всички режимстващи    bouquet  ("диета" не ми харесва като дума, щото това си е хранителен режим)

И за да не си помислите че вегетарианката е несериозна, се вясвам за да кажа, че завърших ІІ фаза с 1 кг под тези определени ми от дюкановия калкулатор. От 01.12 съм в ІІІ фаза и съм свалила още едно кило. Резултатите ми са в подписа - от 81 кг. на 60 кг. (в момента). Намалението в мерки е както следва: талия - от 87 см. на 73 см., ханш от 110 см. на 93 см, бедро от 65 см. на 53 см, гръдната обиколка няма да споменавам щот ще се подтисна  Mr. Green

Та така, много се радвам че се осмелих да спазвам този режим въпреки че не ям месо, защото се оказа МОЯТ режим, сиреч постигнах резултати които с никой друг режим не съм постигала - гоня 58 кг., които не съм била от 10 клас. Но смятам да не се вманиячавам, защото успехът главозамайва, а на мен ми предстои най-тежката част ІІІ - задържане. Едва след средата на догодина, ако успея да задържа 60 кг. ще се самопоздравя с успеха си Peace

Ще мина към средата на догодина за отчет  Mr. Green надявам се тогава да намеря всички в добро здраве и постигнали целите си и/или задържали постигнатото  Peace

Успех момичета и весели празници   bouquet

# 432
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТОНИ не смея да се радвам.

# 433
Необикновенна честита месечинка smile3525Дани да ти е живо и здраво момченцето smile3510Да ви се похваля моя мъж се прибира на обяд и ми подари кантар,понеже моя стария сутрин трябва да го ритна доста силно за да се включи,изглежда му е писнало да го будя с гръм и трясък та решил човека да ме зарадва предколедно.Приятен ден момичета newsm51

# 434
  • Варна
Добър ден, мили мои!
Тъкмо натамъних коледната укараса у нас и във входа. santa2 santa2 santa2 Дано оцелее тази на стълбището, в чисто нова кооперация сме и големи мераци са ме обхванали за красоти. Надявам се съседите ми да са на същата вълна  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ама наистина голям студ днес, сутринта прехвърчаше сняг дори  Nature Snowman cold cold
Честито на всички с поводи днес   bouquet  bouquet  bouquet
Аз пък тая сутрин каква разходка му дръпнах из апартамента с Кантарев. На различни места, различно ми показва  smile3511 smile3511 smile3511 На две места ми показа 61кг, така че приемам това за вярно  badscale badscale badscale Ще го метна през балконя най-накрая, че големи нерви троша с него, ще му обявя развод. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт