Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен, тези дни много много се изкушавам, не че съм гладна, но тези солетки, шоколадчета, направо ме убиват, снощи си хапнах шепа семки, а днес няколко лъжички от ориза на пълнените чушки, иначе кантара не ги отразява тези погрешения, тази сутрин бях 64,00кг, пия много вода, ходя редовно до тоалетна с помоща на едно хапче...
Аз съм висока 1,70м и започнах с 69кг, днес ми е 16.ден и резултата е -5кг, целта ми е 59кг, ако вървя с това темпо скоро ще съм в трета.  Praynig Praynig Praynig
Лека и режимна нощ, това си го пожелавам най-вече на мен си.

# 481
rossykv,по принцип нещата се раздвижват когато се смени схемата ,няма значение каква ще избереш.Важното да е нещо различно.в един момент организма привиква и му трябва нещо ново,така че не се притеснявай от смяна. Peace

tante78,ами аз не я пия всеки ден копривата ,ти си по-стриктна в това отношение . Joy
Аз когато се сетя ,тогава си варя ,в смисъл през 2-3 дни .И забелязвам ,че ми се изчисти лицето. Heart Eyes
Незнам ,да не е цикъла ?Или да си яла повечко яйца?

murvet77,с тия шепа семки и ориза на пълнените чушки ,незнам как ще станеш 59кг и кога ще влезеш в трета . hahaha Laughing

# 482
 newsm17 обещавам че повече няма да яммм забранени храни...

# 483
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    *Sesil*, добре дошла Може би аз съм пропуснала, но... какъв резултат ти дава калкулатора? И според мен... даже 5 дни ударна са много за тези килограми, съветвам те да направиш три, а после да продължиш 2/2. Успех  Peace
    sollarism, по - спокойно се отнасяй с Кантарев, все ще мръдне щом си режимна   Hug
    tante78, ако ги няма пъпките как ще разбереш, че нещо се случва  Wink
    iv.elina, спокойно, топлата вълна се задава, към март - април ще е тук
     galateia, ха дано честичко ти се иска да споделиш по нещо хубавичко  Peace
     Dream*, и други варианти има, такива като мен...  Blush
     murvet77, на тези килограми няма ли да изглеждаш мършава , много малко ми се виждат за ръста ти...
     Имам една молба

Потвърдете присъствието си на Коледната среща на 18.12 в Дивака, за да зная колко места да пазим  Hug

Хайде да раздавам кожухчетата и да отивам на среща с , че Сънчо ме зове...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 484
mimensita, , к`ви са тия дупета бе?!? Хъйе, хъйе, как ще спя сега,а?!?
Аз днес май ви метнах малко за свалените грамове, ама като ме е погнала склерозата - забравих колко тежа, докато дойда от спалнята до кухнята и включа лаптопа! Нищо, така утре може да съм свалила повечко!

Коледа идвааа!Голям кеффф!

# 485
Коледа идвааааааааааа кефффффффффф и на мене ми е кефффффффффф  newsm44 newsm68 newsm44

# 486
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МИМЕНСИТА  до-о-о-о-о-бре.Заразих се от Жоро Бекъма.Март е далеко ама ще устискаме.Във вкъщи е готино жега със дърва сме ама на работа не ми говори.Няма стопляне.Лека вечер на всички. tantrum

# 487
Днес ми се случи странност  newsm78имахме от обичайните тъпи съвети /с които се чувствам като на пионерско събрание, буквално такива спомени нахлуват/ и шефа след това ми казва " абе какво става с теб онзи ден не те познах в коридора много си се променила" вярно е , че не се бяхме засичли отдавна да не кажа месец два ама чак да стана друг човек  Thinking

# 488
    Уф, не се ли напълни тая Луна, изядох света  smile3511

# 489
Днес ми се случи странност  newsm78имахме от обичайните тъпи съвети /с които се чувствам като на пионерско събрание, буквално такива спомени нахлуват/ и шефа след това ми казва " абе какво става с теб онзи ден не те познах в коридора много си се променила" вярно е , че не се бяхме засичли отдавна да не кажа месец два ама чак да стана друг човек  Thinking

Joy Шефа сега да не се зачуди кога те е назначавал . hahaha hahaha Като си му почти непозната хихихи.

мименситаааа,бе ти на;и пусна козинките кво прайш пак до хладилника.Аз пък пия ли пия вода. #Crazy Ще се пръсна ама то щото и мене ми се яде де ,че да туширам малко нещата. #Crazy

# 490
  • Зеленият рай в сърцето на България
    Уф, не се ли напълни тая Луна, изядох света  smile3511

И мен страшен глад ме гази тази вечер. Уж хапнах стабилно рибка  Thinking ... сега си направих "чийз кейк за двама", ама чак утре ще мога да си хапна  smile3518

Ще го сънувам   Joy  Joy  Joy

# 491
Кой тоз чийз-кейк ? newsm78

Да ви пожелая лека,мека и отслабваща !

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 23:41 от tonnny_bg

# 492
Записвам се при вас за стимул. След раждане и 6месечно кърмене съм добре оформена тортичка, нооо се слагам в режима и ЩЕ постигна блестящи резултати. Mr. Green
Преди 2 години имах такива резултати и съм доволна и способна (ама как се нахъсвам сама само  Laughing) да го направя отново.

# 493
Добро утро. newsm03
Благодаря на всички за честитото двумесечие. smile3525
Добре дошла на *Sesil*и  Lorkaa newsm51 и само напред момичета, зареждайте се с режимни продукти.
Сега за отчета днес съм -0,400гр. така че ми остава само още 1кг., но за една седмица може и да успея и влизам в трета. newsm44
Мили момичета стискайте ми палци днес влизам в болницата с малката ми принцеса и ще и вадят третата сливица.Така, че два дни няма да мога да ви чета и пиша.Така, че и хранта ми ще бъде една никаква само кис.млекце.
Хубав ден и отслабващ ден.

# 494
          Добро утро  Hug
    Едва четвъртък... А аз вече сънувам срещата  Party От вълнение започнах да се буда преди досадника да звънне и кафето се превръща в жизнено важна течност  hahaha

(не)Обикновена, как как - с инжекция, приспивателна
     tonnny_bg , не знам какво търсих, но сутринта си го намерих - Кантарев хукна след новото число на линийката и отсече 74.900. Ако знаех по-рано, че толкова лесно се лъже...
     Lorkaa , я опиши по-подробно тортичката моля - ръст, тегло, мерки и теглилки... И... кърмачески статус дай, че ако се кърмите - само трета олекотена за теб
     zverka,  fingerscrossed  Hug
     Хуквам да ям, че тез свалени килца без ядене не щат да се задържат, да му се не види  Crossing Arms
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт