Юлски деца-Тема 40

• 27 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Ехаааа, Прашец, 18 кг.
Чочи, да ти е жива и здрава именничката, с името напред.

# 316
  • Кърджали
Прашц, твоята щерка направо като тригодишна Simple Smile
Чочи, да ти е ива и здрава именничката.Само по хубави поводи да се споменава името и.
Днес и моята сестра е именничка. Да е жива и здрава.
Почерпете се и за здравето на моето мъжле.Днес става на 35 години. Да ни е жив и здрав, да ни слруша и радва, и ние да го радваме.

# 317
Моми4ета за бързо съм 4е трябва много да се наглеждаме да не стане фал да се удари някаде и сега си е в стола ама скоро 6те се размрънка мина ни операцията но беше ужасно и сега сме на антибиотици и на обезболява6ти бе ужас е ама малко остана  Praynig
4естити празници на вси4ки 4е се размрънкахме и трябва да тръгвам искам и аз на сре6ти4ката ама като няма как после 6те 4акам снимки  Heart Eyes

# 318
Здравейте, момичета!
Честит празник на Даниела! Simple Smile Жива и здрава да ти е именничката, Чоче!   bouquet
Алекс, да ти е живо и здраво порастналото дете! Да те слуша много! Simple Smile   bouquet

Ние днес бяхме на лекар... имаме си плодно сакче в центъра на епицентъра на мама  Laughing Heart Eyes В началото на новата година ще ходим за сърчице.

Прашец, браво на порастналото момиче!  Hug

Сафо аз ли я изпуснах или не се е вясвала?  Thinking

Много благодаря на всички за милите думи! Simple Smile  Hug

# 319
  • Canada
Бобито89, изпуснала съм нещо... Каква операция правите на Денис?
Ивиннка, какви инжекции при вас? Не спря ли вече черната серия?
Бубичка, много се радвам, че добрата новина се потвърди...Ще чакаме още по-хубавите вестипрез януари! Hug От мен имаш искрени пожелания за прекрасна бременност и здраво и усмихато бебче! preggo  ylinfant
При нас новото е, че на Нико му мина прекрасното време на слушане на мама и почна пак старата песен с мрънкане... Ама се надявамда е от последните зъби... Rolling Eyes От днес и двамата не са на АБ и се надявам поне в следващия един месец да не се разболяват пак... ooooh!

# 320
  • София
Честито на именниците днес!
Александра да ти е живо и здраво мъжлето.
Бубичка честита точица, чакаме сърчице.
Бобито, Ивинка бързо възстановяване.

# 321
  • Варна
Привет,
след поредното нощно ставане- не помня кое хилядно за последните почти два месеца сега и сън не ме лови.....Ами от понеделник сме с кашлица и хрема, кашлицата стана много лоша- обикновените мерки не помогнаха, но за пореден път се борихме с времето и удържахме да излязат изследванията които пуснахме(предните пъти просто всичко се случваше бързо и с температура) и се надявам този път да е правилното лечение а не просто стреляне в тъмното  #2gunfire то направо Добро утро да ви пожелая  kaffeetrmker_2

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 05:34 от ivinnka

# 322
Алекс, да ти е жив и здрав, да ви слуша и да ви глези много.
Буболече, хайде стискам палци с новата година все хубави новини.

# 323
  • Варна
олеее това истина ли е , такава пустош не съм засичала никога откакто пиша във форума  newsm78

# 324
Да  беее, чак и аз се изненадах. Хайде, да раздвижа малко нещата. Бяхме на гости на една приятелка с три деца, най-малкото е родено април месец, голяма игра падна. Иначе предишните дни в снега голям проблем - не иска да стъпва по снега, не иска да се вози на шейна, с количката не мога да изляза и познайте - разходки на ръце за по 10-15 минути правихме, окапах. Та добре ми дойде разнообразието днес, на нея също.

# 325
Добро утро!

Вчера така съм се смяла с майка ми......-идва вкъщи на гости и гордо ми заявява, че е купила шампоан "Бочко" от 500мл за децата. Добре де, ама кото поглеждам, то препарат за миене на бебешки съдове  ooooh!. Питам я къде е бляла, че не е прочела какво пише на шишето-без очила не била видяла надписа  ooooh!
Вчера Дани много ме изплаши-както винаги дойде с мен да ми помага да прибираме прането. От 2 седмици е голяма катеричка и все се катери някъде. И вчера се покатери на леглото и почна да бяга по него. Както си бягаше за секунди стигна до края му и така се изтърси, че без малко да си счупи врата  ooooh!. Слава Богу,само се уплаши и сле 10ми вече беше забравила за падането си, защото пак се покендри на леглото  Rolling Eyes

# 326
Бубе, честита ви точка  Heart Eyes
Ивинка каква е тази черна серия която сте я подхванали? Горката Вая, тя и без друго си е такава слабушка, кусур са и болести  Confused Бързо оздравяване  Hug
bobito89, бързо възстановяване и на вас.
Чочиии с това катерене, Елин редовно ми изправя косата  ooooh! Нямат страх тези деца.

Нашият батко е с хрема и кашлица, на всичкото отгоре е контактен с шарка. Та сега очаквам включване. Пък ако се е заразил, вероятността Елин да я изкара е 99%. И всичкото това преди празниците  ooooh! Ама каквото такова  Rolling Eyes

# 327
  • Canada
Здравейте и от мен! Наистина голяма пустош във форума...
При нас вчера беше доста каръшки ден - като оставим настрана това, че Нико падна поне 5-6 пъти (което не му се е случвало никога), вкл. единия път от един стол та на главата си - в крайна сметка си счупи единия преден зъб... Как стана даже нямам идея - уж си вървеше наравното по паркета и изведнъж цоп на ръчички, ама явно не са удържали падането и си е цапнал и зъбчето... Та сега имаме един триъгълен зъб!!! Sick
Малеее Радина,  и при вас се заформя "купон" с тези болести... ooooh!
Хайде всички болести та всички бебчета идеца да останат в 2010 година, че аман... Дано през 2011 година има само усмихнати, игриви и здрави дечица... Praynig

# 328
  • USA
Здравейте, мами! Никакви ви няма, но в почивните дни е винаги така Simple Smile. Аз пък се подготвям за един изпит и мога да уча само докато Стейси спи, та никакво време нямам за писане, но винаги чета.

Карелия, много гадно това със зъбчето, но добре, че поне е с тези зъбки.
Бубичка, честито, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Ивинка, дано вече свършват лошотиите при вас!
Бобито, дано бързо да се възстанови детенцето и да си отдъхнете най-после!
Цветен прашец, дано крачетата на Кати бързо да си се оправят! Купихте ли вече възглавничка, как е, харесва ли й?
Виржинити, гледах Кайо на клипчето, голям сладур!

Имаше анкета, да отговоря на това, което помня:
Любима манджичка на Стейси е топчета от кайма с ориз фрикасе. Изяжда си цяла чинийка без дори да й трябват занимания, които са задължителни с другите манджички. Иначе плодове,зърнени храни и май всичко обожава.
Дали Стейси тръгва след мен, да, винаги ме следва, понякога кривва, но като се отдалечи, пак се връща.

За катеренето- и Стейси е в период на катерене или пък да скача на спалнята, обаче възможно най-накрая, направо ми настръхвам като я видя. Няколко пъти падна вече, но пак продължава. Качва се и на дивана, на горната му част, обаче там няма стена, а плот и като нищо може да падне от другата страна.
За чувалчетата, видях, че доста мами казват, че децата ги разкопчават, при нас това е абсурдно, но най-вероятно ципа се разкопчава отгоре, докато при нас е отдолу, иначе не виждам Стейси да го направи, няма как. Ние си получихме новото чувалче, наистина е доста голямо и плътно. Доволна съм и не съжалявам, че го поръчах Simple Smile.

Семестъра свърши и нашия тати е по-свободен, та следващата седмица съм на фризьор, ще ходя да ми вадят два мъдреца (по мое желание) и на няколко гостита.

Имам въпрос към адвокатските мами: Свекърва ми има наследствена къща в едно село, но там се е настанило семейство, което не плаща наем, но пък поддържа двора и къщата, така са се разбрали. Свекърва ми си плаща данъците. Искам да попитам има ли някаква уловка и по някакъв начин тази къща някакси да стане собственост на това семейство. Вече 4-5 години си живеят там хората, но свекърите се притесняват. Благодаря предварително!

# 329
  • София
Здравейте мамита!
Вярно голяма пустош тези дни.
Аз днес цял ден опитвам да пусна поръчка в "снимките ви", но нещо не се получава. Тъкмо се прехвърлят половината снимки (а това става изключително бавно, който го е ползвал знае) и нещо програмата се бъгва и спира да качва и пак отначало даже и сега това правя и съм до никъде да видим ще успея ли.
Маймун купихме на Кати възглавничка от мемори пяна (нещо такова), доволна съм спи си на нея както я сложа на една страна или по гръб мисля, че й харесва и на нея, изглегда да й е удобно. По въпроса на свекърва ти: щом си плаща данъците на имота няма опасност другите хора да го придобият по давностно владение, но за нейно спокойствие нека си напишат един договор за наем така отношенията им ще са съвкем регламентирани, въпреки, че по нашия закон договора за наем може да е и устен не се изисква писмена форма за действителност.
Мамита готови ли сте за празниците? Тази година никой не пише за подготовката. Аз нещо съм доста нехайна тази година още нищо не съм правила освен че украсих една елха и опаковах половината подаръци. Сложих минимална украса само това което купих тази година другата не съм я вадила.
Имаме ли албумче на дечицата ни на 1г. и 6м., че нещо одавна не съм се отчитала. Сега ще ходя да видя.
Брей много счупени зъбчета, ама те каквито са щурави в този период не се учудвам добре, че поне са временните зъбки.
Редактирам се: Много се ядосах пак не ми се прехвърлиха снимките в "снимките ви", сега пак отначало, ако успея да ги кача до Коледа ще е добре. Laughing
Ето и малко снимчици от нас: http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1-g-i-6m.557495.21806126 не успях да сложа корица, на който му се занимава нека сложи.

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 22:43 от cveten prashec

Общи условия

Активация на акаунт