Юлски деца-Тема 40

• 27 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Маймун, добре е да направят един договор за наем, даже мен ако питаш - да го впишат, че да излиза при справка. Не че нещо, ама от малко застраховка глава не боли.
Цветен, интересно не бях чувала токива възглавници, аз се каня тука то няколко месеца да купя и още не съм.

# 331
  • София
Инкс това са възглавници които не се мачкат, а така да се каже помнят позицията на тялото (главата) има и такива матраци. Ето виж, нашата не е на тази марка, но е подобна: http://mattro.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop. … =379&Itemid=2
Пак се редактирам: Това е нашата скромна елхичка тази година: http://www.snimka.bg/?album;aid=557520 Докато чакам да се качат снимките се изпочудих вече какво да правя, та направих и коледен албум.

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 23:40 от cveten prashec

# 332
Последно да поръчвам ли нещо за утре - плодове, банички..?

Бубичка, честита ви точица!

Карелийка, гуш за зъбчето!

Radina, оправяйте се, а дори и да се опъпчите, приеми го положително, поне ще я отметнете!

Цветен прашец, много е сладка! Юлиана е 18 кг. и нещо и ми е трудно да възприема, че и вие сте толкова, не личат..  

# 333
  • София
здравейте, аз най-после успях да се прибера и понаспя след банкети и гости. утре мисля да дойдем, но да попитам - има ли възможност някоя мама от младост да ни закара нататък? иначе ще сме с маршрутка и трамвай.

# 334
  • София
Цветен, много хубава елха. Аз днес тепърва ще вадя украсата, нищо не съм пипнала още. За подаръците сега ме подсети, че все пак трябва да ги опаковам  Crazy Аз като за свой човек не си правех планове за опаковъчна хартия. Довечера ще пазаруваме за празниците и ще взема някаква.
Нещо нямам коледно настроение тая година. Няма причина, просто не ме вълнуват празниците както преди. Даже ми се ще бързо да минат, добре че не се падат много неработни дни тая година. Преди като ни плащаха майчинството на работен ден се скъсваха от празници, сега като сме си на твърди 240, са приети съвсем малко  Crossing Arms
Нещо аз ли не съм в ред  Thinking Няколко дни гледах автореклама май на бтв репортерите, че ще е за пестицидите и вредните неща в бебешките бурканчета. Снощи даваха съвсем друго обаче. Търсих в сайта им, но няма такова предаване. Аз ли бъркам, някой гледал ли го е?
Сиси, взимай нещо по твое усмотрение  Hug Които не сме яли баница ще се захраним и така  Peace
Щях да забравя, такава възглавница ползвам от 1-2 години и много съм доволна. Моята е на Дормео. София винаги си полягва точно на нея, защото баща и е с друга, някаква 100 килограмова  Twisted Evil. Та май е време да и взема някаква по-дебела от Чиковската и точно от мемори пяна ще е. Сега се сещам, че гледах в моя магазин мемори за 15-ина лева, по принцип са по 50-60  newsm78

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 13:32 от Mime-to

# 335
Миме, кой е твоя магазин? Аз сложих на Елин да го пробвам една обикновенна по тънка. Но искам да взема като нашите от мемори пяна. Ама 15 лв не съм виждала никъде  Thinking

# 336
Прашец, и аз да поопаковам и ще кача снимки на елхата.
Сиси, според мен не ни трябва ядене, не отиваме да ядем там, а да се видим, никой няма да дойде гладен предполагам, но все пак както решиш.
Сега си взех зебрата, направо незнам как ще одържа да не я разопаковам. Даже веднага изтичах до книжарницата за опаковъчна хартия, но късмет беше излезнала до някъде баш тогава.
Миме, къде при вас, да наминем на гости, че и аз искам да обзаведа Андреа и себе си с такава възглавница. Ангел си спи на една от баба му, наблъскана с парцали Sick. Толкова е твърда, че къде те ударя с нея, там ще си останеш.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 15:03 от Julsko bebe

# 337
  • София
В Пикадили бре  Laughing Пазарувам често и тия дни пак ги видях. Сложили са ги срещу тиганите, до чаршафите. За този в Мола говоря.

# 338
Няколко дни гледах автореклама май на бтв репортерите, че ще е за пестицидите и вредните неща в бебешките бурканчета. Снощи даваха съвсем друго обаче. Търсих в сайта им, но няма такова предаване. Аз ли бъркам, някой гледал ли го е?

вчера го даваха в темата на Нова, но нищо не казаха особено, можем да си даваме от бг пюретата, защото нищо им няма Simple Smile

# 339
  • София
А аз го търся в БТВ  hahaha Минахме периода на пюретата, но пак ми е интересно. Чак български не знам някой давал ли е newsm78 Виж Хип, Сънвал, Гербер са масово използвани. Сега ще го търся в сайта на Нова.
Днес ми отказаха поръчката с шейната от поредната фирма  Rolling Eyes Оказа се, че никъде я няма вече. Като се назлъндисвах досега ще се купува скъпата.

# 340
Mime-to, аз давах на Дани само млечните каши на Ганчев  Rolling Eyes
Зеленчукови и месни пюрета давах само на ХИП  Peace

# 341
  • София
София и до момента обожава кашите Слънчо  Shocked Често си вечеря бананова такава. Не че другите ги отказва, но тези с такава охота ги яде, че не смогваш с лъжицата. Гледах репортажа, нямало разлика от нашите и чуждите, голяма реклама им направиха.

# 342
Нищо не поръчах.. и аз така сметнах, ама нали пак да питам..

Миме, побързай, че и немските ще изкупят. И в събота, и в неделя бяхме на Витоша и сигурно над 10 пъти ме питаха от къде е купена шейната, пращах ги и в Бояна. Аз продължавам да съм все така доволна, даже бутахме и двете деца заедно, Влади, седнал в Юлиана. Ние ще я ползваме до март сигурно, зависи колко пъти ще се качим за ски.

# 343
  • София
Момичета,утре къде ще паркирате колите?  Shocked  Иска ми се и на мен да дойда,но ще се лутам 2 часа,сигурна съм,то ще стане време да си ходя вече..

Сега видях,че пишлето на бебко е зачервено и като,че ли леко подуто  Confused  Дали е нещо сериозно,някой дали има представа?Ако и утре е така,веднага ще го заведа на уролог  Confused

# 344
  • София
Кукумяхче, сложи му марличка с риванол.
И аз да питам Сиси - има ли къде да се паркира?

Общи условия

Активация на акаунт