Юлски деца-Тема 40

• 27 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И от нас много весело изкарване на празниците.
И аз в клуба Simple Smile

# 406
Весели, щастливи и с много настроение празници ви желая!
И аз в клуба, в първите редици.

# 407
  • София
Весели празници и от нас! Много здраве, късмет и настроение Ви желаем с Анди бандитката.  madnoel Bulb Close-mas: Аз тържествено напускам клуба - поставила съм си го за цел и ще го изпълня Simple Smile
Ето малко снимки от срещата, която беше прекрасна, както винаги.  Grinninghttp://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.21844876

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 11:42 от Cesari/ Olia

# 408
  • София
Весели празници и от мен, с много усмивки и настроение!  Hug На участничките в клуба пожелавам да го разпуснат по спешност. Wink

# 409
Предколеден поздрав и от мен! И един по-здрав за участничките в клуба. Crazy

Аз пак съм разпънала лазарета. На Калина само й тече носа и се надявам, че го пресекох навреме.

Ако сме здрави следващата седмица, поканата за срещичка вкъщи остава на 100%. Хич не се плаша от бебешки разрушения. Нали си имам малка хала, така или иначе.

Отивам за още подаръци. Simple Smile

# 410
Здравейте! Влизам да ви пожелая нежна, задушевна и пропита с топлина Бъдни вечер, весела Коледа, желани подаръци и много, много здраве!  Hug

И ако обичате, разваляйте клуба, аха-ха!  Naughty

# 411
Честити празници на всички!
Да прекараме една незабравима Коледа!

Аз отивам да опаковам подаръци.  Rolling Eyes

# 412
  • София
И аз се наканих най-накрая да кача снимките, които успях да направя на срещата. От тази нататък  http://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.21846915
Весели празници на всички, и да получите много подаръци, ей  Naughty Hug
Я се стегнете всички, че кооолко ядене ни чака  Joy hahaha Hug
Аз тука Ви черпя, има за всеки вкус по нещо, насам народеее

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 15:34 от Mime-to

# 413

Весели празници и от мен и цялото ми семейство!

# 414
Момичета затворихме клуба и изметохме всички тъжни и лоши мисли.

Пожелавам на вас и вашите семейства много мир в душите, щастие в очите и смях да оглася домовете ви! Но най-вече ви пожелавам да не се отървете от крепко здраве и късмета да ви преследва винаги!

# 415
  • Canada
Весели празници на всички и от нас!
Аз съм си в клуба и тъй като гледам май няма да го напускам скоро... Rolling Eyes

# 416
  • София
Весели празници, момичета!
и аз в клуба, на първия ред, моля

# 417

Скъпи приятели пожелавам Ви весела, щастлива и мирна Коледа! Бъдете обградени от любимите си хора, дарете им обич и топлина! И не забравяйте да си пожелаете нещо днес във вълшебната нощ! Късмет, здраве и много любов от нас и нашите Джуджета Simple Smile

# 418
  • София
Разгледах снимките от срещата всички са голями сладури и кооолко са порастнали, както виждам добре са се забавлявали. Така съжалявам, че не можахме да дойдем, ама Кати май не се е излекувала още, днес доста кашляше.
Радина много хубав поздрав. Благодаря!
Мимето аз като от клуба за разведряване се почерпих, може и да повторя. Laughing Ама като гледам то много сме в този клуб бре. Пожелавам на всички да излизат бързо от него и да изкарат една незабравима Коледа.
На мен от питката ми се падна здравето, на таткото късмет и благоденствие, а на Кати за втора година й се пада паричката.

# 419
Прекрасни дни ви пожелаваме и ние, бъдете здрави!
И аз качих малко снимки в "Софийски срещи".

Общи условия

Активация на акаунт