Юлски деца-Тема 40

• 27 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
На нас ни се наложи да пропуснем организираната Бъдни вечер със семейството. Трябваше да сме у сестра ми, но не посмях да ни заведа, че с тия болести... ooooh! Аз още кашлям, Калина точи леко сополче, а баща й взе да смуче разни гърло-успокояващи. Та, сега си седя пред компа, вместо да плющя сърми и чушки с боб.

Елхата ми обаче е много яка тази година. Дребна, компактна, гъста и стилна - с бели топки и бял гирлянд. Crazy Натрупала съм една малка купчинка с подаръци под нея и чакам да стане 12, за да ги отворя. Joy

Не спирам да се дивя колко много са порастнали всички сладурковци, които са били на срещата.

# 421
# 422
  • Видин
Весела Коледа! С пожелания за здраве, късмет и много осъществени мечти! Нека дечицата да са по-здрави през идната година  Praynig

Тук тази нощ такъв порой се изсипа, какъв сняг, какви 5 лева. Все едно е лято  Laughing с тоя необичаен дъжд. Надявам се само да не се е заледило много... че тогава сме на пързалката  hahaha

# 423
Весела Коледа и от нас! Бъдете много здрави! Simple Smile

Тук също е много топло и приятно - много ме кефи такова време Laughing Пожелавам си до март да е така, а после да се оправи  Laughing А при нас нощес, към 2 часа, имаше и светкавици и гръмотевици Shocked Явно дядо Коледа беше по-шумен, отколкото трябваше  Wink

# 424
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

# 425
Весела Коледа момичета!
И аз в клуба

Миме, чуден поздрав  Joy

И тука се изсипа през нощта дъжд с гръмотевици!

Абе гледам ви снимките, ами то Изабел изобщо още не е толкова стабилна. Уж може да ходи сама, но все трябва да я държиш че да й дадеш начален тласък и общо взето може да ходи само направо ххихих... Ако се облегне на дивана после не може да се обърне и да тръгне сама. Общо взето я е страх да мръдне.

Някои дечица не мога да ги позная без майтап.. толкова са пораснали.

# 426
  • София
Честита Коледа !!!
Джил, и ние снощи седяхме и чакахме да стане 12, но сме заспали  hahaha Тая сутрин с кафето си ги отваряхме. Разбира се София имаше най-много подаръци. И при нас тази нощ се изсипа страшен дъжд, така би в прозорците  ooooh! Сутринта се оказа, че дядо Коледа ни е изпратил и една саксия на балкона. От нея всичко беше в пръст и кал, балкон, прозорец, всичко  Rolling Eyes
Ем, спокойно, тъкмо по-малко бели прави  Grinning На срещата София ме търси 2 пъти да я водя до тоалетната, въобще не и трябвам иначе.
Прашец, повтаряй, потретяй от почерпката  Joy Hug

# 427
  • София
Честита Коледа, мили момичета! Здраве и любов в семействата ви  пожелавам!

# 428
  • София
Весела и благословена Коледа! Желая Ви много здраве, щастие, късмет и любов! Весел празник!
И Анди е впечатлена от подаръците си и се чуди с кое по напред да си играе. Определено къщата от ELC беше добро попадение, заиграва се по час и повече, дори не ни забелязва.  Heart Eyes И ние с тати си подарихме един 42 инчов подарък и не можем да му се нарадваме.  Heart Eyes
Миме, много ми хареса почерпката! Blush  love001
Джил, бързо да се оправяте с Калинчето! Hug
Чао от нас! Чакаме едни много хубави хора на гости! Весел празник! newsm51 santa2

# 429
  • София
Честита Коледа! Нека любов изпълва сърцата ви и топлина душите ви!С пожелание светлината на днешния ден да остане да грее в домовете ви през цялата година!!

Миме почерпката е чудесна!  Flutter

И аз току да вляза в клуба,но още държа фронта,благодарение на червеното винце  Whistling

# 430
  • София
Весела Коледа и от нас. Бъдете здрави и много щастливи Hug
Ние още не сме сядали на трапеза, поради часовата разлика. Малката си получи подаръците и сега снове навсякъде с тях Crazy. Относно времето - въобще не сме имали сняг тази година Sad, навън е сух студ и е много гадно, но какво да се прави.
Пожелавам ви отново весело изкарване

# 431
  • При децата ми
Мили мами, минавам да ви поздравя набързо, че нямам никакво време:
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЍСТВА!  bouquet  МНОГО ТОПЛИНА, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ВИ ЖЕЛАЯ! Peace
ВЕСЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ НАС!!!

О, щях да забравя: ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АДАШИ!  Whistling  bouquetДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕ!

# 432
Честито Рождество, дами! Бъдете здрави и щастливи!
Аз пък какъв съм идиот - купих на мъжа ми за подарък телефон, обаче ползвах отстъпка за договор с мтел, а те били кодирани телефоните и той реално не може да го ползва щото е на глобул. Ебаси, никой не ми каза че са кодирани. Знам, че има вариант за разкодиране, ама се получи доста тъпо като си включи подаръка ooooh!

# 433
Честита Коледа! Много надежда, здраве и весели моменти за вас и семействата ви.

Снощи само аз останах да си отварям подаръците, ама си заслужаваше. Whistling Естествено за Калина има най-много. Бабите са се засилили кукли да й подаряват. Играчка, за която аз хич нямаше и да се сетя. Ние пък, покрай другото, й взехме едни гевреци за редене (не знам как се казва точно), нещо, което се каня да й купя от 6 месеца поне. Та сега пада голямо вадене и слагане на кръговете.

Благодаря за пожеланията за оздравяване - действат!

Миме, хех, саксийка, а?! На нас пък единия "Дядо Коледа" ни донесе парочистачка. Мисля да оставя половинката да я разучава.
Оля, изпуснала съм за коя къща става дума. Дай линк, ако не те затруднявам.
Инкс, ще го оправите, не се ядосвай. Важен е жеста, другото са дреболии.

Аз пък си намерих телефона в малка локвичка. Потекла вода от елхата, защото реших да я полея точно преди да излезем днес. За щастие като поизсъхна добре всичко си проработи.  hahaha

# 434
Честита Коледа, Много здраве пожелавам на вас и децата и близките ви хора.
Много се радвам да чета за детската среща. Може и у нас да се съберем. Имаме две стаи които са като една и е огромно пространство за деца, много се забавляват като се съберат там Simple Smile Ще се радвам да ви видя. 19 деца е направо страхотно постижение. Браво Сиси.

Пловдивчанки - няма ли да си направим среща. Знам че повечето сте от Кичук Париж. Но в каршака има страхотен клуб където гледат и малки деца като нашите. Може там да се съберем. Ние сме редовни там, от както сме си дошли. Бяха организирали Дядо Коледа, който да раздава подаръци. Бени като го видя и се разплака, започна да трепери от страх (за първи път).. много се изплаши милото даже не си искаше подаръка и после не го и погледна Simple Smile
Иначе в къщи имаше голямо семейно парти с много подаръци и с братовчедка й много се радваха.
Какви са ви плановите за НГ?

Общи условия

Активация на акаунт